36.Bölüm/Finalden Önce-1

15K 591 286
                                    

AVJİN KİTABI TAMAMLANMIŞTIR, kitabın yan karakterlerini kaleme aldığım HEZAL YAYIMDA!
Profilimden ulaşabilirsiniz !

Herkese merhaba!Finalden önceki son bölümümüze hoşgeldiniz!Kısa zamanda yeni bölüm yazdığım için önceki bölümümüze desteklerinizi esirgemezsiniz değil mi?

Finalimiz uzun bir bölüm olacağı için gecikme yaşanabilir,bilginize.

Final,Berdan'ın bakış açısıyla yazılacak.

Bölüm Şarkısı : Şükriye Tutkun - Gücüm Yetene Kadar

Keyifli Okumalar....

---

Zaman,insanın geçmesini en çok istediği bir o kadar da geçerken canını yakan tek kavramdır.Acısının dineceğini uman,istediği şeyin yaklaştığını bekleyen her insan ister zamanın geçmesini.Fakat dinmeyen acı,gerçekleşmesine yaklaşmayan istekler git gide can yakar.

Sahipken aslında olmamak gibi...Görebilirsin ama bakmazsın,duyabilirsin de duymaya halin kalmaz mesela.Yani kelimenin tam anlamıyla yaşarsın da farkında olmazsın.Bir yerden sonra olmak istemezsin.

-'Toparlanabilirsin,her şey yolunda gözüküyor Avjin'cim;son haftalarındasın artık daha dikkatli ol.Bir aksilik çıkmazsa normal doğumla kavuşacaksın oğluna.'

Artık bir doktordan çok kendisine abla olan kadının söylediklerini dinlerken bir yandan da uzandığı yerden kalkıp eline tutuşturulan oğlundan gelen yeni görüntüye bakıyordu.Bedeninden çekilmiş olan ruhunu,attığını hissetmediği kalbinin atışını hızlandıran tek varlıktı bebeği.

Yeri geldiğinde yaşama amacını sorguladığında,tekmeleriyle kendisini hatırlatan oğlu,artık ona kavuşacağı gerçeği ile aylardır hissetmediği duyguları hissettiriyordu

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Yeri geldiğinde yaşama amacını sorguladığında,tekmeleriyle kendisini hatırlatan oğlu,artık ona kavuşacağı gerçeği ile aylardır hissetmediği duyguları hissettiriyordu.

Heyecan,merak ve buruk bir mutluluk...

Kendisiyle bütünleşen gerçeklikten uzak gülümsemesini doktoruna sunduktan sonra dışarıda kendisini bekleyen ağabeylerinin yanına gitti.

Serhad ve Mizgin...

Serhad,kendisine ağabey olmuştu artık.Karısı ile kız kardeşi ile ne kadar ilgileniyorsa ona da aynı şekilde davranıyor daha fazla üzülmemesi için yanında oluyordu hep.Yaklaşık iki hafta önce Güldeste doğum yaptığında sanki ilk çocuklarıymış gibi genç adamın mutlu olduğunu ve bir an bile karısının yanından ayrılmadığını gördüğünde elinde olmadan bükmüştü boynunu da gözyaşlarını akıtmamak için sıkıca bastırmıştı dudaklarını birbirine.

Yemini vardı,ağlamayacaktı bir daha.

Kendisinden merakla açıklama bekleyen iki adama baktığında canı hiç istemesede konuşmak zorunda kaldı.Artık mecbur olmadıkça tek kelime bile etmiyordu Avjin.

-'Her şey yolunda...'

Aslında iki adamda sırf Avjin'in konuşması için daha çok şey sormak istiyorlardı ancak alışmışlardı onun aylardır ağzını bıçak açmayan haline.

AVJİNTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang