*8*(M)

31.1K 760 508
                                    

Parmaklarımı hissetmiyorumm

İyi okumalarrr

Ve ek olarak gurur sıçıyorum resmen. Umarım daha güzel rekorlar ve başarılar elde ederler her şeyi hak ediyorlar 😭😭💜

 Umarım daha güzel rekorlar ve başarılar elde ederler her şeyi hak ediyorlar 😭😭💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                              ******

Jimin inleyerek kendisini önündeki kitaplığa yasladığında Jungkook arkasında ona yaslanmaya devam ediyordu. Jungkook'un şişkin ve gereğinden büyük aleti Jimin'in kalçası üzerindeki hareketlerine sert bir şekilde devam ederken Jimin ellerini kitaplığa doğru yerleştirdi.

Pantolonun üzerinden bile hissedilen yumuşak kalçalar sanki Jungkook'u daha çok delirtmek istermiş gibi bugün biraz daha yoğundu. Jungkook ellerini Jimin'in beline yerleştirerek kendisine bastırdı.

İnleyerek kafasını geriye attı ve bu küçük fotokopi odasında seslerinin tekrar kulaklarına ulaşmasını dinledi. Jimin elini üzerindeki gömleğe atarak birkaç düğmesini açtı ve ellerini tekrar kitaplığa yerleştirdi.

Jungkook, Jimin'in önüne elini getirerek sertçe sıktı Jimin sertçe inleyerek kafasını geriye attığında başı Jungkook'un omzuna düştü.

Jungkook dudaklarını birleştirdiğinde Jimin iştahla ona karşılık verdi sert ve ıslak bir öpüşmenin ardından çekildiklerinde arada bir tükürük bağı olumuştu Jungkook diliyle yalayarak Jimin'e göz kırptı ve dudaklarında dilini gezdirdi. Ve tekrar geri çekildi.

Jungkook geri çekildi ve aradığını bulmanın sevinciyle geri çekildi. Jimin'i kitaplığın önünden çekerek fotokopi makinasına yasladı ve bulduğu kurdeleyi aldı.

Jimin'in kollarını arkasına getirerek kurdele ile sıkıca bağladı. Jimin sızlayarak inlediğinde Jungkook eğilerek ensesini emdi.

"Her seferinde bir şekilde kendine dokunmayı başarıyorsun Minie. Bu sefer daha eğlenceli ve muhtaç hâle getirelim seni."

Jimin'in pantolonunu ve iç çamaşırını aşağıya indirdi. Dizlerinin üstüne çıkarak kalçasıyla karşı karşıya geldi.

Dudaklarını ilk önce sağ sonra sol yanağa değdirdi. Ellerini kalçasına koyarak iki yana ayırdı ve dilini sert sayılmayacak bir şekilde deliğine sürttü.

Jimin hafif bir çığlık attı bunu beklemiyordu. Jungkook dilini delikten içeri soktuktan sonra parmağını deliğin etrafında dolaştırmaya başladı. Dilini çekip parmağını ittiğinde Jimin inleyerek kafasını makinaya daha fazla bastırdı.

"Jungkook"

İçinde hareket eden parmaklar yüzünden birkaç saniye soluklanmak zorunda kaldı.

"Daha sert"

Jungkook parmaklarının hızını artırdığında Jimin onu delirecek derecede güzel  olan inlemelerini artırdı.

Home Of Love//VminkookWhere stories live. Discover now