Son gün--- Finiş :-) :-) Rabiya teşekkürlerimi sunarım..

357 41 17
                                    

FİNAL

Bu bolümde yine diyer bölümlerde yanımda olan arkadaşım Rabiaya tesekurler.

Bugün sevime olanlari anlatma günüydü sabah ın erken saatlerinde uyanıp penceremin camını acarak güneşin doğuşunu izledim güneşi izlerken aklıma Sevim geliyordu acaba Sevim'in yanındaki çocuk kimdi? Sevime hep sormak istedim,ama hiç beceremedim o çocuğun kim olduğunu...

Güneş o eşsiz yüzünü göstermeye başlamıştı güneş ne kadar çok doğduğun da Sevimin yüzünü güneşte görüyordum ve Sevim okadar çok bana yaklaşmıştı.

Güneş doğmuştu herzaman olduğu gibi masanın üzerinde duran telefonumu,alıp Sevime mesaj attım.

Giden sevim : Sevim bugün hep buluştuğumuz yere gel saat 20:00 orda ol..

Sevime bugün tüm içimi dökecektim , ama bunun için hazırlanmam lazım banyoya gittim saçımı yıkadım  sonra kıyafetlerimi giydim odam dan dişarı çıkacak ken masanın üzerindeki telefonumun bildirim ışığı yanıyordu masaya dogru ilerledim masanın üzerindeki telefonumu aldım gelen bildirime bakmadan cebim attım daha sonra kahvaltıda beni bekleyen ailemin yanına gittim.

Kahvaltı masasına ilerledim her zaman oturduğum sandalyeyi geriye doğru çektim yavaş bir şekilde sandalyenin üzerine oturdum bu sırada ailemin başta babamın gözü üzerimdeydi ne oldugunu anlamadım masaya oturur oturmaz babam elindeki çatalı masanın baş köşesine bırakıp bana soru sormaya başladı.

(Babam)- Okulun nasıl gidiyor oğlum ???

(Kaan)- iyi baba

Babam sanki bana bir şey diyecekmiş hissine kapıldım ben kahvaltımı yaparken babam ise iki elini birbirleriyle tokuşturarak bana bakıyordu ve babam birden bana bakarak .

(Babam)- Pekiya sevimle ilişkiniz nasıl gidiyor ???

Babamın bana sordugu o soruya kızararak babama cevap verdim.

(Kaan)- Ne ilişkisi baba ??

(Babam)- Hadi oğlum Doğruyu söyle ilişkinizi bilmeyen mi var ?

(Kaan)- Tamam baba Sevimi seviyorum ama Sevimin beni baska çocukla aldattığını

düşünüyorum.

(Babam)- Hayır oğlum Sevim iyi biridir yapmaz.

Birden annem konuşmaya daldı.

(Annem)- Aslında Kaan haklı olabilir çünkü her sabah Sevimle birlikte okula giden bir çocuk görüyorum.

Kafamı öne eğerek babam ve annem el hareketleriyle birbirleriyle tartışıyorlardı kahvaltımı yaptıktan sonra koşarak ayakabılarımı giymeye gittim ama aklıma birşey takılmıştı acaba benim Sevimle ilişkimi babam nerden biliyordu ayakabılarımı giydikten sonra dışarıya çıktım dışarıya çıkarken, sabah telefonumun bildirim ışığı yanıyordu merak ettim cebimden çıkarıp kontrol ettim Batu'dan mesaj vardı acaba ne mesajı olabilirdiki.?

Gelen Batu: Kaan dün baban beni bir koşede kıstırıp senin kimi sevdigini söyledi Kaan kusura bakma baban zorla söyletti.

Batuya kızamazdım herşey babamın sucuydu. "Neyse boşver" dedim çünkü bugün başka şeyler düşünmek zorundaydım yani Sevimi düşünmek ve ona bugün soracagım soruları düşunmeliydim. Evimizin bahçesinden çıkmadan önce icime temiz bir hava çekip bahçeden çıktım ilk başta bir mağazaya girdim, mağazadan Sevime hediye aldım bir amblaja sarıp magazadan cıktım mağazanın hemen önünde duran parka gitim parkta bir bankta oturup düşünüyordum.

Elim çeneme dayamış bir şekilde parkta oynayan çocukları izliyordum tam  da o anda yanıma yaşlı bir kadın gelip oturdu beni önce baştan aşagı süzerek konuşmaya başladı.

(Yaşlı kadın)-Oğlum bir derdin mi var?

