26 | 5. Turnuva: Heykeldeki Mesaj

2.3K 260 102
                                    

Hello! Bölümler bu kadar geç geldiği için özür dilerim ama ancak aklıma bir şeyler geliyor ve yazabiliyorum. Sandığınızdan zor bu iş, özellikle bu hikaye için zor. Çünkü bir şeyler tasarlamak gerek ki sizlere sunayım. İstenmeyen Üye kadar basit ve sıradan bir konusu yok. O hikayede de çok fazla düşünmek gerek ama bu hikaye kadar değil. Her neyse... umarım bölümü beğenirsiniz, iyi okumalar <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Bölümün Yayınlanma Tarihi: 06/01/2019

Steve Aoki & BTS-Waste It On Me

Jennie

Zaman hızla akıyordu, güçlerim de zaman gibi hızla akarak güçleniyordu. Çok fazla güçleniyordu ve ben kontrol edemiyorum, kontrol etmekte gerçekten zorlanıyorum. Nasıl başa çıkacağımı gerçekten bilmiyorum...

Taehyung beni yavaşça kollarının arasına aldığında, alnımı alnına yaslayarak gözlerimi kapattım. Şu anda uyuyordu, mışıl mışıl bir yavru köpek gibi. Bazen kendi kendine konuşuyor ve garip sesler çıkarıyordu. Bunun nedeni rüyaları olduğunu sanıyordum ama fark ettiğim yeni gücümle beraber onun zihninde bir yolculuğa çıkarak geçmişe gitmiştim. Ailesinin vahşice katledildiği geçmişe. O günden beri uykusunda konuşuyor, garip sesler çıkarıyor ve çığlıklar atıyor. Bir zamanlar bende böyleydim, kendime hakim olamıyor ve çığlıklarım ağzımdan çıkıyordu fakat ben uyanıyordum Taehyung hiçbir şey olmamış gibi uykusuna devam ediyor. Bu daha mı iyi? Yoksa daha mı kötü? Bilmiyorum. Zaten hayatın bize öğrettiği bir şey varsa o da her zaman sorularımızın bir ampul gibi tavanda asılı kaldığıdır.

''Ne düşünüyorsun?'' ne ara kapattığımı anlamadığım gözlerimi aralayarak başımı geriye doğru çektim.

''Neden bazı sorularımızın cevapsız kaldığını, düşünüyordum.'' dedim. Kaşlarını çatıp: ''Belki dışına vurursan cevap kalmaz.'' başımı sallayıp: ''Dışarı vursam da bir işe yaracağını sanmıyorum çünkü öyle ki bu soruların cevabı sadece bizi gökyüzünden izleyen Tanrı'ya ve belki de ailemize ait.'' dedim. 

''Nereden biliyorsun?'' elimi yanağının üzerine koyup: ''Bilmeme gerek yok, bu herkeste olan bir şey. Mesela şey gibi'' 

''Ne gibi?'' gözlerini kıstığında onu taklit ederek gözlerimi kısıp: ''Hmm.. sevgilim olacak mı? Biri beni sevecek mi? Çocuğum nasıl olacak? Ne zaman öleceğim? Ölümüm nasıl olacak?... gibi sorular. Bunların cevabını biliyor musun?'' dedim. Alt dudağını ısırarak başını iki yana salladığında gülerek dudaklarına küçük bir buse kondurarak, kollarımı ona sarıp başımı göğsüne yasladım. Birazdan 5. Turnuvamız başlayacaktı ve ben bizi nelerin beklediğini gerçekten bilmiyorum. 

***

Yazardan

''5. Turnuvaya hoş geldiniz!'' seyircilerin çığlıkları artarken, yarışmacılarda kendi aralarında çığlıklar atıyor ve heyecanla yeni turnuvayı bekliyorlardı. Bir kişi hariç.

Jennie, havanın sıcaklığına rağmen buz kesilen ellerinden bir tanesini genç adamın sıcak eliyle birleştirerek korkusunu gizlemeye çalıştı. Taehyung, genç kızı rahatlatmak amacıyla kurt adam güçlerini kullanarak genç kızın korkusunu kendisine doğru çekmeye başladı. Acıyı hissettiği gibi korkuyu da net bir şekilde hissediyordu ama kendisi korkmadığı için Taehyung'a çok fazla da etki etmiyordu.

Jennie'yse genç adamın ne yaptığını biraz geç fark etmişti. Tüm korkusunun ona geçmesi genç kızı telaşlandırarak elini geri çekme isteği uyandırmıştı ama genç adam, genç kızın elini daha da sıkı kavrayıp, kulağına doğru eğilerek fısıldadı: ''Sorun değil'' 

Magic University | BTS & BP | ✔️ Where stories live. Discover now