Kumar Sonucu Evlilik

11.9K 336 315
                                    

Ben Min Hee. Biz (ailem) orta durumluyuz. Fakat aç gözlü babam kumara merak sardı... Bir gün kumar oynamış ve parasız kalmıştı babam. Adam ona "ya evini verirsin ya da kızınla oğlum evlenir" demiş. Nedense beni güzel buluyorlar. Bu adam da öyle...
Babam evi vermek istememiş. Sonuç olarak bugün beni almaya geliyorlar.
Elbisemi o adamın oğlu göndermiş. Pislik!

Bu elbise aslında gayet güzeldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu elbise aslında gayet güzeldi. Acaba kiminle evlenecektim? Bana iyi mi davranacaktı? Neyse zil çalmıştı. Korkarak kapıyı açmıştım. Evleneceğim kişi beni süzüyordu. İsmini zar zor öğrenmiştim. MİN YOONGİ...
Kahve yapmıştım. Acı yapmak istemiştim ama yapmadım. Sinirli gorunuyordu. Ama gayette yakışıklıydı. Daha sonrq vazgeçip booool tuzlu bir kahve yapip verdim ona. Bana cok kotu bakiyordu. Bana lavaboyu sordu. Goturdum. Tam gidecektim ki beni sertçe duvara çarpmıştı.
"Baban yüzünden senin gibi biriyle evleniyorum. Ne yazık?! Çok çirkinsin bunu biliyor musun?" Dediği anda gözümden bir yaş akmıştı. Sırtım acıyordu... Beni istediler ve gittiler. Üzerimi değiştirirken arkamda kocaman bir morluk gördüm.

zorαĸι evlιlιĸ ❤ MIN YOONGIWhere stories live. Discover now