Barıştık Mı?

5.3K 211 18
                                    

Gece uyanmıştım. Jiwoo babaannesindeymiş. Hayret ilk defa babaannesine gitmişti. Yoongi yanımda yatıyordu. Mutsuzdum. Yoongi'ye ihanet etmiştim. Yoongi bana sarılmıştı. O sarıldıkça huzur kapıyordum ama ona bunu yaşatamam. Ona baktığımda utanıyordum. Daha da kirli hissediyordum. Birden bunları düşünürken ağlıyordum. Korkmuştum. Yaşadıklarım beni çok etkilemişti. Yoongi ağlama sesime uyanmıştı.
Yoongi; Min Hee neden ağlıyorsun?

Min Hee; Bana sarılma lütfen. Bakma bana. Daha kötü oluyorum...

Yoongi; Bak etkilendin biliyorum, belki daha önce anlasaydım seni kurtarabilirdim ama olmadı... (ağlar)

Min Hee; Yoongi ağlama. Bu senin suçun değil... Sadece korkuyorum.

Yoongi; Benim yüzümden bunları yaşadın ç-çok özür dilerim. (Ağlıyor yani)
Bana sarılma dediğim adama ben sarılmıştım. Uzun süre böyle kaldık. Ağlamaktan yüzüm kızarmıştı. Kapı çaldı. Kapıyı açmıştım. Jiwoo direk bana sarılmıştı. Zor yürüyordum. Sarsılmıştım. Bacaklarım beni zor tutuyordu. Yoongi farketmişti. Tam bayılacakken Yoongi beni tutmuştu. Kucağına alıp koltuğa otutturmuştu. Jiwoo peşimizden geliyordu. Jiwoo'yu yanıma çağırıp sarılmıştım.
Jiwoo: Anne ne oldu???
Min Hee: Çok yoruldum annecim o yüzden düşecektim.
Jiwoo: Özür dilerim anne.
Bunları diyip yanağımdan öptü. Bende sarıldım. Çok fazla kilo vermiştim. Haberlere bile çıkmıştım. 1 hafta sonra konserim vardı. Jiwoo'da gelmek istemişti. Yoongi onu getirecekti. (Maskeli bir şekilde birde artık Yoongi'ye Suga diycem :D)
1 haftaya kalmadan iyileşip prova yapmaya başlamıştım. Kendimi çok halsiz hissetmeye başlayınca dinlendim.
KONSER
Hazırlanıp sahneye çıktık. Ben hiç konuşmuyordum. Tecavüz ve kaçırılma olayı henüz bilinmiyordu. İlk şarkıya başlamıştık. Rap söyleyecek nefesim yoktu. Ama zar zor söylemiştim. Bir ara su istemiştim. Eğilirken bir adam gözüme çarpmıştı. Birine benzetiyordum. Aynı zamanda maskeside vardı. Suyumu içip geri koymuştum. Konserin sonlarına doğru gözüm kararmıştı. Kendimi kuliste bulmuştum. Suga'da yanımdaydı. Jiwoo'yu oyalıyordu. Uyanıp kalkmıştım. Aklımda hala o adam vardı. Birden aklıma gelmişti kim olduğu...
O gün beni kaçıran adamdı bu. Ağlamaya başlamıştım. Hapisten nasıl kaçtı ki o? Yoongi beni dürtüyordu en son kendime gelmiştim.
Min Hee; Yoongi o adam burda!
Suga; Hayal görüyorsundur.
Min Hee; Su içerken gördüm diyorum!
Suga; Min Hee saçmalama!
Min Hee; Ben gidiyorum!
Bir hışımla arkadan devam ederek girdim sahneye. Beni idare ediyorlardı. Arkadan gelince hayranlar tezaürat (nasıl yazılıyor bilmiyorum) ediyolardı. Bu beni mutlu etmişti. Nihayet konser bitmişti. Oradaki adam yoktu. Belki de hayal görüyordum...

zorαĸι evlιlιĸ ❤ MIN YOONGIWhere stories live. Discover now