Duman

3.5K 97 71
                                    

Bu kitabın başlığını  gördüğünüz zaman aklınıza gelen ilk şeyin duman olduğunu tahmin edebiliriyorum :-)  ama düşündüğünüz gibi degil aslında duman bir rock gurubudur. Dünya çapında un kazanmış bir guruptur bende dumanın  büyük bir hayranı  olduğumdan ve duman konserine gidebilmek için neler yaptığımı ve başımdan gecen olayları anlatmaya çalışacagım...

Her zamanki gibi sabah uyanmıştım ayağa kalkıp  pencerenin önune doğru  ilerlemiştim  pencereyi açarak temiz havayı bir güzel içime doğru aldım we sessizce camı kapatmaya başladım en ufak bir cızırtı sesi bile duymak istemiyordum bende sessizce kıyafetlerimi giymeye başladım. Okul çantamı sessiz bir şekilde hazırladım ve kapıya doğru ilerledim kapının kolunu yavaşca aşağıya doğru çektim merdivenlerden  sessizce inmeye başladım aşağıya indigim zaman annemde kahvaltımı hazırlıyordu sessiz bir şekilde annemin arkasına doğru ilerledim...

Böööö !!!!!!

Annem de biran da hava ya uçtu ve omuzuma yavaşca bir şaplak atıp odumu kopardın şerefsiz diyerek sabahın tüm pozitif enerjisini negatif enerjiye çevirdim.. :-)

.

Babam onlar gelmeden sofraya oturup yemegimi  yemeye başlamıştım sofradayken babam merdivenlere sert bir şekilde vurarak inmeye başladı babam yanıma yaklaştığın da kafama sert bir şekil de vurup derslerin nasil kerata dedi bende biranda elimdeki çatalı sert bir şekil de tutup ayağa kalktım ve çatalı babamın gözüne soktum babam da annemde bana dedi Ya baban ölseydi neolcaktı. 

Bana boyle vuramazśın baba !!!!!

ya şaka şaka :-) :-)  öyle bişey yok hepsi birden aklımdan geçti babam derslerin nasıl diye sorunca

Bu donem taktir getire bilirim baba

Oğlum sen sınıfı geç yeter bana.

Tabi olabilir boyle şeyler insanlık hali bir sene sınıfta kalmışım ne olmuşki, :-)

kahvaltımı yaptıktan sonra babamdan harclıgımı alıp kapının yanında duran kaan tangoze resimli ayakkabımı giydim ve dışarıya ani birşekilde çıkıtım müzik calarımı cantamdan çıkarıp kulagıma takıp ellerimi cebime katıp yavaş bir şekilde okula gidiyordum.

Kaldırımlarda yürürken agzım, da sessiz, bir şekilde dumanın, yürek şarkısını dinliyordum, duman gurubununen, sevdiğim şarkıların" dan birii, Tabiki sınana, sınan" dan sonra, :-)  aslın "da, duma" nın hic, bir şarkısın,  da ayrım, yapmam, bazen bunları, diğerlerin" den, fazla dinliyorum.

Yolda yürürken, sevdiğim kız, sevim 'de benim, gibi kullaklıgını takmış, yürüyor ama, o bir, sagopa kajmer, hayranı, ben ise duman, hayranıyım ikimiz, başka dünyaların, insanlarıyız :( .

Koşarak, Sevim 'in yanına, doğru gittim,

Sevimm !!! kız, dursana :-) 

yavaş bir, şekilde, arkasına, dondu ' yüzün" de hafif, bir gülümseme ,olduğunu fark ettim, 

--Günaydın, Sevim :)

--Günaydın ,Kaan

--Nereye, [Hay Aksi, Kızı Gordum, dilİM surctu, ne yapyım benim, salaklıgım :)]

--Anlamadım ?

--Nasılsın, Dedim :)

-- İyim Sen, nasılsın

-- Seni Gordum, daha iyi oldum

Sevimin Yuzundeki, gülümseme beni, bitirdi Heran, oracıkta, ölebilridim,

Okula, Yine geldik, ya off, bu okul beni, bitirdi,  yine sevimden, ayrılmalıydık, aslında aynı sınıftayızda, ne, yapyım onun arkdaşları, ayrı benim arkdaşlarım, ayrı bende  okulun, kapısınıdan iceriye, seke, seke, giriyorum, sevimle, birlikte yürümekten, yürmeyi unutum, abi aşk, boyle bişey, ya bakıpda doyamamaktır.

DumanWhere stories live. Discover now