En Güzel Gece 2

333 18 7
                                    

Yuuma Shuu 'yu kolundan tutup yatağa attı. Shuu'nun üstüne çıkıp üzerindekini çıkarmaya başladı shuu da aynısını yapıyordu artık ikiside sadece baksırla kalmıştı Yuuma shuu"nun dudaklarına tekrar yapıştı büyük bir açlık ve şehvetli öpüyordu dudakları ardından boynuna kaydı öpüyor,yapıyor,ona ait olduğunu belirten izler bırakıyordu tabi shuu da sadece inlemekle kalıyor


Yuuma' nin eli shuu' nun küçüğüne gitti elini baksirin içine soktu ve bir çırpıda yere attı shuu'nun elini tuttu kendi baksirin 'in içine soktu ve aynı şeyi yaptı shuu 'nun küçüğünü eline aldı.

Yukarı aşağı eliyle okşadı toplarını eline aldı daha sonra ağzına onları yaladı shuu "ahhh har-ika da-daha fazla yap" diyordu Yuuma bunun üzerine küçüğünü ağzının içine soktu aşağı yukarı ağzında hareket ettirdi ıslak öpücükler bırakıyordu Yuuma tamamını ağzına aldı shuu "ahh"diyerek Yuuma 'nin kafasını daha fazla bastırdı küçüğüne shuu nerdeyse bosalmak üzereydi "yu-uma ahh ahh ge-lec-cegim" yuuma ağzından çıkardı ve parmağıyla küçüğünün ucunu tuttu Yuuma "bakalım ne kadar dayanacaksin" shuu ise sadece bosalmak istiyordu "bi-bırak yum-a ahh-gh bosalmak is-tiyorum daya- namaya-cagim"Yuuma 3dakikadır tuttmaktaydi ama eline biraz da olsa shuu'nun menileri gelmişti hemen elini çekti ve tekrardan hızlı bir şekilde ağzına aldı ve shuu yuuma'nın ağzına boşalmıştı "ohh" dedi rahatlamıştı eğer biraz daha tutsaydi kesinlikle bu yüzden ölebilirdi Yuuma'nin ağzına boşaldığını görünce ister istemez kızardı Yuuma nin ağzından akıyordu o kadar çok boşalmıştı ki Yuuma şaşırmıştı buna birazını yuttuktan sonra konuşmaya başladı.

Yuuma: Ahhh shuu menilerin tadı cidden harikaydı normalden biraz fazla boşaldin ama yeniden güzeldi devam etmek ister misin?

Shuu: Ev-et daha fazlasını istiyorum *dudaklarını yalar* seni içimde ahh istiyorum *kendi penisini alıp okşamaya başlar*

Yuuma: Daha değil sende ilk önce aynı şeyleri belkıde fazlasını bana yapmalısın shuu

Şimdi bunları yeniden yapma sırası shuu'daydı ama utanıyordu ilk defa yapacaktı bilmiyordu bu yüzden Yuuma'nin yaptığını yapacaktı. Shuu dudaklarını yuuma'nın dudaklarına bastırdığı dilini içeri soktu bu sırada eli Yuuma nin kalçasinda diğer eli ise penisindeydi dudakları boynuna gitti o da aynı şekilde boynunu öpüp yalıyordu ona ait olduğunu belirten izler bırakıyordu ardından göğüslerine geldi eli ile birini sıkıyordu diğerini ise diliyle yalıyordu.

(Oha ya yavas ben bile azdım bune lan tövbe tövbe aolqownxbxlanxnckdl)

Diliyle karnına doğru yol çizdi ardından yuuma' nin penisini yaladı Yuuma inlemeye başlamıştı bile "ahh harikasın shuu hadi ağzına al hadii" shuu onun dediğini yaparak penisini ağzına aldı ve ağzında bir gel yapmaya başladı "ahh daha faz-la yap!"diye bağırıyordu Yuuma shuu kafasını daha fazla bastırdı toplarını da alarak hepsini ağzına aldı öpüyor,yalıyordu.

Yarım saat sonra

Artık Yuuma'nin shuu'nun içine girmesi gerekiyordu daha fazla tutamıyorum kendini shuu'ya sorar gözlerle baktığında shuu kafasını onaylar bir biçimde salladı. Yuuma "biraz canın yanabilir ama acitmamaya çalışacam" diyerek shuu'nun alnını öptü. Yuuma penisini shuu'nun içine sokmuştu ilk başta hepsini sokmadı canını hemen yakmak istemiyordu alıştıra alıştıra yapacaktı zaten yarım saat önce parmaklarıyla biraz da olsa genişletmişti.

Yavaş yavaş hepsini sokmaya başladı tamamen soktuğunda ise git gel yapmaya başladı shuu tam bağıracağı zaman Yuuma onu öpmüştü onu öperek içinde git gel yapmaya başlamıştı arada bir nefes alsın diye ayrılmislardi shuu artık alışmaya başlamıştı acı yerini zevk almaya başlamıştı "dah-a hız-hızlı ya-p" dediğinde Yuuma daha da hızını arttırmıştı. "Shuu geliyoru-um" demişti, Yuuma shuu'nun içine geldiğinde rahatlamıştı ve kendini shuu'nun üzerine bıraktı.

Yuuma : Harikaydin shuu hemde fazlasıyla

Shuu :Sende öyle

Yuuma: Bundan sonra benimsin seni bir kızla fazla samimi görmeyeceğim hele bir erkekle asla sen benimsin hemde herzaman bu asla değişmeyecek.:)

Shuu : Peki ya yui sonuçta bir tek o biliyor benim ilişkimi ben herşeyi ına anlatıyorum.

Yuuma : Yui dışında kimse olmayacak anlaştık mi ?

Shuu: Aynı şeyler senin içinde gecerliyse?

Yuuma : Tabiki de aptal

Shuu: Tamam o zaman anlaştık

Yuuma: Biraz dinlendiğimize göre sıra sende aşkım seni içimde hissetmeyi çok istiyorum bakalım benim kadar iyi misin ?

Shuu : Tabiki de iyiyim yani... sanırım Ehehe

Yuuma : Görücez bakalım hafif hazırsan başla *Bitch Smile*

Shuu: Hazırım :-)

Shuu da tıpkı Yuuma gibi ama biraz da sert ve daha ateşli bir şekilde aynısını yapmaya başladı. Artık tamamiyle birbirine ait tek vücut olmuşlardı bu onlar için harikaydı.

Tabi yazarınız için çok ama çok azıcık birazcık utanç oldu ama artık utanmiyorum bugün sizin için iki bölüm birden yazdım dün yazamadim çünkü bir arkadaşımın kardeşini kaybettik yani vefaat etti o yüzden üzgünüm :(

Bölüm size göre biraz kısa olabilir acemeligime verin ama bundan bir önceki bölüm uzun olmuştu neyse oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin

Kitabı görüpte oylamayan kişiler var eğer kitabı beğeniyorsaniz okumayın bee neyse toplam 745 kelime

Sevgili yazarınız Yuuma x Shuu ile kalın Bai Bai :-) :D

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 08, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Gizli Numara (Yuuma x Shuu) Where stories live. Discover now