Delice Sorular ? ? ? ? ?

454 44 25
                                    

Acaba Sevime ne cevap verecktim? Aman banane! Onu sevdiğimi bile bile başka çocukla konsere gelmişti. Bundan sonra bir karar almıştım. Duman 'dan baska sevdiğim olmayacak ama sevimi unutamıyordum hep aklımdaydı.

Batuyla konserden çıktıktan sonra telefonumu cebimden çıkardım arayan var mı ? diye .Sevim 5 defa aramış babam ise 13 defa aramış. Eve ve okulla gittiğim zaman kıyametler kopacaktı biryandan sevim bir yandan da babam,babam aradığına göre arabasını aldığımdan haberi var .

Batu ve ben arabaya bindik ve eve gidiyorduk aklımda halen sorular vardı. Acaba doğru bir kararmı vermiştim?

Eve varmıştım kapının önünde bekleyen annem ve babamı görünce arabayı durdurup batuyu arabadan çıkarıp devam etim , evin önüne gelince babam arabaya doğru geldi. Sakin bir şekilde in dedi ben de yavaş bir şekilde indim.Babam bana yaklaştı ve kulağıma yavaş bir şekilde fısıldadı Annene dua et diye. Ohh bir anda dayak yemekten kurtuldum ve boynumu bükerek eve doğru koştum odama girer girmez telefonum birdaha çaldı cebimden çıkarak kim diye baktıgımda , Aşkım yazıyordu bu da Sevim di .Halen aklımda o soru vardı . Acaba doğru bir kararmı almıştım ? Telefonu açmadan direk odamda duran kücük masanın uzerine fırlattım ve yatağımın üzerin de gözlerimi kapadım ve uykuya daldım.

Sabah Uyandım herzamanki gibi annem aşagıdan bas bas bağırıyor.

Oğlum uyan okula geç kaldın !!

Sersemlemiş bir şekilde ayağa kalkarak kıyafetlerim oldugu dolaba doğru ilerledim ve yavaş bir şekilde üzerimi degiştirdim .

Üzerimi degiştirdikten sonra masanın üzerinde duran telefonumu elime aldım ve arayan varmı diye bakınca bir mesaj vardı. Sevimden.

Gelen Mesajlar : Kaan nerdesin neden dün konsere gelmedin seni bekledim o kadar yoksa bir şeymi oldu ? Sabah evinize gelcem birlikte okula gidecegiz .

Ne yapacağımı bilmiyordum. Hemen yardıma ihityacım vardı bende Batuyu aradım batuda telefonunu acmıyordu. Geriye döndüm yatağımın üzerinde oturudum düşünmeye başladım.

Sonunda buldum odamda ki pencereden kaçmayı düşünüyordum odamda ki pencereye yaklaştım ve pencereyi açtım yere doğru baktım ilk aklıma gelen soru ikinci kattan düşsem ölür müyüm ?.

Pencerden ayaklarımı çıkartarak inmeye başladım. Aşağı katın pencere korkuluklarının üzerine ayağımı dayadım ondan sonra kendimi yere attım. Ayaklarım çok kötü acımıştı tam o anda kapımız çalınıyordu evmizin yan tarafından kapımıza dogru ilerledim ve gördüm ki Sevim orday dı . Kapımızı çalıyordu üzerimi çırparak evin arkasından dolaşıp koşarak oradan uzaklaştım okula koşuyordum.

Okula varmıştım okulun kapısının önünde batu vardı beni bekler gibi bir hali vardı beni görür görmez yanıma koştu.

[Batu]: Olum bu halin ne?

[Kaan]: Boşver sonra anlatırım...

[Batu]: Olum dün akşam Sevim bizim eve geldi seni sordu.

[Kaan]: Niye lan!

[Batu]: Bilmiyom olum.

Batuyla lavaboya gittik. Orada üzerimi falan temizleyince ilk önce batunun çıkmasını ve Sevim oradamı diye kontrol etmesini istedim batu çıktı sağına soluna bakarak "temiz gel " dedi .Dışarıya çıktım Sevim eninde sonunda beni görecekti. Bende telefonumu çıkarıp Sevime mesaj yazdım.

Gönderilen Aşkım:Sevim dün yaptıklarım için özür diliyorum. Bugün benim yanıma gelme sana herşeyi yarın anlatacağım.

Sevime mesajı yoladıktan sonra içim bir rahatlamıştı.Ama Sevime yarın ne diyecektim aklımda yeni sorular vardı.

Telefonum cebimde aniden titredi çıkardım Sevim mesaj yazmıştı.

Gelen Sevim: Tamam yarın konuşuruz o zaman.

Bu mesajla daha çok rahatlamıştım ve sınıfa gidebilecektim sonunda. Sınıfa girer girmez kapının önünde Sevim vardı ve dünkü konserdeki çocukta onun yanındaydı hızlı bir şekilde Sevimin yüzüne bakmadan sınıfın içine girdim. Kaan ve batu yazan sırama oturdum Sevim bana bakarak yanımdan gecti kalbim küt küt atıyordu. Sevim gözü dik bir şekilde bana bakıyordu ama bütün bunların suçlusu kendisi olduğunu bilmiyor sınıf zili çalmıştı. Herkes sıralarına geçmiş hocayı bekliyordu. Hoca birden sınıfa dalarak girdi elindeki kitapları masanın üzerine fırlatı ve birden bağırarak.

Sesiz olun !!!!

Herkes birden boynunu bükerek sessiz oldu ben de arkamı dönerek Sevime baktım. Sevimin bana baktığını görünce, kafamı yine öne çevirdim zil çalmıştı. Herkes evlerine dağılıyor du. Sınıftaki herkes çıktıktan sonra bende çıkmaya başladım Sevim en önden çıkmıştı. Okuldan dışarıya çıkarken sevimin elinde kitaplar, birini bekler gibi bir hali vardı. Bende beni beklediğini anlamıştım .Sevimin yanına doğru giderken, arkamdan koşan biri Sevimin yanına gitti bu o yine aynı çocuktu. Bişey demeden eve gitmiştim. Telefonda batuya herşeyi anlatmıştım batu benim Sevimle olmamı desteklemiyordu . Batu sadece dumanı sevebillirsin derdi ama ben Sevimi seviyordum.

Yarın Sevime nasıl bir cevap vereceğimi merak ediyorsanız yorum ve votelerinizi esirgemeyiniz @tekhayalimsin ve @RabiYLM2 Bir numaralı destekcilerim ve kardeşlerim eğer siz olmasaydın bu bölümü yazamazdım teşekürler hatice ve Rabia :)

DumanWhere stories live. Discover now