Всичко за тях

993 92 3
                                    

-След няколко дни заминаваме. Ти идваш с нас-каза строго той, а студените му очи ме пронизваха.
-Невъзможно! Няма да оставя приятелите си! Гледай си работата! - ядосах се.
-Не ми повишавай тон! Нямаш си представа какви сили притежаваш! Ще дойдеш с нас, за да бъдеш обучена за истински вампир и да ни помагаш в борбата срещу CCG.
-Значи... Това за CCG, което момчетата ми казаха е вярно?
-Да. Ти ще си ни от голяма полза.
-Няма да замина с вас! Не искам да ме ползвате за някакво оръжие само и единствено, защото съм наследила силите ви!
-Осъзнай се! Няма да позволя на дъщеря си да стои в това училище заедно с останалите слаби чудовища! Освен, че дори не си открила силите си имаш и проклятие! Ако дойдеш с нас ще развалим проклятието и ще можеш да пазиш приятелите си! В момента чудовищата са под голяма опасност хората са готови да атакуват. Ти си много силна и ще успееш да опазиш приятелите си и всички чудовища!
Останах безмълвна.Отворих вратата, за да си тръгна.
-Помисли си. Решението ти е жизнено важно за всички чудовища на този свят. - каза той, а аз тряснах вратата след себе си и бързо излязох. Опрях се на входната врата.
-Защо изобщо с Миа дойдохме в това училище!? Нямаше да се забъркам с това тъпо проклятие и никога нямаше да видя истинските си родители!! - говорех си ядосано и се насочих към моето място (онази градинка)
Гледах как клоните на дърветата се движат от вятъра и как цветчетата цъфнали на дървото падат. Замислих се.
-Може би... Трябва да замина. Бих направила всичко, за да защитя Миа, BTS и чудовищата, които бяха толкова мили към мен когато с Миа дойдохме за пръв път. Да... Така ще ги нараня, но поне ще знам, че са в безопасност.... - размишлявах на глас.
-Сигурна ли си?

BTS:Vampire diaries pt. 1Where stories live. Discover now