34-Bu senin gitmek için son şansın

60.7K 1.3K 296
                                    

Herkese yeniden merhaba
Yeni bir bölümle karşınızdayım.

Vote atmayı ve yorum bırakmayı unutmayın

Ekin arkamda oturmuşken ben sıcak suyun etkisiyle mayışmıştım. Onun göğsünde gözlerim kapalı yatıyordum. Üşümemek için boynuma kadar bütün vücudumu suya sokmuştum. Onun yanında neden bu kadar güvende hissediyordum? Benim başka şansım yoktu. Ama şansımızı kendimiz yaratırdık. Benim şansım bebeğim olacaktı. Belki unutturamazdı ama eskisi kadar acı verdirmezdi.

Derin bir nefesle kendime geldim. Düşünmek bana yaramıyordu anlaşılan. Düşüncelerimi dağıtmak istercesine kafamı iki yana sallayıp biraz doğruldum. Sıcak sudan çıkan vücuduma çarpan soğuk hava iki kat üşümeme neden oldu.

-"Bulut?"
Ekin'e döndüm. Bana unutturacağını söylemişti ama mümkün değildi. Sadece daha fazla acıtmıyordu işte. "Ne oldu?"
Boş boş ona bakmaktan fazlasını yapamıyordum. Durup durup aklıma gelen bu düşünceleri sevmiyordum.

Ekin'in eli yüzümü okşadı.
-"Neye üzüldün?"
Gözlerimi aşağıya diktim.
-"Hiç. Öyle aklıma bir şeyler geldi"
Yumuşak sesiyle konuştu.
-"Anlat hadi."
-"Unutamıyorum o adamı. Yaşadıklarımı, babamı..."  Ekin'in nefes alışını duydum. Sahi gözlerimi ne zaman kapatmıştım ben?
-"Hepsi cezasını çekti güzelim. Hepsi..."

Kocaman elleri ensemin arkasında hissetmemle başım Ekin'in omzuna yapıştı. Ona sarılmaya ihtiyaç duyuyordum.
-"Kolay olmayacak. Ama geçicek. Söz veriyorum. Seni asla bırakmayacağım. Hep yanında olacağım."
Beni omzundan ayırdı. Elleri yüzümdeydi. "Benden çekinme. Senden uzak durmaya çalışıyorum ama bunu yapamam. Çünkü sana söz verdim. Bak sana istemediğin bir şeyi yaptırmak istemiyorum. Benimle mecbur olduğunu düşündüğün için mi birliktesin?"
Bunun cevabını ben de bilmiyordum. onunla neden sürekli birlikte oluyordum? Onunla neden bu jakuzinin içinde çırılçıplak duruyordum? İstemesem yapmazdım. 
-"Bilmiyorum"

-"Sen bana mecbur değilsin güzelim. Bana kendini sunmak veya mutlu gibi görünmek zorunda değilsin."
Ekin'in boynuna gömüldüm.
-"Biliyorum. Daha fazla konuşmasak. İyi gelmiyor" 
Anlayışla başını salladı.

-"Bu gün yaramazlık yapmak istiyor musun?"
Alt dudağımı dişleyip ona baktım. İstemeyen oydu. Ben gurursuzca istiyordum işte. Cevap vermek istemedim. Onun yerine bakışlarımı dudaklarında yoğunlaştırdım. Yavaşça yaklaşıp alt dudağına öpücük kondurdum. İki elimle ensesinin üzerinde çıkan minik saçlarını tutmuştum. Kıvırcık saçlarının buklelerini elime doluyor ve çekiştiriyordum. Kafamı yana eğip dudaklarına yumuşak bir öpücük daha kondurdum. Alt dudağını iki dudağımın arasına alıp emmeye başladığımda Ekin'in eli popomdaydı.

Oramda kıpırdayan bir şeyler hissetmemle bütün vücudum bir anda kasıldı. Az önce emdiğim dudağını dişleyip saçlarını çektim. Ekin'den çıkan erkeksi hırıltıyla birlikte onun vücuduna tamamen bitiştim. Orası dimdikti ve kasıklarıma değmesi beni tedirgin ediyordu.
-"Sakin ol."
Ekin'in fısıltısıyla oramdaki eli harekete geçti. Ekin'i öpmeyi bırakmışım. Sadece bana dokunmasına izin veriyor ve inlememek için kendimi sıkıyordum. Eğer kendimi bırakırsam çığlık atmaya başlayacaktım çünkü.

Vücudum onun dokunuşlarına göre kasılıp gevşiyordu. Aldığım tarifsiz zevkle onun boynunu ve omzunu öpüyor, ufak ufak dişliyordum. Kendimi daha fazla sıkamayarak inlemelerimi serbest bıraktım. Kendimi tutamayarak hareket ettiriyordum. Sanırım zirveye yaklaşmıştım. Kollarımı Ekin'e sararak dudaklarımı ıssırdım. Her şey yolunda giderken parmakları birden çekildi. Kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyordum. Neden dyrmuştu ki?
-"Neden durdun?"
-"Bulut. Çıkmamız lazım. Kendimi daha fazla tutamayacağım. Boşalmam lazım"
Hissettiğim hayal kırıklığını saklama gereği duymadım. Neden benimle birlikte olmuyordu?
-"Tamam"
Dedim umutsuzca. Onu memnun edemiyor olabilirdim. Sonuçta hala doğru düzgün yapamıyordum. Gözlerine bakmak istemeden jakuziden dizlerimin üzerine yükseldim. Ayağa kalkacakken Ekin kolumu tuttu.
-"Bulut, yapma"
-"Neden o zaman? Beni istemiyorsan söyleseydin!"
-"Saçamalama. Seni nasıl istediğimi tahmin bile edemessin! Ben sadece seni zorlamak istemiyorum. Beni sevmek yada benimle bunların hiçbirisini yapmak zorunda değilsin.  Başka birisine gitmek istiyorsan git ve mutlu ol. Bu senin ilk ve son şansın"
Hayır. Başka birisini istemiyordum. Ekin'in yanında güvende hissediyordum. Evet belki yaptıkları hiç geçmiyecekti ama onun yanında kalmak istiyordum.
-"Ben başkasını istemiyorum"-
-"Bak sen çok temiz ve güzelsin. Her erkeğin istiyeceği bir kızsın. Eğer şimdi benimle kalmak istersen bir daha istesende gidemessin. Ama eğer istemessen seni anlarım. Sana mükemmel bir hayat sunarım. Sevdiğin birisiyle-"
-"İstemiyorum. Belki saçma ama ben seninle kalmak istiyorum. bu Bana söylemesende o gün gördüm. İçinde sanki başka birisi vardı. Bana tekrar zarar vermessin. Ben seni bırakmak istemiyorum."

~Zor Aşk~Where stories live. Discover now