Satış

3.6K 270 33
                                    

(...)

"Şimdi ikimizin de derslere katılması lazım. Biraz bilgi öğrenelim değil mi?" dedim gülerek. O da güldü ve başını sallayıp gitti. Ben de ateş sınıfına doğru yürümeye başladım...

-------------------------------------------------------------

Sınıfa girdiğimde abimin Tyler ile konuştuğunu duydum. Tyler abimi çoktan kendi arkadaşları ile tanıştırmıştı. Onlar konuşurken Tyler benim onlara baktığımı gördü. Bana dönüp elini 'iş tamam' işareti yaptı. Gülmeye başlamıştım ki arkamdan öğretmen geldi. Hemen sırama geçtim.

Öğretmen "Evet arkadaşlar, bugün sizlere nasıl ateşi kullanarak ışınlanabiliriz onu öğreticem. Uygulamalı bir ders olacağı için lütfen uzaklara gitmeyin!" dedi. Özellikle arka sırada oturan çeteye bakıyordu. Onlar genellikle okula büyük zararlar verirdi.

Mr.David Nasıl yapacağımızı anlatmaya başladı.

"Önce ateşe komut vermelisiniz. Ateşin size uyduğunu hissedin. Önceki uygulamalı derslerimizde bunu nasıl yapacağınızı zaten öğrendiniz. Sonra zihninizde gitmek istediğiniz yeri canlandırın ve ateşin sizi yakmasına izin verin. Evet sırayla deneyeceğiz" dedi ve en önden başladı. Bana gelmesine daha 8 kişi vardı ama yine de heyecanlıydım. Tyler ve abim çok rahattı. İkisi de bu gücü kullanmakta usta olmuştu çünkü.

Sıra bana geldi. Mr.David yapmam için işaret verdi. Derin bir nefes aldım. Bahçeyi düşündüm. Ama ters giden birşeyler oldu. Kendimi Tyler ile kara dumanın tartıştığı yerde buldum!

Kasvetli ve karanlık olan yeri sadece ateşler aydınlatıyordu. Uzun, geniş bir koridor gibi biryerdeydim. Tavan lambası mumlardandi. Sesler duymaya başlayınca kolonun arkasına geçtim ve nefesimi tuttum. Bu sesi nerden tanıyordum ben? Doğru bu karadumanin sesiydi. Biriyle konuşuyordu.

"Tyler bizi bıraktı. Ona bunu ödeticem ama ilk önümdeki engeli kaldırmam lazım. Şu kız, Moonia onun işini bitirmeliyim. Sana güvenebilir miyim?" dedi. Ardından yine tanıdık bir ses geldi.

"Hiç şüphen olmasın ateş ustası"

Hemen burdan gitmem gerektiğini hissettim. Ama Deska tekrar konuşunca biraz daha beklemeye karar verdim.

"A-a-a biri bizi dinliyor. Kim bu şansız kişi?" dedi. Tamam şimdi kesinlikle burdan gitmeliydim. Tekrar sınıfı düşündüm. Ateş beni yakarken Deska yanıma geldi. Yüzüme bakınca dediği tek şey şu oldu.

"Giya tun estina!!!" Anlamı ise "Küçük fare burdaymış!!!" demekti. Beni tutmak için elini uzattı ama ateş beni yakıp götürmüştü. Sınıfa girince herkes bana bakıyordu. Hemen sırama geçtim.

Mr.David "Nereye gittin? Gelmen uzun sürdü"

Kısık sesle "Gitmemem gereken bir yere gittiğim kesin" dedim ve göz devirdim. Neyse ki zil çaldı ve soruya kesin bir cevap vermek zorunda kalmamıştım. Hemen bizimkilere 'gelin' işareti yaptım. Zihinden de Jessica'ya diğerlerini arka bahçeye götürmesini söyledim. Herkes arka bahçeye gelince ne olduğunu anlatmaya başladım.

"Artık tayfaya aldıklarımızi daha iyi seçmek zorundayız. Yanlışlıkla Deska'nın yanına gittim."

"N-ne demek istiyorsun?" Dedi Jessica.

"Demeye çalıştığım artık Stefan'a güvenemeyiz"

Evet kısa bir bölüm daha😁 Stefan'ı eğer sevenler olduysa şimdiden onlardan özür dilerim. Birinin bizi satması gerekiyordu o da Stefan oldu. 😶😶😶

Arkadaşlar diğer hikayemin ilk bölümü attım. Ona da destek olmanız beni çok mutlu eder.

Teen Wolf: Girl Werewolf

Bakmanızı öneririm 😉😂

Krasi Element Akademisi (-TAMAMLANDI-)Where stories live. Discover now