Adım 1

33.4K 2K 2.2K
                                    

Önemli Uyarı: Hikaye içerisinde barındırdığı intihar unsurları nedeniyle tarafımdan +16 yaş ile sınırlandırılmıştır. Hikayedeki tüm olaylar ve karakterler kurgudan ibarettir.   

Hikaye 13 bölümden oluşuyor, hepsi yazılı. Her gün bir bölümü 18.00'da yayımda olacak. Hikayeyi bitirip yeniden başlayacaklar lütfen final hakkında spoiler vermesinler.

Gelişmeleri beni buradan ya da instagramdan takip ederek öğrenebilirsiniz -bbhikayaleri-.

Söyleyeceklerimin hepsini burada söylüyorum çünkü finale kadar bölüm sonu açıklamaları yazmayacağım. Sizden ricam okuduğunuz satırlardaki düşüncelerinizi yorum yaparak belirtmeniz, dayanmaz yorumlarda konuşurum ben zaten ahaha. Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayıın. Hikayeme, karakterlerimin dünyasına hoş geldiniz.🎈

Keyifli okumalar.💜

🌳

-2009-

Merhaba günlüğüm,

Ben bugün 6 yaşımda oldum. Amcam seni bana hediye olarak aldı. Sen çok tatlı, mor tüylü bir deftersin. Ama sana defter değil, günlük deniyormuş. Amcam öyle söyledi. Sana yaptığım her şeyi söyleyebilirmişim, sen benim en büyük sırdaşım olacakmışsın. Sırdaş ne demek bilmiyorum ama ben seni çok sevdim. Yeni öğrendiğim kelimeleri gelip ilk sana yazacağım. Şu an bu kelimeleri amcam benim yerime yazıyor sana ama ileride ben tek başıma yazacağım. Çünkü okuma yazmayı tamamen öğrenmiş olacağım. O zaman en iyi arkadaşım sen olacaksın. Biliyor musun bugün benim bir arkadaşım oldu. Yaramaz bir çocuk. Onu bugün yan komşumuz çatık kaşlı dedenin bahçesindeki meyve ağacından elma çalarken gördüm. Yaptığı çok kötü bir şeydi, bu yüzden onu uyardım. Çalma o elmaları dedim, o dede seni görürse çok kızar, bağırır sana dedim. Ama o gülüp elmaları almaya devam etti. Yapma dedim, dinlemedi beni. Sonra bizim evdeki elmalardan alıp yanına gittim. Onları çalma, bunları al dedim. Ben izin verdiğim için çalmamış olursun dedim. O zaman indi ağaçtan. İnerken ağaca takılıp ayağını yaraladı ama hiç ağlamadı bile. Benim elimdeki elmalarımı hızlıca alıp gitti. Çocuğa eviniz nerede diye soracaktım, gittiği için soramadım. Burada yaşıyorsa bir daha gelir o zaman arkadaş oluruz. Tek başıma canım çok sıkılıyor benim, onunla oyun oynayabiliriz. Ama şimdi sen varsın günlüğüm, ben hiç sıkılmam ki!

🌳

-2021-

prenshamlet: Yapma...

ophelia: Yapacağım.

prenshamlet: Yapamayacaksın.

ophelia: Yapacağım!

ophelia: Hem sen de kimsin?

prenshamlet: Aklının sesiyim.

ophelia: Komikmiş ama benim şu an buna gülecek vaktim yok.

prenshamlet: Bana vakit ayırman, intihara vakit ayırmandan daha iyidir.

ophelia: Bir daha soruyorum, kimsin sen?

prenshamlet: Kahraman'ım.

ophelia: Kötü bir espri daha...

prenshamlet: Espri değildi.

prenshamlet: Adım, Aslan Kahraman.

prenshamlet: Genelde soyadımla hitap ederler.

ophelia: Neden? Hep böyle birilerinin hayatına burnunu sokup kendini 'kahraman' ilan etmeye çalıştığın için mi?

prenshamlet: Birilerinin hayatına burnumu sokmam.

İNTİHAR ADIMLARI | Texting ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin