Asla

2.7K 210 144
                                    

Dilenci yazar ile finale doğruu (daha var aslında)

ablam yanlış anlama dilenci değilim ama bir oy bir yorum bırakır mısın jıgfdopfıuır +15 oy gelsin lütfen 💚

Keyifli okumalar

Medyadaki şarkı çook güzel. Uzun bir süre sonra yine Shawn yine Shawnn

...

"İyi misin? Asude, iyi misin? "

Duyduğum sesle gözlerimi hafifçe aralamaya çalıştım. Ancak başarısız oldum. Kulaklarım uğulduyordu, zar zor duyuyordum; gözlerimi açacak halde değildim, her yerim ağrıyordu. Sanki hala vuruyor gibiydiler. Gitgide daha da ezildiğimi hissediyordum, şu anda bile yemeği düşündüğümü düşünebilirdiniz ama tam olarak patates püresi gibi olmuştum. Patates olarak mutluydum illa evrimleşeceksem patates kızartması olayım.

"Öldü kız lan!"

Başımı hafifçe sesin  geldiği yöne doğru yatırdım. Bu Ogün olmalıydı, bağırmasıydı muhtemelen sesini duymazdım.

"Gördün mü yaşıyor? Kendisine gelmesi için belki yüzüne su filan atmamız gerekiyor." Bu da muhtemelen bir erkeğin sesiydi ama kim olduğunu anlamamıştım.

Sonrasında ise önüme bir karartının geldiğini hissettim. Bana çok yakın olduğunu burnuma gelen ağır parfüm kokusundan anlıyordum. Axe parfüm, kahverengili olan. Ne sandınız vanilya, karanfil kokuyor mu diyecektim? Acaba ciddi ciddi buram buram vanilya kokan var mıydı? Napıyorsunuz sevgili wattpad karakterleri vanilya tarlasında mı yatıyorsunuz?

Neyse bu muhtemelen Ömer'di. İstemsizce o olduğunu düşünmüştüm. Elleriyle başımı yerden kaldırdığında alnımda bir soğukluk hissettim. Alnıma damlacıklar bir şeyler damlıyordu, muhtemelen kan ya da suydu. Biraz sonra aynı hissi dudaklarımda da hissettim. Ağzıma istemsizce bir kan tadı geldi. Bismillah. Eğer bu hikayedeki olsaydık ve ben de okuyucu olsaydım şu an kalp krizi geçirirdim. Ama yaşıyorken... Yine kalp krizi geçiriyor gibiydim, bir  fark yokmuş. Ama Mahmutella tarafım ise, "Kardeş sonra öpüşürüz kaldır beni revire filan götür," diyordu.

İç sesimi duyacak olacak ki dudaklarını dudaklarımdan çekti, beni kucağına alıp yerden kaldırdı. İki saat tuvaletinin zemininde yatıyordum, üstelik saçlarımı yeni yıkamıştım. Lanet olsun dünya !

Revire götürüldükten birkaç dakika sonra gözlerim kapandı, daha fazla halim kalmamıştı sanarım. Allahsız Esra sana verdiğim emekler haram olsun, senin için tanımadığım bir çocuğu evine kadar takip bile etmiştim ben!

XYLM

X: Asu nasıl?

Y: İyi ama bayılmış.

X: Esra nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor.

M: Ne yaptı?

X: Asu'yu dövdü.

M: Niye dedikodu bulamayınca bari dedikodu yaratayım mı dedi

X: Bilmiyorum çok tuhaf şeyler oluyor.

M: Hiç sevmiyorum o zilliyi zaten fırsat bulsam da kafasına kussam oh

X: O nasıl bir fantezidir

M: Bebeğim bu benim için normal bir şey. Bende daha iyi beddualar ve nefret sözcükleri var

Asu ile konuşmalarımızı görürsen fark edersen zaten :)

X: Biliyoruz Asiye bi sie ne anasını ya

M: Bak ama en favorim 'yine gelmiş tipini sikme bile zahmetine girmediğim herifi' bu bir EFSANE

Anonimim Olur Musun? || TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin