part 4

48 0 0
                                    

Vi havde lige spist pizza og sad nu bare nede ved stranden og snakkede "jeg har overvejet at holde fest på fredag" sagde Anthon "det en god ide" svarede jeg ham. jeg kunne mærke min mobil brumme i min taske, jeg tog den op

Amalie: skat kan du ikke lige komme hjem til mig? <3

Mig: jo selvfølgelig skat jeg er ved dig om en halv time <3

Amalie: super <33

"Når drenge jeg må smutte nu jeg har lovet min mor jeg ville være hjemme om en halv time" "okay smukke skal vi følge dig ned til stationen?" spurgte Anthon "nej det helt fint" jeg krammede dem farvel og gik ned imod toget, i toget sad jeg og tænkte over hvad det kunne være. "NÆSTE STATION HELLERUP" jeg stod af Amalie bor lige ved siden af stationen, jeg kom til hendes hus og gik op og bankede på, hun åbnede døren hurtigt "hvad så skat?"" Jeg skal flytte" græd hun.. "hvor hen?!" "til USA" det meste af hendes familie bor der over, hendes far har længe snakket om at han gerne ville flytte der over igen.. "mener du det?" sagde jeg med tårer i øjnene! "ja min far fortalte mig det for to timer siden" svarede hun mig "jamen hvornår??" "i næste uge"

Vi havde nu siddet i lidt tid og snakket om det, vi var begge rigtig kede af det.. jeg har ikke lyst til at miste min bedste veninde en gang til.. jeg har lovet Amalie, at blive og sove hos hende til imorgen, også pjækker fra skole og taget til strøget, og har en pige dag! "skal vi ikke gå i jacuzzi, så kan vi tag noget vin og nogen jordbær med?" spurgte Amalie "Jo det kan vi godt smukke" vi tog bikinier på og gik ud på terrassen for at tænde vandet, Amalie gik ned i køkkenet for at hende vin og jordbær, hun kom tilbage efter lidt tid. Vi satte os i jacuzzien og snakkede, grinte og hyggede. "hvordan går det egentenlig med dig og Thor" spurgte hun "det går fint, han er rigtig sød" svarede jeg hende "har i noget?" "nej vi er bare venner" vi havde nu siddet der i 3 timer og nu skal vi i seng og se film. vi gik i bad og børstede tænder også lagde vi os ind i sengen og så Barbie det er vores ynglings film ahaha efter lidt tid lå vi begge og sov..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 10, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De EnesteWhere stories live. Discover now