Capitolul 16

2K 119 0
                                    

Ashely p.o.v
Chris Hell. Un demon scăpat din adâncurile iadului, pe care l-am cunoscut personal acum un an. La prima vedere era ceva magic și intens, sau cel puțin așa a fost relația noastră.
Dar cu timpul am ajuns să-l urăsc, să mă tem de el.
Lumea era în continuare neagră. Eram doar eu și el într-o mare de întuneric. Simțeam cum mă preling pe podeaua de gresie, semn că se instala un nou atac de panică în subconștientul meu.

Trebuia să ies repede de-acolo,cât de repede puteam. Imaginea a început să se clarifice încet în timp de mă gândeam la un plan de ieșire. Am pus ochii iar pe băieți care mă priveau ușor speriați,m-am uitat la Gerald care mă privea la rândul lui nesigur, ca într-un final privirea mea să cad pe diavolul în persoană, care era bucuros de revedere.
Am înghițit în sec, și am fugit spre ieșire. Aerul rece al serii a început să mă îmbrățișeze din momentul în care am pus piciorul afară. M-am întors la mașină, acum stând sprijinită de capota ei. Încerc să-mi controlez respirația, dar în momentul ăla sunt întreruptă de Gerald care vine în fața mea, ușor nervos :

G:-Ce e cu tine? De ce fugi așa?M-ai speriat de moarte! Dacă ţi se întâmpla ceva și erai singură?!?

Am încercat să mă controlez dar lacrimile au început să-mi curgă pe obraji.

Eu:-Te rog, doar du-mă acasă. Te rog!

Starea lui se schimbă, calmându-se brusc.

G:-Ești bine? S-a întâmplat ceva? Uite scuze că am țipat la tine, dar la naiba, chiar m-ai speriat.

Eu:-Nu ai făcut ni... nimic greșit. Doar du-mă acasă!

Acesta mă aprobă,dând din cap. Îmi deschide portiera, iar eu intru în liniște în mașină.

Nu trece mult, și după ce pornește motorul se uita iar la mine, derutat :

G:-Poți să-mi explici de ce ai fugit?

Eu:-Să ziceam doar că eu și Chris nu suntem în relații foarte bune.

G:-Ești speriată de el? Ți-a făcut ceva?

Nu voiam să-i spun nimic, dar într-un mod ciudat m-am răzgândit. În ciuda faptului că nu-l suportam, treptat am început să mă simt bine lângă el, chiar să am încredere în el. Am decis să-i povestesc :

Eu:-Ști de ce a fost închis Chris, nu?

G:-Da, dar stai liniștită nu s-ar apropia de tine.

Fraza lui m-a făcut să râd... Un râs sarcastic și nervos.

Eu:-Tu nu ști povestea, deci nu vorbi înainte de a o auzi.

G:-Foarte bine... Atunci s-o aud!

Eu:-Acum un an, pe când aveam 16 ani eram împreună cu Chris. Da, așa e, Chris a fost iubitul meu, zic după ce observ uimirea de pe chipul său. L-am iubit nebunește, defapt ne-am iubit nebunește. Eram atât de îndrăgostită de el... Că într-un final chiar mă convinsese că noi vom fi predestinaţi,deși eu eram în continuare precaută.Chris voia mai mult decât săruturi ,dacă înțelegi ce vreau sa zic.

G:-Voia să se culce cu tine?

Eu:-Da. Ajunsese sa fie scopul lui în viață. Într-o seară, eram eu, el, Taylor și Jay în sufragerie, și ne uităm la un film. Tayler a fost sunat, și la scurt timp a plecat cu Jay pentru un transport.Tayler avea așa de multă încredere în el că i-a spus :,,Să ai grijă de sora mea Hell! ".Chris a zâmbit și a răspuns :,,Întotdeauna Tay! ".După ce băieți au plecat.... El a venit spre mine și..... M-a împins pe canapea. S-a pus peste mine și a început să mă sărute pe gât....... Am crezut ca se prostește și i-am spus să înceteze. Am început să mă sperii când a început să-mi ridice tricoul..... Am început să țip,el a zis că nu trebuie să mă speri, că trebuie să am încredere în el..... Țipam atât de tare dar nimeni nu mă auzea.... Țipam și plângeam iar el continua. Din fericire fratele meu își uitase portofelul cu niște carduri de acces în el și s-a întors acasă .La smuls pe Chirs de pe mine și la lovit atât de tare ca la lăsat inconștient. Mi-era frică chiar și de fratele meu.... Așa că am fost internată într-un spital de boli psihice. Aflasem că el fusese condamnat la închisoare dar se pare ca n-a durat mult.

Mașina se oprește în fața casei cu o frână bruscă, care mai că mă dă cu capul de bord.

G:-Nu pot să cred....... E ca și mort... O să-l omor, o să-l distrug!! O să regrete ce-a făcut!

Îl apuc de braț ,și îi îndrept atenția spre mine.

Eu:-Calmează-te.... Nu trebuie să mergi după el acum... Nu face nimic necugetat.... Te rog!

G:-Nu o să-l cruţ să ști!

Eu:-Nu asta îți cer... Doar nu face nimic acum!

Mă uit spre casă și observ că luminile sunt încă stinse, semn că fratele meu nu s-a întors încă.

Eu:-Poți să rămâi cu mine în seara asta?

Se uită la mine mirat. Observ că privirea lui e încă neagră de mâhnire. Pumni lui sunt încă încordaţi, iar mâna mea e încă pe brațul lui.

G:-Chiar vrei ca javra să rămână cu tine?

Îi zâmbesc, astfel încălzindu-i privirea.

Eu:-Da,chiar vreau ca javra să rămână cu mine!

Your little sister? Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum