Chapter 199: "Shaken" ❖ Hajime İwaizumi

380 15 8
                                    

Karakter İfşaları


Önemsiz Şeyler


HAJİME İWAİZUMİ

Önemsiz Şeyler 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önemsiz Şeyler 

❖ Favori Yiyeceği: Hafifçe kızartılmış tofu

❖ Güncel Kaygısı: "Sadece 1cm daha... ya da 7mm, en azından...!" (Boyu ile ilgili.)

❖ İkinci popülerlik anketinde, 6111 oy ile 9. olarak oylandı.

❖ Koşmak, sopa ile vurmak ve bilek güreşi gibi birkaç olayda Kyōtani'yi yenmesiyle gözüktüğü gibi çok atletik biri.

❖ İkizler burcu.

❖ İwaizumi ve Oikawa'nın ilk isimleri kombine edildiğinde (sırasıyla Hajime ve Tooru) "inatçı" veya "korkusuz": "一徹" anlamı oluşuyor.  

❖ Büyük İskender'in ölüm tarihi olan İwaizumi'nin doğum günü, Büyük İskender'in doğum tarihi olan Oikawa'nın doğum günü ile eşleşiyor. 

❖ İwaizumi, renk paleti mangadan animeye değişen birkaç karakterden biridir. Mangada saçı siyah ve gözleri koyu kahverengi ama animede saçları koyu kahverengi ve gözleri yeşil.

❖ İwaizumi'nin becerileri, Karasuno'nun oyuncuları ve koçları tarafından takdir edildi ve toplam istatistikleri, Japonya'nın en iyi 3 yıldızından biri olan Ushijima gibi aynı toplama tekabül etti.

❖ Seijou ekstrada İwaizumi ve Oikawa'nın farklı üniversitelere gidebileceği ima edilmesine rağmen üstü kapalı ifadeler yeteri kadar belirli değildir. Furudate henüz aynı okula gidip gitmeyeceklerini açıkça belirtmemiştir.   

❖ İwaizumi, ortalamadan uzun olmasına rağmen Seijō'nun üçüncü sınıflarının en kısası ve bu konuda hayal kırıklığı yaşamakta. Haikyuu Çapraz Takım Maçı oyununda İwaizumi, hedefinin 185 cm'ye kadar uzamak olduğunu ifade ediyor böylece Oikawa'dan daha uzun olacak (İwaizumi'nin baskı noktalarını hızlandıracağını söyleyen kişi, böylece ondan daha uzun olamaz). 

❖ Ne zaman kendisi ve Oikawa aynı kamera çekimlerinde olsa Oikawa'nın İwaizumi'nin yüzünü bir şekilde engelleyeceği konusunda aralıksız bir şaka var; ister onun yüzünün önünde barış işareti tutsun, ister doğrudan önünde duruyor olsun.

❖ İwaizumi, "En İyi Dizilim" anketinde 1240 oy ile okuyucular tarafından en iyi kanat smaçörü seçildi.

❖ Çapraz Takım Maçı oyununda İwaizumi, çocukluk döneminde ağustos böceklerini yakaladığını söylüyor ama her seferinde sonraları onların gitmesine izin veriyormuş (sorulduğunda, ağustos böceklerinin kısa bir ömre sahip olduğunu ve onlara üzüldüğünü söyledi).

❖ Resim çizmekte pek iyi değil.*

❖ Haikyuu'nun ilk popülerlik anketinde İwaizumi, 3,097 oyla 11. sırada yer aldı. İkincisinde, 6,111 oyla 9. sıraya yükseldi.



*İwaizumi'nin Aylık Voleybol dergisi için çizdiği Oikawa çizimi:

*İwaizumi'nin Aylık Voleybol dergisi için çizdiği Oikawa çizimi:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Metinde "Nanda kore wa?: 'Bu ne?'" yazıyor. 

Haikyuu!! Bilinmeyenleri ❖ WikiaWhere stories live. Discover now