Capitolul 30

1.7K 90 2
                                    

Ashley p.o.v
Femeia căruntă mă privește amuzată de câteva minute. Eu o privesc încă șocată, plângând în continuare, iar bărbatul care discuta cu ea mai devreme stă înmărmurit lângă mine.

B:-Shane, te rog să ne lași singure!

Bărbatul aprobă din cap. Pare mult mai tânăr decât ea. Brațele pline de tatuaje îl fac să pară periculos,dar în ciuda puterii pe care o emană, execută ordinul bunicii neclipind.

B:-Presupun că dorești explicații?

Nu am puterea să aprob, dar ea interpretează tăcerea mea ca pe un răspuns.

B:-Prea bine, așază-te!

Fac ce zice,și mă așez pe canapea. Ochii ei reci și albaștrii privesc prin mine, și îmi dau fiori.

B:-Vrei adevărul scumpo?Prea bine, atunci, dar te avertizez, adevărul doare, spune bătrâna râzând în hohote.

B:-Totul a început de la cartea aia patetică. Când au anunțat că Zach și Miranda sunt suflete pereche toți au fost încântați,iar Zach al meu s-a îndrăgostit de Miranda cât ai clipi, la fel și ea.Eu una însă nu am acceptat-o de când au aflat că e un hibrid, o abominare a naturii.Miranda a produs o ruptură între mine și fiul meu și asta m-a făcut s-o detest cu adevărat. Când Zach a văzut că nu sunt de acord cu relația lor a plecat. A luat-o și a plecat cu ea. Imaginează-ți... Dintr-un palat într-o căsuță de lemn din mijlocul pădurii. S-a căsători cu Miranda în ciuda protestelor mele și la scurt timp a apărut fratele tău. Recunosc m-am îndrăgostit de fratele tău din prima..... Ochii albaștri, și o fețișoară adorabilă..... Semăna întru totul cu tatăl său, și încă o face.... Tayler e Zach întreg. Apoi după șapte ani, ai apărut tu. Știam că urma să îi fi sortită lui Gerald, și asta mă îngrozea. Tu ești copia Mirandei,și conform destinului tău vei devenii la fel ca mama ta...... Un hibrid. Nu puteam permite asta și în plus trebuia să-mi aduc fiul pe drumul cel bun, să-l aduc înapoi la mine. Desigur,prima piedică a fost bunicul tău. Boșorogul acela mă auzise vorbind cu oamenii mei, și aflase că voiam să scap de nora lui... Nu am avut încotro și am scăpat de el.... L-am otrăvit.

O privesc șocată..... Cu a putut să-și ucidă soțul?

B:-Apoi am început să fac un plan bun. Voiam s-o omor eu însumi pe Miranda.... Să pară că m-a atacat și că nu am avut încotro, dar m-am gândi la fratele tău... M-ar fi detestat. Mi-am pus oamenii s-o facă. Într-o zi de vineri la prânz...Miranda trebuia să fie doar cu voi, dar Zach venise acasă mai devreme, ca să petreacă timp cu voi. Oamenii mei au intrat peste ei, și eu îndreptat arma spre Miranda. Au apăsat trăgaciul și Zach a sărit în fața ei..... Fiul meu a murit din cauza ei. Miranda începuse să plângă, dar plânsul ei se oprise la scurt timp. Oamenii mei au plecat în viteză, apoi eu mi-am făcut intrarea. I-am privit pe ei.... Zach era întins pe podea iar Miranda era peste el..... Erau morți într-o baltă de sânge. Mi-am plimbt ochii de-a lungul camerei și l-am văzut pe el.... Tayler te ținea în brațe și plângea uitându-se la părintii lui. Mi s-a rupt inima când l-am văzut, dar nu am avut încotro.... Trebuia să vă salveaz.
V-am luat la castel și am avut grijă ca totul să dispară. Am păstrat lucrurile pe care le aveți aici și am ars casa, cu ei doi înăuntru.
Primele luni au fost grele...Tayler nu lăsa pe nimeni să se apropiie de tine...am realizat că dacă urma să crească așa nu aș fi putut să te scap de acest destin crunt așa că trebuia să-l îndepărtez ușor ușor de tine.L-am împins spre antrenamente iar cum nu-mi permitea timpul să te îngrijesc, i te-am dat lui Hodge.
Restul îl ști.

Eram pregătită să țip ,să urlu s-o lovesc......voiam să-i răzbun pe ei, dar cineva mi-a luat-o înainte.

T:-Nu o să-ți permit să faci cu noi ce ai făcut cu părintii noștrii!

Tay a privit toată scena?

B:-Scumpule de când stai acolo?

T:-De când ai început să spui adevărul..... Ești un om josnic! Mi-e rușine că suntem rude!

B:-Ai grijă cum vorbești! Oricât de mult țin la tine... Cred ca ai auzit prea multe și din păcate nu pot să-ți permit să mă oprești.

Face semn către cei doi bărbați care își joacă rolul de gărzi de corp. Îl înșfac pe fratele meu și așteptă ordine de la femeia de lângă mine.

B:-Scumpule îmi pare nespus de rău că nu vei apuca să te însori dar nu pot permite să-i distrugi viața surorii tale. Băieții, nu mă interesează cum, dar îl vreau mort până la apus!

Nu o să-i permit să facă asta, nu pot.
Încerc să gândesc repede și ochii îmi fug la pumnalele de argint de pe masă. Pumnalele tatei........
Înșfac pumnalul mediul și merg aproape de femeie.

Tay:-Ash te iubesc,să nu uiți asta..... O să scapi ai înțeles.... Nu s-o te măriți cu Hell! Nu o să permit!

B:Nu ai cum să mă mai oprești băiete! Eu sunt regina eu dau oedinele aici!

Eu:-Nu pentru mult timp!

Your little sister? Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum