3 | Yurt

5.1K 421 83
                                    

Günaydınlar! Umarım bölümü beğenirsiniz, iyi okumalar 💜💜💜💜💜💜💜💜

Sınır: 20 vote, 20 yorum

Bölümün Yayınlanma Tarihi: 22/06/2018

Marshmello & Anne Marie-Friends

Medya Jihyo ve Jisoo

-Ertesi Gün-

Jennie

Uzandığım sedyeden yavaşça doğrulduğum da tüm ağrılarımın uçup gittiğini tamamen onaylamıştım. Keşke, acı çeken onca insana da bu iksirden verilse, belki hepsi tüm ağrılarını unuttur ve hayatlarına yeniden başlardı. Bunun gerçek olmayacağını biliyorum, çünkü benim bile doğaüstü varlıklardan haberim yokken, onca insanın kesinlikle haberi yoktur. Başımı iki yana sallayıp, ayaklarımı sedyeden sarkıtıp, zeminin üzerinde bulunan siyah ve çamura bulanan ayakkabılarımı giyinip, ayağa kalktım. Üstümün başımın da çamurlarla kaplı olduğuna eminim, yüzümün şiştiğini aynaya bakmadan bile anlayabiliyorum, bu halde nasıl dışarı çıkacaktım bilmiyorum.

''Merak etme, odan hazırlanmış. Eşyaların hepsi de gelmiş, odana geçip, güzel bir duş alarak kendine gelebilirsin.'' diyerek aniden beliren Doktor Hira üzerine korkuyla yerimden sıçradım.

''Özür dilerim'' dediğinde elimi kalbimin üzerinden çekip: ''Sorun değil, dalıp gitmişim.'' dedim. Doktor Hira, yanıma geldi ve elini yanaklarımın iki yanına koyup, bilmediğim bir dilde bir şeyler fısıldamaya başladı.

Ellerini yanağımdan çektiğinde vücudumun daha da hafiflendiğini hissetmiştim.

''Ne yaptın bana?'' dedim gözlerimi kısarak. Kocaman gülümseyip: ''Sadece yüzündeki şişkinliği giderecek ve senin hafifletecek bir büyü yaptım.'' dedi.

''Büyücü müsün? Ya da cadı mısın?'' dedim.

''Büyücülükte iyi olan bir cadı.'' dedi. Küçük bir tebessümle başımı sallayıp: ''Anladım'' dedim ve bakışlarımı kapıya çevirip: ''Odama nasıl gideceğim?'' dedim.

''Jihyo seni kapının önünde bekliyor, sana eşlik edecektir.'' dedi.

''Jihyo kim?'' dedim bakışlarımı beyaz tahta kapıdan Doktor Hira'ya çevirerek: ''Müdürün kızı, yani seni buraya getiren kız.'' dedi.

''Yalnız öfke kontrol sorunlarım var biraz.'' dedim. Doktor Hira sesli bir şekilde gülüp: ''Jihyo'nun da öfke sorunu var, tam olarak birer yakın arkadaş olabilirsiniz.'' dedi ve bir elini sırtımın üzerine koyup, beni hafif öne doğru itekleyerek: ''Hadi git, dersin başlamasına bir saat var. Eğer ilk günden geç kalırsan, cadıların batırdığı iksir laboratuvarı temizlemek zorunda kalırsın.'' dedi ve dudaklarını kulağıma yaklaştırıp: ''Laboratuvarı temizlerken dokunduğun iksirler bile sana zarar verebilir.'' dediğinde derin bir iç çekip: ''Tamam'' dedim ve kapıya doğru ilerledim. Kapıyı açıp çıktığım gibi kendimi büyük bir koridorda, bir sürü kızın arasında buldum. Kapıdan çıktığım zaman hafif etrafın sarsıldığını hissetmiştim. Çok fazla garip bir durumdu.

''Merhaba'' tanıdık ses üzerine bakışlarımı yerden karşımda ki kıza çevirdim. Kocaman çekik gözleri, tombul kusursuz bir yüzü, kalın dudakları ve düzgün denecek bir burnu vardı. Dün karanlıktan çok fazla kızın yüzünü görüp incelemeyememiştim. Tabii, bunda yaptığı şeyin etkisi de vardı. Şahsen, sinirli olduğumda zaman resmen gözlerim dönüyor ve karşımda ki insanı net bir şekilde göremiyordum.

Magic University | BTS & BP | ✔️ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin