1.0'F

1.6K 81 148
                                    


|Pasaj yorumları mutlaka istiyorum.|
|Keyifli okumalar!|


Bölüm Şarkısı; Balmorhea - Remembrance

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm Şarkısı; Balmorhea - Remembrance

(Şarkıyı nerede açacağınızı yazdım, dilediğiniz takdirde açabilirsiniz.)

-

1 Hafta geçmişti üzerinden.

Aralık ayının sert rüzgarları evin bahçesindeki rüzgar çanlarını usulca okşarken tenini ürperten şimşek ile gözleri aralandı. Üzerine kar gibi serpilen beyaz yorgan yeri boylamışken üşümenin verdiği refleksle ellerini incecik kollarına saracağı sırada sol bileğini oynatamamanın verdiği hisle gözleri tamamen aralanmıştı.

Bembeyaz tavana gözlerini şaşkınlıkla dikerken sol elini tekrar oynatmayı denedi, bileğini bir bıçak gibi çizen demir ile gözlerini acıyla kapatırken dudakları arasından küçük bir inilti kaçmıştı. Bedeni, canını acıtan acıyla bir yay gibi gerildi.

Bulanık görüyordu her şeyi. Camdan içeri giren rüzgar, kapkaranlık gökyüzü ve ruhunun sıkıştığı bu dört duvar arasında bir hayli zor geliyordu nefes almak. Bileğini oynatmayı tekrar denedi, fakat yine başarısız olmuştu.

Bedenindeki işlevselliğin bir anda uçup gitmesine anlam veremezken kafasını yatağın başlığına kaldırdı. Bulanık görüntü yavaş yavaş netliğe ulaşırken sol elinin yatak başlığına kelepçelenmesi üzerine gözleri tamamen açılmıştı.

Bunun bir rüya olduğunu düşünüp elini kelepçeden kurtarmaya çalışırken sol bileğindeki acı hissiyle gerçekliğe kavuştu. Uzun zamandır kaldığı otelden sonra ilk defa gelmişti yeniden evine. Kapıları kilitlediğine emindi.

Duvardaki saatin akrebi gece 3.45'i gösterirken mutfaktan birkaç ses geldi. Psikopat bir hırsızdan başka biri değildi bu. Ah, eli yatak başlığına kelepçelenmeseydi ne de güzel haddini bildirirdi o kendini bilmez adama!

Mutfaktaki takırtılar bir anda kesildi, karanlık koridordan yaklaşan ayak sesleri Ales'in boğazının kurumasını sağlarken kapıya yaslanmış bir adam belirdi odanın başında. Elindeki büyük kadehin içinde parlayan kırmızı şarabını yudumlarken diğer elindeki üzüm tabağını şöminenin üzerine bırakmadan önce bir tanesini ağzına atıp diğerini eline aldı.

İplikçi'nin elindeki şarap ve üzüm tanesi ile ona yaklaşması Ales'in kasılmasına sebep oldu. Savunmasızdı, hiçbir atakta bulunamayacaktı bu gece.

"Beni adam kaçırdı diye ihbar etmen çok akıllıcaydı." Ales dikkatle adamı dinleyip hareketlerini izledi. İplikçi'nin elindeki küçük üzüm tanesini kadının dudaklarına değdirmesi üzerine Ales zorlamayıp dudakları ile üzüm tanesini kavradı.

Feveran Where stories live. Discover now