Bölüm 2 ~Okul Günü~

245 16 10
                                    

Okul zamanıydı shuu hemen okul kıyafetlerini giyip aşağıya indi kardeşleri özellikkle reiji ondan önce gelmesine ve onu çağrılmasına bile gerek kalmadan indiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Reiji: Herkes hazır olduğuna göre artık gidebiliriz.

Herkes şoku üstünden atlatınca arabaya pardon limuzine bindiler arabada herzaman ki konuşmalar oluyordu.

Ayato herzamanki gibi yui ile uğraşıyordu reiji ayato'yu uyarıyor Kanato teddy'siyle konuşmakta shuu hep olduğu gibi müzik dinliyordu ve diğerlerine "kesin sesinizi müziğimi bölüyorsunuz" demesiydi dışardan böyle konuşuyordu ama aslında aklında başka şeyler vardı özellikle de 'gizli sapığını nasıl bulacaktı' bilmiyordu onun nasıl birisi olduğunu. Herneyse konuya dönmek gerekirse Raito hep olduğu gibi kendi fantezilerini dışa vuruyordu subaru ise ona "hentai" demekten artık bıkmıştı.

Aradan bir kaç dakika geçtikten sonra okula vardılar ama içeri girdikleri gibi sakamaki erkeklerini okuldaki tüm kızlar kaplamıştı. Sakamakilerden sadece Raito haricinde diğerleri umursamadan yürümeye devam ettiler kızlardan kimileri yui'ye öldürecek gibi bakıyordu kimileri ise sakamaki erkekleri ile konuşmaya çalışıyorlardı.

(Derse girerler ders matematikti) shuu bütün derslerde genelde uyurdu ama bu sefer uyumuyordu sınıftaki herkes hatta hoca bile şaşkındı, shuu dersi dinlemiyordu hep olduğu gibi gizli sapığının kim olabileceğini düşünüyordu aynı okuldalardi ama herkes olabilirdi bu (kızlar hariç).

(Zil çalar teneffüs zamanı)

Düşünüyordu shuu ama artık düşünmekten beyni acımaya başlamıştı (bu sırada merdivenlerde uzanmaktaydi) telefonuna bildirim gelince hemen oturur pozisyonuna geçti ondan olabilirdi bu mesaj yani "gizli sapığından" hemen telefonunu eline aldı ve kilit ekranını açarak Whattsapp'a girdi mesaj tam da tahmin ettiği gibi "gizli sapigindan" gelmişti.

GS (gizli sapigim demek): Shuu dün dediklerimi unuttun galiba?

Shuu: neyi?

GS: Sana dün seni daha enerjik görmek istiyorum demiştim.

Shuu etrafına baktı ama kimseyi göremedi. Yuuma onu izliyordu onun göremeyecegi bir yerdeydi onu daha iyi görmek istiyordu ama onu böyle görmek bile onu azdirmya yetiyorda artıyordu bile.

Eli istemeden de olsa küçüğüne gitti okşuyordu hoşuna gidiyordu bunu yapmak daha fazla yaptı neredeyse boşalmak üzereydi bunu bile bile daha fazla yaptı tam gelecegi sırada erkekler tuvaletine girdi ve boşaldı (bunu yazarken beynim eror veriyordu resmen utaniyirumm)

Sonra tekrar mesaj attı:

GS :Ah! sana bakınca azıyorum shuu az haha bosalmak üzereydim.

Shuu Bunu okuyunca utanmisti.

Shuu: Seni göremiyorum nerdesin? Ayrıca lütfen böyle şeyler söyleme!

GS:Ne o utandın mi yoksa? :)
Ah shuu! Dilimle senin her yerini yalamak istiyorum özellikle o küçüğünü ahh bak yine azmaya başladım.

Shuu: Lütfen u-utanıyorum. 0///0 0///0

GS: Utanmana gerek yok aşkım koridor boş sende denemelisin hadi elini pantolonun ardında baksirin (böyle mi yazılıyor? Bilmiyorum) içine sok ve sonrada küçüğünü okşa.

Shuu: Hayır! Bunu yapmam biri görebilir

GS: Yani sende istiyorsun?

Shuu: ...E-evet is-istiyorum.

GS: Ahaha merak etme seni benim dışımda kimse göremez eğer biri gelecek olursa sana haber veririm "ukem" ;-)

Shuu: Ukem?

GS:Evet sen benim ukemsin ben ise seme

Shuu: ...

GS Ne olduğunu bilmiyor musun yoksa?

Shuu: Hayır

GS: Ah merak etme ben sana anlatırım. Şimdi Uke altta oluyor Seme ise üstte yani sen alttasin

Shuu: Neden ben altta oluyorum sen üstte?

GS: Sen orasını dert etme sana sonra anlatırım sen şimdi dediğimi yap.

Shuu ona güvenerek elini ilk önce pantolonun altına daha sonra baksirin içine soktu ve küçüğünü aksamaya başladı ilk başta korkuyordu ilk defa böyle bir şey yapacaktı ama.daha sonra alıştı bu ona zevk veriyordu. "Harika hissettiriyor" diye kendi kendine söylendi ama yuuma onu duymuştu.

Shuu daha fazla yaptı okşuyordu küçüğünü ama bilmiyordu ki bir zaman sonra boşalma isteğinin geleceğini sıcak olmuştu buna anlam veremedi shuu telefonunu zorda olsa eline aldı ve mesaj atmaya çalıştı ama olmadı daha doğrusu olmuyordu çünkü bir eli küçüğündeydi zorda olsa mesaj attı gizli sapigina

Shuu: H hey neden küçüğüm sıcak olmaya başladı?

GS: çünkü bosalmak üzeresin bosalasıya kadar neden oksadin ki ?

Shuu (cevap vermiyor)

Yuuma onu izliyordu cevap vermediğini görünce zorlandığını anlamıştı ve yazdı:

GS :Erkekler lavobosuna gir hemen!

Shuu mesajı görür görmez ayağa kalkmaya çalıştı bur kaç denemede başaramadı ama daha sonra ayağa kalktı ve bir eli duvarda bir eli küçüğünde olacak şekilde duvara tutuna tutuna lavobo'ya girdi ve kabinlerden birine geçerek pantolonunu bir eliyle zor da olsa indirmeyi başardı ve tuvaletin içine boşaldı. "Ahh sonunda rahatladım bu cidden harikaydı tekrar yapmak için can atıyorum özellikle de seninle gizli sapigim" demişti.
Ama yuuma lovabonun kapısında duruyordu ve bunları duymuştu. Sırıtarak ordan uzaklaştı ve bir şeyler fısıldadı "benim olacaksın Sakamaki Shuu sana en güzel acıyı ve saçlı yasatacagim"

Sonunda bitti oy ve sorunlarınızı eksik etmeyin lütfen aklımda daha çok şey var yarın görüşürüz.

Toplam: 718 kelime

Gizli Numara (Yuuma x Shuu) Where stories live. Discover now