Chapter 105: "The Same Arena" ❖ Asahi Azumane

219 11 0
                                    

Karakter İfşaları


Önemsiz Şeyler


❖  

ASAHİ AZUMANE

Önemsiz Şeyler  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önemsiz Şeyler  

❖ Favori Yiyeceği: Tonkotsu ramen

❖ Güncel Kaygısı: İnsanlara kendisinin öğrenci olduğunu söylediğinde kimse ona inanmıyor; 1. sınıflar ondan korkuyor; sınıfındaki kızlar "Öyle görünmesine rağmen biraz çıtkırıldım." tarzında şeyler söylüyorlar ve sonra hayal kırıklığına uğruyorlar; aynı zamanda gelecek planları; kaptan korkutucu oluyor... (uzunluktan dolayı kesildi)

❖ Asahi, siyah desenli beyaz spor ayakkabı giyer.

❖ Asahi hakkında, başta fiziksel görünümü olmak üzere etrafta dolaşan pek çok dedikodu var: 'bir çetenin lideri olduğu, uyuşturucu gibi yasadışı maddeler dağıttığı ve beş yıldır lisede olduğu' gibi. 

❖ Forma numarası (3), uzmanlığının smaç vurmak olduğunun (ve smacın genellikle üçüncü temas olduğunun) bir sembolüdür. O, Daichi ve Sugawara ile bir set oluşturuyor.

❖ Asahi ve Nishinoya foil* karakterler. Doğum günleri, boyları ve kişilikleri gibi (ve hatta isim kanjileri bile birbirlerine ters - sırasıyla 'doğu' ve 'batı', 'tepe' ve 'vadi', 'sabah güneşi' ve 'akşam') ters çevrilmiş şekilde (01/01 ve 10/10). Onlar aynı zamanda Kageyama dışında takımın en iyi bilinen, yetenekli ve başarılı iki üyesidir.

❖ Oğlak burcu.

❖ Asahi'nin isminin kökeni sorulduğunda Furudate şöyle dedi: "İlk önce hikayeyi ve sahneyi bitirdim -ki bu sık sık gerçekleşmez- Onun ismini Nishinoya'nın ismiyle zıt yaptım: Doğu zirvesinden yükselen sabah güneşi!"

Christmas Haikyuu!! Drama CD'sinde Asahi 'Pes Etme, Kamchatka'nın onun kutsal kitabı olduğundan bahsediyor. Bu, sert vahşi doğada yaşayan insanların fotoğraflarından ve şiirlerinden oluşan bir koleksiyondur.

❖ Haikyuu'nun ilk popülerlik anketinde Asahi, 3,418 oyla 7. sırada yer aldı. İkincisinde, 4,003 oyla 13. sıraya düştü.  



*Foil Character: (ana karakterin tercihlerini okuyucunun gözünde daha anlaşılır kılmak için oluşturulan) ana karakterin tercihlerinin tam tersini yansıtan ya da onun tercihlerini engelleyen karakter.

Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaWhere stories live. Discover now