2. fejezet

25 1 0
                                    

Sajnos csak én mentem Gyöngyi után a másik szállásra. Kicsit csüggedt is az orrom ez miatt. Senki nem akarja egyedül tölteni a nyarát egy külön szálláson, a munkatársaktól távol.

Átsétáltunk az úttesten és egy elég csinos kis palota előtt álltunk meg.

- Itt is lennénk - nézett rám kedvesen.

- Egyedül leszek itt? - mutattam a hatalmas luxus villára.

- Nem, egy másik munkatársával lesz itt elszállásolva, bár mondjuk ő nem tudom hol van éppen... - morgolódott magában - Neki különleges kérése volt a szállását illetően.

- És én hogy hogy ide kerültem? Nekem nem volt különleges kérésem, nekem megfelel ahol a többiek is vannak.

- Te azért kerültél ide, mert így volt hely- majd rám mosolygott és kinyitotta a kiskaput - Most pedig rendezkedj be és a szállodában találkozunk. - majd a kezembe nyomta az egész kulcs csomót.

Lassan felbattyogtam a bejárati ajtó előtti lépcsőn és a hatalmas kulcs csomón megkerestem annak is a kulcsát. Feltűnt, hogy minden kulcsból kettő van, tehát az ismeretlen lakótárssal felezünk. Kinyitottam az ajtót és beléptem.

Az nem kifejezés a reakciómra hogy nyitva maradt a szám. Minden gyönyörű volt. Leraktam a cuccom és azonnal körbenéztem a házban. Jobbról egy hatalmas nappali nyílt tele plafontól földig érő ablakokkal, fekete bőrbútorokkal és egy fekete dohányzóasztallal, és egy hatalmas plazmatévével. Balra egy hatalmas gránitpultos konyha, onnan két ajtó nyílt. Mindent alaposan szemügyre akartam venni.

A konyhában kezdtem. Gyönyörű új volt minden. Jobbról első ajtót néztem meg, ahol a fürdőt, egy WC-vel, egy mosdóval és egy fürdőkabint üvegajtóval találtam. A másik ajtó ilyen mosókonyha szerűt rejtett, egy csappal, egy mosógéppel és egy szárítógéppel.

Körbejártam a nappalit és a nappali végén található kis olvasórészt. Innen egy hatalmas tolóajtón keresztül lehetett kimenni a teraszra. Majd az emelet felé vettem az irányt a cuccaimmal.

Az emeleten balról és jobbról volt egy- egy szoba. A balra volt ráírva a 2 szám, tehát ez volt az enyém. Kinyitottam a kulccsal és beléptem.

Az ajtóval szemben egy franciaágy állt. Balról beépített szekrény, jobbról két ablak, amik között egy íróasztal állt. Leraktam a cuccaim és leültem az ágyam szélére.

- Ez lesz az otthonom két és fél hónapig!- mosolyogtam magam elé és hátradőltem az ágyon.

Kipakolásztam és felhúztam az ágyneműmet amit hoztam. Majd hívtam is telón Annát.

- Sziaaa! Kész vagyok! Te hogy állsz?

- Hát ömmm. Kész káosz van itt már...- nevetett fel harsányan- Lehet kéne a te rendrakó kezed.

- Átmenjek?

- Jaj dehogy is! Csak vicceltem te kis butus! Összepakolok én. 10 perc és megyek hozzád az elit mindenedet- nevetett- A legjobb kéglibe mentél te lány!

- Nem én kértem... De félre értés ne essék nem bánom.

- Hát azt el is hiszem. És egyedül vagy vagy mi?

Summer LoveTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang