*5*(M)

43.2K 942 1.1K
                                    


:)

:)

:)

İyi okumalar nwlxkskxmks

*****

Elindeki lolipopu oynatarak tekrar ağzına soktuğunda karşısında onu izleyenlerin farkında değildi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elindeki lolipopu oynatarak tekrar ağzına soktuğunda karşısında onu izleyenlerin farkında değildi.

Jimin hem dosyalarla hem de elindeki şekerle ilgilenirken Taehyung ve Jungkook onu izliyorlardı. Taehyung her şeyi cinsel manaya yormak istemiyordu fakat Jimin'in dudaklarının penisini sarışını hayal etmemek de epey zor oluyordu.

Taehyung sakince oturduğu yerden kalktı ve büyük odasının içinin aydınlatmasını sağlayan camın önüne gitti. Cam boylu boyunca duvarı kaplıyordu ve bu sayede bütün şehir ayaklarınızın altındaymış gibi duruyordu. Taehyung cebinden çıkardığı paketten bir dal çekip çıkardı ve dudakları arasına bıraktı. Paketi tekrar yerine bıraktıktan sonra dalı çakmağı ile yaktı ve derince bir nefesi içine çekti.

Jimin bakışlarını ona yönelttiğinde Taehyung'un düşüncelerinin tamamiyle odadan uzaklaşmış olduklarını anladı. Bakışları tekrar önündeki dosyaya döndü.

Jungkook ise elinde telefonu - büyük ihtimalle biriyle flörtleşiyordu çünkü sürekli gülüyordu- ile bir şey yapıyordu.

Jimin artık iyice sıkıldığını hissettiğinde dosyayı seslice kapadı ve kalkarak Taehyung'un yanına ilerledi.

Sigarayı Taehyung'un elinden aldıktan sonra kendi dudağı arasına yerleştirdi ve iyice içine çekti dumanı dudakları arasına hapsetti ve Taehyung'a yaklaşarak dudakları arasında mesafe kalmamasını sağladı.

Dudaklarını Taehyung'un dudaklarına kaparken dudakları arasındaki duman birikintisini serbest bıraktı. Elindeki sigarayı yere atıp ayağıyla söndürdükten sonra kendisini iyice Taehyung'a doğru itti ve kollarını boynuna doladı.

Taehyung onun kalçalarını yakalayarak bacaklarını beline sarmasını sağladı. Jimin bacaklarını beline sardıktan sonra Taehyung iyice onun bacak arasına girdi ve dudaklarını birkaç saniyeliğine ayırdı.

Elleri Jimin'in gömleğine gittiğinde uzaktan Jungkook'un sesi duyuldu.

"Ben kaçıyorum çocuklar size eğlenceler."

Taehyung kaşlarını çatıp Jungkook'a baktığında Jungkook omuz silkerek dışarı çıktı. Bu zamana kadar Jungkook hiç bir zaman çıkıp gitmemişti ve Taehyung kesinlikle ona bir şeyler olduğunu anlamıştı. Bunu ona daha sonra sormayı aklına not ettikten kaldığı işe geri döndü.

Dudaklarını Jimin'in boynuna gömdüğünde Jimin inleyerek ona karşılık verdi. Ellerini kalçasında gezdirirken Jimin üzerindeki gömleği çıkarmaya başladı. Jimin'in düğmeleri tek tek açmasıyla aşağı doğru inen Taehyung gömleğin tamamen çıkmasıyla tekrar yukarı doğru çıktığında dudaklarını birleştirdi.

Home Of Love//VminkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin