Part 3

51 0 0
                                    

Lyden af en besked fik mig til at vågne, jeg har den største hovedpine, jeg kiggede på min mobil Thor har skrevet til mig.

Thor: Godmorgen smukke, håber du har sovet godt <3

mig: Godmorgen Thor, jeg har sovet fint, hvad med dig? <3

Thor: Jeg har sovet dejligt, tænkte på om vi skulle lave noget senere? <3

mig: Ja det kan vi godt, skriver lige senere <3

Jeg rejste mig fra min seng, og gik ud på mit badeværelse, jeg ligner lort.. jeg tog mig et bad og tog noget nattøj på, også gik jeg ned for at tag noget morgenmad. Da jeg kom ned lå en seddel på bordet "Godmorgen skat jeg er på arbejde, og Alissa har fået fri idag, jeg har overført 1000kr. til dit kort så du kan få noget at spise, elsker dig - mor" jeg sukkede og gik over til køleskabet og lavede en bolle med nutella også gik jeg op på værelset, Jeg satte "gossip girl" på og spise min bolle.

-springer lige lidt videre-

Thor og jeg skal mødes om en time, jeg er ved at ligge make up, efter glatte jeg mit hår, jeg sad og tjekkede instagram lidt ud.. men så, så jeg klokken thor og jeg skal mødes om 20 min. jeg gik over til mit walk in closet jeg ledte i lidt tid men til sidst har jeg det perfekte outfit min hvide nio nor nederdel, leopard bluse, pels jakke og min isabel marant sko og tilsidst tager jeg mine ynglings smykker på. så pakker jeg min gucci taske med de vigtigste ting også smutter jeg ud af døren.. jeg har 10 minutter ned til stationen, jeg tog mine høretelefoner og satte i min telefon også skruede jeg helt op for ukendt kunstner.. 

Jeg stod ved stationen og ventede på Thor da der var en som råbte mit navn jeg vente mig rundt og så Anthon, "Hey Anthon" råbte jeg, jeg gik over til ham og vi stod og snakkede lidt "hvad skal du smukke?" "jeg skal mødes med Thor" svarede jeg "Han kommer jo der" sagde Anthon, Han kom over til os han gav først Anthon et kram også krammede han mig og gav mig et kys på kinden "nånå" sagde Anthon "Hvad skal du nu?" spurgte jeg Anthon jeg skal bare hjem og kede mig" "vil du så ikke med ud og spise pizza med Thor og Jeg?" spurgte jeg "jo det kunne da være hyggeligt..

- Smid gerne et like - ((; <3

De EnesteМесто, где живут истории. Откройте их для себя