╭☆╯1╭☆╯

18.1K 735 649
                                    

Gözüme giren dalları ellerim ile iteklerken bir yandan da arkama bakıyordum. Beni almak isteyen betalardan kaçmak kolay değildi. Beni yakalayıp tanımadığım  ve istemediğim bir alfanın yayına götürecek ve onun ile mühürlenmemi sağlayacaklardı. Bir omeganın istemediği  bir alfa ile mühürlenmesi ona acı çektirirdi. Bu gerçekler aklıma geldikçe daha da hızlanıyordum. Neden bu hâlde olduğum aklıma geldikçe ise çıldıracak gibi oluyordum.

Doğu topraklarında olan küçük kasabamıza biraz uzakta olan şato da oturuyordum.  Her şey sakin ve düzgündü taki babam ve abim  içeriye girene kadar. Babam bir delta idi ve sürünün başıydı. Abim ise bir alfa idi bu da onu gelecek lider yapıyordu. Babam sağıma abim ise soluma geçmişti. Babam çok nadir bize sevgisini belli eder ki zaten alfa ve deltalar pek de sıcak kanlı değillerdi. Babam eli ile saçımı okşuyor abim ise üzgün bir şekil de bana bakıyordu.

"Baba, abi ne olduğunu söyleyin de kıvranmayın"

"TaeHyung, YoonGi batı topraklarındaki iç karışıklıktan faydalanıp JiMin'i kaçırmış."

"Hangi JiMin? Hani bizim pek anlaşmadığımız batı topraklarına sahip olan kralın en küçük oğlu JiMin? Şu mochiye benziyen JiMin? Omega JiMin? Han-"

"O JiMin işte TaeHyung uzatma! Hazırlan JiMin'in karşılığında oraya gönderileceksin"

"YoonGi Hyung ne diyorsun sen? Ben neden gidiyorum? Geri postala JiMin'i."

"Çok geç TaeHyung istesem de gidemez"

"Hyung, mü-mühürledin mi?

YoonGi Hyung yavaşça başını sallamıştı. Başka bir sürüden haberi olmadan birisini aldığımız da bizden birisini aynı şekilde geri vermeliydik. Ama ben istemediğim ve bilmediğim bir alfa ile mühürlenmek  istemiyordum ki....

"Be-ben istemiyorum! Baba nasıl tanımadığım bir yere gitmemi ve orada kalmamı istersin?"

"Kurallar bu TaeHyung. Hazırlan bir kaç saate seni almaya gelirler"

Babam ve abim odadan çıkıp beni yalnız bırkamışlardı. Ben her zaman bir liderin oğlu olduğum  için mutlu olmuştum çünkü kendi alfamı secebileceğimi düşünmüştüm. YoonGi'nin yaptığı bir hata yüzünden benim hayatım kararıyordu! Omega olmayı da ben istememiştim. Alfa olsam eminim ki bunu yapamazlardı. O bir kaç saati odama bakmak ile geçirmiş ve beni çağırmalarını beklemiştim. Babam odaya girip beni kolumdan tutmuş ve aşağıya indirmişti.

"Beni  utandırma TaeHyung orada iyi ol"

Babama söylemesem de onu utandıracaktım. Yolda kaçmayı planlıyordum. Neresi olacağı umrumda filan değildi önemli olan kaçmaktı. Daha önce görmediğim ve salgıladıkları fermonlardan anladığım kadarıyla 3 tane beta karşımda duruyordu. İkisi yanımda dikilip birisi de önden yürüyordu. Bu şekilde şatoyu terk etmiş ve yürümeye başlamıştık.

"Nereye gidiyoruz?"

"Cevap vermeyecek misiniz?"

"Kime götürüyorsunuz?"

"Evli mi bu alfa?"

"Daha n-"

"Kapat çeneni!"

Bana bağırmaları ile susmuş ve öndeki betanın gösterdiği yolda ilerlemeye devam etmiştik. Gözlerimi etrafta gezdiriyor ve birisinin bana yardım etmesini diliyordum ama etrafta kimsecikler yoktu. Bana kimse yardım etmeyecekse ben kendi kendime yardım etmeliydim. Bir şeyler düşünüp bu 3 betayı yanımdan uzaklaştırmam gerekiyordu. Ormanın iyice derinliklerine girdiğimiz de bir kaçış yolu arıyordum ama kaçış yolum beni bulmuştu.

Save Me ❧VKookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin