28 | 7. Turnuva: Sarı-Yeşil Sıvı

2.1K 242 121
                                    

Merhabalar aşk kuşlarım! Biliyorum bu hikayeye bölümler geç geliyor ama bundan sonra elimden geleni yapacağım, umarım bölümü beğenirsiniz. İyi okumalar <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bölümün Yayınlanma Tarihi: 08/03/2019

Jones Brothers-Sucker

Tam olarak tam bir 'Jones Brothers' delisiyim. Çocukluğum hep onlarla geçtiği için onları bir ayrı seviyorum, eminim ki bir çoğunuz da ayrı bir sevgi besliyordur. Neyse iyi okumalar <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Jennie

Zaman akmaya devam ediyordu, güçlerim gün be gün artıyor ve gelişiyordu. Bir de güçlerimin üzerine Jessica'nın sesi, görünüşü aklımdan çıkmıyordu gerçekten delirmeme çok az kaldı.

''Jennie, hazır mısın?'' elimdeki defteri çantamın içine koyup ayağa kalktım. Momo çadırın kapısında kaşları çatık bir şekilde bana bakıyordu, turnuva için hazırdım ama Jessica için hazır olup, olmadığımı gerçekten bilmiyorum.

''Evet'' dedim. Yanıma gelip, koluma girdiğinde derin bir iç çekerek ona gülümsedim. O da küçük bir gülümseme bana gönderdikten sonra beraber çadırdan çıkıp, diğerlerinin yanındaki yerlerimizi aldık. Momo kolumdan çıkıp Hoseok'un yanına geçtiğinde, Taehyung ışık hızıyla yanımda belirmişti. 

Ellerini omzumun üzerine koyup, gözlerini kısarak: ''İyi misin?'' 

''Çalışıyorum'' dedim. Beni nazikçe kollarının arasına aldığında gülümsedim.

''Hani bana sarılma!'' Jimin'in bu tatlı anımızı bozmasına içimden küfür ederek Taehyung'tan ayrıldım. Jimin, eli kalbinde: ''Acıdı ama'' dudaklarını büzdüğünde yanına gidip, sarılacak gibi yaparak kafasına bir tane vurup:

''Bir daha düşüncelerimi okuma şapşal şey'' dedim. Muzip bir gülümsemeyle, beklenmedik bir şekilde beni kollarının arasına alıp: ''Şapşal kız'' dedi. Gözlerimi devirerek kolumu ona sardım bir süre böyle kaldıktan sonra hızlıca ondan uzaklaştım.

Jessica

''Sıradaki turnuvanın konusu ne demiştin?'' sağ kolum, elinde ki parşömeni açarak yazılara göz gezdirerek sorduğum sorunun cevabını aramaya başladı. ''Ha'' dedikten sonra bakışlarını bana çevirerek: ''Sarı-yeşil sıvı'' dedi. 

Sarı-yeşil sıvıda ne oluyor?

''Hira'dan onun ne olduğunu öğrenmesi için bir kuş gönderin'' dedim ve tahtıma iyice yaslanarak, küçük bıçağımla oynamaya başladım.

Bakışlarım Jennie ve onun arkadaşlarının üzerindeydi. Arkadaşlarını geçin, Taehyung denen çocuk ne olursa olsun benim olmalı. Zaten Jennie'si ölünce mecbur bana gelecektir, benzerliğimizden dolayı. 

Saçımı geriye doğru savurarak elimi kaldırıp, parmaklarımı oynatarak ekrandaki Taehyung'un yüzünü iyice yaklaştırdım.

Gerçekten çok yakışıklı, ona aşık olmayacak kız aptal olmalı. Aşık olan kızlarda, sevgilisi olan çok sevgili kız kardeşim de (!) onun sadece bana ait olduğunu anlayacaklar.

''Bekle Taehyung-ah~ benim olacaksın.''

Kim Taehyung

Kulağımda çınlanan sesle yüzümü buruşturdum.

'Bekle Taehyung-ah~ benim olacaksın'

Başımı hızlıca iki yana sallayarak sesin kulaklarımdan, beynimden uzaklaştırmaya çalıştım ama öyle bir etki bırakıyordu ki bunu yapamıyordum.

Magic University | BTS & BP | ✔️ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin