Part 2

57 0 0
                                    

Vi er nu ankommet til festen, man kan høre musikken og lugte alkoholen helt ude på vejen.. vi gik ind. der er virkelig mange mennesker.. og folk er allerede fulde! Jeg kunne mærke en prikke mig på skulderen, så jeg vendte mig om "Hej smukke råbte hun" Det var Amalie min bedste veninde "Hej min skat" svarede jeg "skal vi ikke tag nogen shots" spurgte hun, jeg nåede ikke engang svare inden der stod 10 shots klar til os hver.. så vi gik bare igang, da vi havde taget dem blev der hældt 10 nye op.. Da vi var færdige gik vi ud på dansegulvet for at danse.. Vores ynglings sang kom på "gennem byen" af ukendt kunstner vi stod bare der og havde vores egen fest.. alle dansede og sang med da sangen sluttede, gik jeg lige udenfor for at få lidt frisk luft.. jeg kunne virkelig mærke at jeg havde drukket nu..

Jeg sad på trappen, pludselig kom en og satte sig ved siden af mig "Hey jeg hedder Thor" sagde han "Josefine" svarede jeg.. vi sad bare og snakkede lidt sammen, han er virkelig sød "skal vi ikke gå ind?" spurgte Thor "jo" svarede jeg. Vi gik ind, vi satte os i sofaen, Anthon sad der også "jeg henter lige noget at drikke" sagde Thor.. "Nåårr Jose, hvem er så det??" spurgte Anthon "Det er Thor, han virker meget flink" svarede jeg "værsgo smukke" det var Thor han stod med en drink i hånden, jeg tog imod den "tak" vi sad lidt og snakkede frem og tilbage, da en pige råber op.. skal vi ikke lege "jeg har aldrig" så det gjorde vi så "Jeg har aldrig røget hash" næsten alle drak, selvfølgelig også Anthon, han har haft en dårlig fortid.. "Jeg har aldrig bollet med mere end en på en aften" råbte Thor Mange drak, også mig selv.. Da vi var færdige med legen var jeg virkelig fuld...

Men så kom en virkelig god sang på Thor og jeg løb ud for at danse, vi stod der og dansede, pludselig kunne jeg mærke Thors læber på mine og vi stod og kyssede i ret lang tid. men så kunne jeg mærke jeg skulle brække mig så jeg løb ud på toilettet.. Amalie måtte have set det for hun kom løbene efter mig, jeg kastede virkelig meget op og jeg havde det så dårligt og ville bare gerne hjem.. så Amalie og jeg gik ud fra toilettet, jeg sagde farvel til Anthon og hende også kom Thor " skal jeg følge dig hjem smukke?" "det må du gerne søde" Jeg krammede farvel med de andre også gik Thor og jeg, vi gik og snakkede og holdte i hånden det var rigtig hyggeligt, vi nåede til mit hus, Vi krammede farvel og han kyssede mig. Jeg gik ind min mor var ikke hjemme.. hun arbejder altid! og Alissa hun sover, jeg listede op på mit værelse og lagde mig til at sove.

- håber i kan lide at læse med - smid gerne et like ((; <3

De EnesteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum