Chapter 192: "Engine" ❖ Tooru Oikawa

484 16 63
                                    

Karakter İfşaları


Önemsiz Şeyler


TOORU OİKAWA

Önemsiz Şeyler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önemsiz Şeyler

❖ Oikawa'nın bir yeğeni olduğundan (yine Oikawa isminde) büyük olasılıkla bir abisi var. Yine de Furudate'nin, son zamanlarda onun bir ablası olduğuna dair ipuçları var.

❖ Boş zamanlarında yeğeni ve diğer çocuklara Lil Tykes Voleybol Sınıfı'nda da koçluk yapıyor. 

❖ Favori Yiyeceği: Süt ekmeği

❖ Güncel Kaygısı: Karasuno'nun menajeri Kiyoko ile konuşmaya çalıştığında, Kiyoko tarafından tamamen görmezden gelindi. (Ama o sadece utangaç olmalı ve kendisi bundan rahatsız olmuş değil, hatta biraz bile, asla - Oikawa kendisine söyledi.)

❖ Resmi İngiliz basınında Crunchyroll (anime) onun ismini 'Oikawa Toru' olarak, VIZ Media (manga) 'Tohru Oikawa' olarak yazmıştır.

❖ Oikawa'nın, o voleybola kafayı takmış olduğundan dolayı ondan ayrılan bir kız arkadaşı vardı.

❖ Oikawa'ya Hinata Shōyō tarafından "Büyük Kral"; İwaizumi tarafından "Assikawa", "Trashykawa" ve "Shittykawa" lakapları takıldı.

❖ Oikawa'nın sağ dizindeki beyaz dizlik aslında dizlik değil, dizine destek sağlayan bir şey.

❖ Haikyuu'nun ilk popülerlik anketinde Oikawa, 5,050 oyla 5. sırada yer aldı. İkincisinde, 7,410 oyla hala 5. sıradaydı.  

❖ Oikawa bir keresinde yeğenine, kendisi için eğilen Kageyama'nın fotoğrafını çektirtti böylece "Tobio'nun Oikawa-san'a minnettar olduğunun fotoğrafı!"na sahip olacaktı. Fakat Takeru (yeğeni) bundan memnun olmadı. Maalesef, Takeru'nun çektiği fotoğraf Oikawa'nın dehşeti kadar fazla bulanıktı.

❖ Aylık Voleybol'a göre Oikawa'nın favori sözü: "Eğer vuracaksan, o kırılıncaya kadar vur."

❖ Yengeç burcu.

❖ Oikawa'nın doğum gününün, 20 Temmuz, onunla aynı doğum gününe sahip olan ve aynı zamanda da "Büyük Kral" olarak anılan Büyük İskender'e bir gönderme olduğu düşünülmekte.

❖ Japonca altyazıda Hinata, Oikawa'ya "大王様" diye sesleniyor.

❖ İwaizumi ve Oikawa'nın ilk isimleri kombine edildiğinde (sırasıyla Hajime ve Tooru) "inatçı" veya "korkusuz": "一徹" anlamı oluşuyor.

❖ Seijou ekstrada İwaizumi ve Oikawa'nın farklı üniversitelere gidebileceği ima edilmesine rağmen üstü kapalı ifadeler yeteri kadar belirli değildir. Furudate henüz aynı okula gidip gitmeyeceklerini açıkça belirtmemiştir. 


Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaWhere stories live. Discover now