Yaşlı kadın çok icten geldi ve gözlerine hayran kaldım gözleri Sevimin gözleriyle aynıydı masmavi gözler bembeyaz saçlar ve o yaslı kadına tatlılıgını katan o mavi pardesusu cok yakışıyordu ona anlatamıyorum kadınla konuşmak istercesine .

(Kaan)- Evet teyzecim var.

(Yaşlı kadın)- Anlat bakayım derdini oğlum neymiş birlikte dertleşelim.

(Kaan)- Teyzecim ben bir kız seviyorum ama kız ya beni sevmiyor yada beni başkasıyla aldatıyor.

(Yaşlı kadın)- Oğlum peki senin böyle düşündüğünü kız arkadaşın biliyormu.

(Kaan)- Bilmiyorum ama kesinlikle tahmin edebiliyordu.

(Yaşlı kadın)- Oğlum gidip kız arkadasınla konuş derdini anlat ona.

(Kaan)- Tamam teyezcim zaten bugün onunla konuşmak istiyordum.

Yaşlı teyze bana güle güle diyerek banktan kalktı. Sevmeye inanmazdım ama Sevimi gördükten sonra sevmeye inanmayanlar bana sacma insanlar olarak gelidi. Sevmek böyle bir şey olsa.

Sevmek bakıpta doyamamaktır. Kaan tangöze

Kaan abi ne anlamlı sözler yazıyor ben onun sayesinde bu hayata baglandım eğer o olmasaydı aşkı öğrenemez dim kaan abi nezaman aklıma gelse direk acar bir şarkısıni dinlerdim telefonumu cebimden cıkartım direk onume cıkan analog saate 7.30 yazıyordu buluşmaya yarım saat kalmıştı derhal bir taksi durdurup taksiye bindim . taksici taksi metreyi acıp yolla koyuldu taksici durgun biriydi daha nereye gideceğimi söylemeden yolla koyuldu. Taksicinin omuzunda tutarak ileri geri sallamaya başladım.

(Kaan)-Heyy Abicim nereye gidiyoruz yanlış yere gidiyoruz !!!

(Taksici)-Kusuruma bakma genç dalgındım nereye gidelim.

(Kaan)-Tamam abi tamam deniz kenarındaki rivola restoranta gidelim acil abicim hadi.

İcimde birden dolandırılmış hissine kapıldı ama bişey daha vardı belki adamın bir derdi vardı ama benim başımda başka dertler vardı şimdi o adamın derdiyle ilginemem dedim kendi kendime icimden birden ben dumanistim dumanistler insanlara yardım ederdi birden.

(Kaan)- Abicim bir derdin mi var?

(Taksici)- Yok genç nerden çıkardın ?

(Kaan)- Yok abi sadece tahmin ettim ama yanılmışım kusura bakma.

Taksici kafasını sallıyarak tamam demek istedi. Ama inanmamiştım Taksiciyle konuşmaya dalmışken buluşma yerimize gelmiştik taksiciye ücreti öderken taksici ücreti almadı bende ısrar etmden restoranta girdim. Sevim her zaman oturduğu yere oturmuştu . Kafasını sağa kaydırmış denizi izliyordu.  Sevimin yanına doğru yavaş adımlarla ilerledim Sevimin önünde duran sandalyeyi geriye cekerek oturdum.

(Kaan)- Merhaba

(Sevim)- (Gülerek ) Merhaba

Sevim sanki beni görünce Sevinmiş gibiydi ama hallen o yanındaki çocuk kimdi sormamıştım.

(Kaan)- (İşi kısa keserek) Sevim merak ettiğim bir şey var günlerdir yanında gezen çocuk kim ??

(Sevim)- (Gülerek) Neden kıskandınmı beni?

(Kaan)- Yok sadece merrak ettim.

(Sevim)-O benim kuzenim buraya ve okula yeni geldi.

(Kaan)-  Hımm tamam anladım.

Konuşmayı uzatmadan elimdeki hediye poşetini sevime uzatım sevim merak edip sordu.

(sevim)- İcinde ne var?

(kaan)- Bak istersen

Sevim hediyeyi açıp duman tişortunu görünce şaşırır.

(sevim)- Bune kaan ?!!??

(kaan)- (Ayağa kalkarak elimi uzatıp)  Sevim gel birlikte hayatımızı duman konserlerine ve duman dinliyerek geçirelim.

Sevim ayağa kalkarak kaana sarılır ve Kaanın istegini kabul eder.

Bu bolümde yanımda olan kardeşim Rabiama Teşekurlerimi sunarım :-)  :-)  :-)  Lütfen  yorumlarınızı esirgemeyin rica ediyorum lutfennn!!!"

DumanWhere stories live. Discover now