32.Bölüm

14.3K 558 139
                                    

AVJİN KİTABI TAMAMLANMIŞTIR, kitabın yan karakterlerini kaleme aldığım HEZAL YAYIMDA!
Profilimden ulaşabilirsiniz !

Herkese merhaba ! Bu sefer erken geldi,yeni bölümümüz.....

Yorumlarınız büyük motivasyon kaynağı.Eksik etmezseniz yeni bölümleri kısa sürede yetiştirmek için kendime zaman yaratmaya çalışıyorum :)

Bölüm şarkısı : Sibel Alaş - Adam

Keyifli okumalar..

--

Mutluluk, insanın ihtiyaç duyduğu özlemin giderilmesinde duyumsanan sevinçtir.Yanıp tutuştuğun şeye kavuştuğunda içinin içine sığamamasıdır.Var olan sıkıntının,derdin bir anda kısa bir süreliğine de olsa silinip gitmesidir.Ve aslında insanın sandığı kadar da uzakta değildir,mutluluk;kimi zaman elini uzatsa ulaşabilir.

Şimdi kulağının altında atan kalp sesi,yaşadığı onca sıkıntıyı silebilecek kadar çok mutlu ediyordu;Avjin'i.Günlerdir kendi hatası yüzünden ayrı düştüğü adamla gece tam da artık barışmalarına dair umudunu kesmişken bir anda barışmışlardı.Yeniden gülmüş,yine sarıp sarmalamıştı Berdan,onu.

Yeni güne,bu sefer tek başına değil kocasının kolları arasında uyandı

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Yeni güne,bu sefer tek başına değil kocasının kolları arasında uyandı.Yavaşça soluna dönüp hala uyuyan adamı inceledi bir süre.İkisinin de inatları yüzünden günlerdir doğru düzgün birbirlerinin yüzüne bakamamışlarken şimdi yakaladığı bu fırsatı değerlendirmekte kararlıydı.

Hep kısa görmeye alıştığı sakalları şimdi uzamış olmasına rağmen böyle daha çok hoşuna gittiğini fark etti.Berdan'ın uyanmamasına dikkat etmeye çalışarak parmaklarını gezdirmeye başladı yüzünün her çevresinde.

İnsanları hiç ummadıkları zamanda,ummadıkları yerlere sürükleyen hayat;onları da ne yapıp edip birbirlerine eş etmişti.En çok da buna şaşırıyordu düşündükçe.Aslında sadece şaşırmıyor aynı zamanda tedirgin de ediyordu bu durum onu.İkisi de seviyorum demişti demesine de ne zaman bu duyguları oluşmuştu yoğunluğu neydi bu onu korkutuyordu işte.

Berdan'ın duygularını bilemezdi ama kendi duygularını hesaba çektiğinde ne zaman başladığını da yoğunluğunun derecesini de iyi kötü hesap edebiliyordu.Onun,yıkılmaz ve sert duruşunun aslında o kadar da sağlam olmadığını ilk kez sarhoş olup konağa geldiğinde anlamıştı.

Didar için sarhoş olduğu zaman...

Başını omzuna yaslayıp bir bir derdini dilinden döktüğünde o zamanlar onun bu zayıf noktasını gördüğü için zafer kazanmış gibi hissettiğini sanmıştı fakat şimdi düşündüğünde hem başka bir kadın için düştüğü duruma kadınsı bir öfke beslediğini hem de böyle güçsüz gözükmesine üzüldüğünü anladı.

Başını omzuna yaslayıp bir bir derdini dilinden döktüğünde o zamanlar onun bu zayıf noktasını gördüğü için zafer kazanmış gibi hissettiğini sanmıştı fakat şimdi düşündüğünde hem başka bir kadın için düştüğü duruma kadınsı bir öfke beslediğini hem ...

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
AVJİNDove le storie prendono vita. Scoprilo ora