119 28 4
                                    

♠️tanrım bu dünyada, böyle bir dünyada, intihar edenler cehenneme gitmemeli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♠️
tanrım bu dünyada, böyle bir dünyada, intihar edenler cehenneme gitmemeli.
♠️
yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, hepsinin arkasındayım ve hepsine de bir cevabım olur şayet sizinkilerden ayrı, içi dolu tatmin edici cevaplar. içim öyle rahat ki bu güne kadar kimseyi yüz üstü bırakmadığımdan, ne olursa olsun çabaladığımdan, güzelce sevdiğimden, sadık olduğumdan. cidden sizin ibretlik hallerinizle yaptığınız eleştirileri sikime takacağımı mı sanıyorsunuz? çok çok yanılırsınız eğer ki cevabınız evet ise. mutluyum, kendi içimde kalabalığım, çok güzel insanlar tanıdım yıllarca ailem sayıp kolladım, çok güzel bir kadın sevdim -kendimce bilmeden, bildirmeden- yıllarımı kovaladım, çok güzel düşüşlerim oldu, her kalkışımda kendimi alkışladım. bu hayat benden aldığı kadar da bana verdi, birileri gitti ve birileri geldi. bazıları kısa süreli, kıyımdan geçer gibi. bazıları boğazları kuruyana dek. çok güzel anılar bıraktım, yollarımı ayırdığım kişilerle yan yana fotoğraflarım var. yıllarca aynı kare de yer alacağız meselâ. aynı yağmurda ıslanmışlıklarımız var. bu şehire bıraktığımız izler aynı. bakın bir insan unutulur, bir insana olan sevgiden -zor da olsa- vazgeçilir ama  o insanın sana hissettirdiklerini unutmak mümkün değildir. ne akılda ne sol yanında. bende, benden gidenlere inat, sakız olunmuş sevgilere, beş kuruşluk değerlere inat... yeniden seveceğim, yeniden saracağım, yeniden öpeceğim ve yeniden kanayacağım.
nazım hikmet gibi, cemal süreya gibi. ömrüm boyunca elimi bırakmayanın, bana sığınanın yanında olacağım. kıymet bilmeyene kalp emanet etmeyeceğim. yahya kemal gibi yasak aşk yaşarım belki, öğrencimin annesine aşık olurum, ya da sezai karakoç gibi uzaktan uzağa, tutulurum bir kadına. belki  mapushanelere düşerim arkamda bir piraye bırakırım. mektuplarla gönül alırım. damarlarımda akmaya devam eden kan durana dek, yine.
yine sevgiyle yaşayacağım.

düşüyorum hayatın ellerinden 》Where stories live. Discover now