Zor Aşk| Kırk Üçüncü Bölüm

1K 86 188
                                    

Bahar'ın ağzından,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bahar'ın ağzından,

Gözlerimi midemde hissettiğim bulantıyla açmıştım. Yüzümü buruşturarak hızlı adımlarla odamızdaki banyoya girerek kapıyı örttüm. Klozete doğru yaklaşıp dün Yavuz'un zorla yedirdiği şeyleri çıkartarak midemi boşaltmaya başladım.

Kapının açıldığını hissettiğimde zorla konuştum. "Yavuz gelme,"

Yavuz beni dinlemeyip yanıma ulaştı. Ben eğildiğimde önüme düşen saçlarımı tutarak geriye çekti ve sırtımı sıvazladı. "Geçecek bir tanem."

Birkaç kez daha öğürüp bir şey çıkaramadığımda göz yaşlarım yanaklarıma dökülmeye başlamıştı. Dünden sonra böyle uyanmak hiç hoşuma gitmemişti. Sakinleştiğim zaman Yavuz koltuk altlarımdan tutarak beni kaldırdı.

Elimi yüzümü yıkamak için musluğa doğru yaklaştırdı. Bir eliyle belimden tutup bir eliyle yüzümü yıkadı. Kendime geldiğimde onu durdurup ağzımı yıkadım. Yavaş yavaş dişlerimi fırçalayıp ağzımı çalkaladım.

Yavuz her ihtimale karşı yanımda bekleyip hareketlerimi inceledi. İşim bittiğinde yavaşça ona doğru döndüm. "Kusura bakma, böyle bir manzaraya şahit olmanı istemezdim."

Yavuz dediğim şeyle kaşlarını çattı. "O ne demek?" bir yandan belimden tutarak beni odamıza götürdü, bir yandan da konuştu. "İyi günde kötü günde diye söz verdik. Tabii ki ben senin yanında olacağım."

Bir şey demeden yatağa oturduğumda Yavuz omuzlarımdan tutarak bana doğru eğildi. "Ben şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayacağım, sen o zamana kadar uzan tamam mı?"

Başımı sallayarak onu onayladığımda Yavuz uzanmama yardım etti. Ardından alnıma öpücük kondurarak odadan çıktı. 

Gözlerimi kapatıp dinlendirmek isterken uyuya kalmıştım. Gözlerimi yanağımdaki temasla araladığımda Yavuz yanıma uzanmış, tek kolunu kırıp başının altına koymuş beni izliyordu.

"Günaydın uykucu" diye keyifle seslendiğinde hafifçe gülümsedim. Dünden sonra biraz daha iyi hissediyordum kendimi.

"Günaydın." diyerek mırıldandım. Ardından yatakta doğrulup komodindeki telefondan saate baktım. Allah'tan saat çok geçmemişti.

"Merak etme, sadece yarım saatçik uyudun." dedi Yavuz. Ardından şaşkınca ekledi. "Normalde bu kadar kısa sürede uykuya dalamazdın. Odadan çıktığıma daha on dakika olmadan uyuyakalmışsın."

Şaşkınca söylediği şeyle gülüşüm büyüdü. Neden olduğunu biliyordum. Elimi karnıma yasladım. Yavuz'un bakışları yüzümden karnıma kaydığında onun da gülüşü büyüdü. Şimdi o da anlamıştı neden olduğunu.

"Sana kahvaltı hazırladım, hadi gel." diyerek yataktan çıktı ardından beni de kaldırarak mutfağa doğru ilerledi. Mutfağa girdiğimde karşılaştığım sofra beni mutlu etmişti.

Zor Aşk| Tamamlandı💫Where stories live. Discover now