NEDEN SADECE BENİM MİMİĞİM YOK??!

4.1K 288 40
                                    

Biliyorum bayadır yeni bölüm gelmiyordu. Üzgünüm köydeyim ve İnternetim burdan çekmiyor 😣😣

Bu arada artık yazım tarzımı değiştireceğim. Yani sevilen diğer hikayeler gibi konuşmalar ayrı olacak ya da ne bileyim biraz aşk olacak 😆😅 Neyse iyi okumalar

Ne olduğunu anlayamsmıstim bile. Biraz yürüyüş yapmak iyi gelir diye akademiden çıktım. Akademinin yakınlarında bulunan dağın oraya gittim. Yavaş yavaş dağa tırmanırken arkamda bir ses duydum. Ama baktığımda kimse yoktu. Bir hayvandır diye düşünüp tırmanmaya devam ettim. Aniden önümde biri belirdi ve "Merhaba kardeşim" dedi. Ardından kolundaki kocaman yarayı gösterip "Biraz yardımına ihtiyacım var" dedi.

-------------------------------------------------------------

Şaşkınlık ile ona bakıyordum.

"Hadi yardım et, sonra herşeyi açıklarım" dedi.

Toparlandim ve kolunun altına girdim. Akademiye kadar yürümesine yardım ettim. Şimdi diyeceksiniz kolunda yara vardı neden yürüyemiyor diye. Bacağından akan kanlar sayesinde bacağının yaralı olduğunu anladım. (caktirmayin yanlış oldu sonra da düzeltmeye üşendim 😆)

Kapıdan içeri girince bahçedeki öğrencilerin hepsi bize döndü. Bazıları fısıldaşmaya başladı. Stefan ve Jessica da bizi gördü.

Stefan "Ne oldu?! Bu kim?" Dedi.

"Tam olarak bende bilmiyorum ama yardıma ihtiyacı olduğu kesin"

Stefan da daha çok soru sormadan diğer koluna girdi. Onu revire kadar taşıdık. Hemşireler akademiden biri zannettikleri için hemen yardım ettiler. Yaraları sargı ile sarılmıştı. Herkes ondan bir cevap bekler gibi bakıyordu. Sonunda da konuştu.

"Moonia benim kız kardeşim. Annem onu bulmamı söyledi. Şimdi diyeceksiniz onun ailesi trafik kazasında öldü ve tek çocuktu diye. O aile gerçek ailesi değildi. Annem ve babam Moonia dogdugunda onun kıyametin koruyucusu olduğunu ensesindeki doğum lekesinden anladılar. Önce ikiside inanmak istemedi ama sonra bunu kabullendiler. Onu bir aileye verdiler ve bir aile dostumuzu teyzesi olarak gösterdiler. O anne ve babası trafik kazasında hayatını kaybedince aile dostumuz ona baktı. Ama Deska'nın hapishaneden çıktığını öğrenince Moonia'yı bulmak için geldim." Dedi.

Herkes şaşkınlıkla bakmaya devam ediyordu.

"Bir efsaneye göre anne ve babam melezmiş. Peki onlar ne?"

"Annemiz yarı şifacı ve yarı su element kontrolcüsü. Babamız yarı ateş element kontrolcüsü ve yarı ölüm gardiyanı. Yani bir çeşit insanların ölümlerinin nasıl olacağını önceden tahmin edebiliyor ve ölüleri koruyor" dedi.

"İki melezin çocuğu koruyucu olacak...' diyordu efsanede. Sen ilk çocuksun ama ben koruyucuyum peki neden?"

"O biraz karışık. Aslında ben doğduğum zaman annem sadece şifacı özelliğini kullanabiliyordu. Ona sen doğduğun zaman su elementini kontrol etme gücü geldi."

"Bu arada bize hâlâ adını söylemedin"

"Ah, pardon. Ben Damon"

Diğerleri de kendi adlarını söyledi ve tanıstılar.

"Peki senin özelliğin ne?" Diye sordum Damon'a.

"Ben ateş ve su elementini kontrol edebiliyorum. Ayrıyetten bazı küçük yaraları da iyilestirebiliyorum" dedi.

Krasi Element Akademisi (-TAMAMLANDI-)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin