Zor Aşk| Yirmi İkinci Bölüm

1.3K 90 77
                                    

Yazar'dan,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yazar'dan,

Yaşlı adam uzaktan izlediği evin bahçesine girmeden önce etrafına bakındı. Saat o kadar erkendi ki hava yeni yeni aydınlanıyordu. Uzun süredir izlediği bu evin ışıklarıysa gece çok geç bir saatte sönmüştü.

Eldivenli eliyle bahçe kapısını ses çıkarmadan açıp içeri girdi. Yavaş adımlarla evin camlarına yaklaştı. Ağır adımlarla ilk önce mutfak camından içeri baktı. Ev tek katlı olduğundan camlardan içeri görmek çok kolaydı. Bu yüzden yavaş adımlarla ilerlemeye devam etti. Mutfak camından sonra oturma odasından içeri baktı.

Baktığı odalarda kimseyi göremeyince ilerlemeye devam etti. Yatak odasının camından içeri baktığında aralık olan perdeden içeri gözüküyordu. Yatakta uyuyan iki beden gözlerine çarptı. Yatakta uyuyan genç kadının saçları adamın göğsüne dağılmıştı. Genç adamsa kollarını genç kızın bedenine sıkıca sarmıştı.

Gözleriyle bir süre ikisini izledi. Belki de birkaç güne kadar bu iki gencin hayatı mahvolacaktı. Belki de ummadıkları şekilde birbirlerine daha çok bağlanacaklardı. Bunları görmek için o günleri yaşamaları gerekiyordu.

Adam gülümseyen yüzüyle bir süre daha onları izledi. Gözleri genç kadının üzerinde biraz daha oyalandığında "Güzel kızmış.." demeden geçemedi.

Camdan uzaklaşarak geldiği yöne ilerlemeye başladı. Bahçe kapısından çıkmadan hemen önce evin kapısına yaklaşarak cebinden çıkarttığı origamiyi kenara bıraktı. Sessizce bahçe kapısından çıktıktan sonra arabasına binerek ilerlemeye başladı.

🌸🌸

Bahar'ın ağzından,

Gözlerimi yavaşça aralayıp görüşümün netleşmesi için kırpıştırdım. Duyduğum düzenli nefes alış veriş sesiyle bakışlarımı yan tarafıma doğru çevirdim. Yavuz'un huzurlu görünen yüzüyle karşılaşınca gülümsemeden edemedim. 

Dün gece evlilik teklifinden sonra biraz daha sinema salonunda vakit geçirmiştik. Yavuz'un hazırladığı, anılarımızdan oluşan resim ve videolu slayt gösterisini izledikten sonra evliliğimizi kutlamak için bir lokantaya geçmiştik. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Zor Aşk| Tamamlandı💫Where stories live. Discover now