Bölüm4~En Güzel Gece~

268 15 11
                                    

Video'yu kesin izleyin baya uzun 55 dakika falan yani nerdeyse 1 saat dediğinizi duyuyorum ama çok güzel yerler var anlarsınız siz çünkü ben 4 kez izledim.

Neysee keyifli okumalar *~*

Shuu Yuuma'nin kolundan tutup kendine çekti ve dudaklarına yapıştı ama ne yapışmak ha onu büyük bir açlıkla öpüyordu yuuma buna biraz şaşırsa da o da ona karşılık verdi 5 dakikadır öpüşüyorlardı yuuma shuu'nun ağzını yarıladı ve dilini içeri soktu dilleri ile öpüşüyorlardı ve bunun üzerine shuu "ah" diye bir inilti çıkmıştı ağzından ama inilti yuuma hoşuna gitmişti ve daha fazla öpüşmeye başladılar yuuma vahşice öpüyordu daha sonra shuu'nun dudağını ısırdı ve kanattı bunun üzerine shuu yuuma'yi ittirdi. Ve elini dudağına götürdü.

Buda benden size kıyak olsun :) :3

Yuuma: Özür dilerim shuu canın yandı mı?

Shuu: (Cevap vermiyor)

Yuuma: Bunu neden yaptım ki?! Ben seni haketmiyorum! Allah kahretsin! Kahretsin! Bak shuu özür dilerim bir daha asla karşına çıkmayacağım sana söz veriyorum! Her ne kadar seni özleyecek dahi olsam da yüzünü bir daha görememek o güzel tatlı dudaklarının tadına bakmamak dahi olsam bile asla karşına çıkmayacağım! YETER KI BENI AFFET SHUU!!

Yuuma bunları söyledikten sonra uzaklaşmaya başlar düşündü neden yaptı ki bunu neden onu öptü neden neden??? Bu sırada shuu Yuuma'nin uzaklaştığını görünce arkasından koşmaya başlar yetisemeyecegini anlayınca hemen vampir hızıyla karşısına geçti ve dudaklarına yapıştı dilini içeri soktu ve opusmeye devam ettiler yuuma dudaklarında bir baskı hissedince hemen gözlerini açtı ve karşısında shuu'yu görmeyi hiç beklemiyordu shuu elini Yuuma'nin kalçasına getirdi ve sıktı yuuma onu itmeye çalışmıştı ama olmamıştı.

Shuu diğer elini de yuuma'nın küçüğüne getirdi ve pantolon'un üzerinden okşamaya başlamıştı bunun üzerine yuuma "ah" diye inlemişti shuu bunu duyunca dudaklarını yuuma dan ayırdı ve sırıttı.

Shuu: hoşuna gitti öyle değil mi?

Yuuma: Hiçte b-bile *yutkunur* sa-sade-ce ağ-zım-mdan ka-çt-ı ıghh

Shuu :Tabi tabi kesin öyledir *Bitch Smile*

Yuuma cevap vermiyordu sadece dudaklarını birbirine kapatıyordu inlemeyi o da çok istiyordu ama yapamazdı neden bilmiyordu ama shuu'ya öyle yaptığı için çok canı acıyordu "yapmamaliydim neden ısırdım ki canını yaktım neden!? Ah ben tam bi aptalım!" Diye içinden kendine sövmeye başladı.

Iç ses :Oğlum varya sen tambi saklasin hemde süzme salak zaten sevişince onun içine gireceksin o zaman da canı yanacak aynı şey. Gerçi o zaman biraz fazla olacak ama neyse...boşver şimdi sen bunu zevkin tadını çıkar bende bir patlamış mısır kola alayım izlerim sizi Ehuehue

Yuuma iç sesine hak verdi doğruydu o zaman da canı acıyacaktı shuu nun ona seslenmesiyle düşüncelerinden ayrıldı.

Shuu: Neden saçma sapan konuşuyorsun ah tanrım sadece bunu yapınca biraz canım yandı evet ama aynı zamanda zevk verdi sakin bir daha böyle şeyler söyleme! Ben seni çocukluğumdan beri severken, beklerken sen geçmiş karşıma yok "bir daha karşına çıkmam yok şu yok bu" oldu paşam bizde buna izin vericez çok beklersin!

Gizli Numara (Yuuma x Shuu) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang