🤡

15.2K 966 987
                                    

Aman arkadaşlar bu kadar günaha batmışken bu bölümü size çok görmeyeceğim, kendinize güzel bakın

-M-

"Taehyung," Sözünü kesip gözlerinin en derinliklerinde kaybolurken sessizce mırıldanmıştım. "Sevişelim." Sonrası ise dudaklarıma kapanan dudaklar idi.

———————

Öpücükleri kelebek etkisi yaratırken, başımı geriye atıp boynumda imzalarını atmaya çalışan sevgilime yer açmıştım. Boynuma bıraktığı minik ısırıklarla ister istemez kendimi kasmış, başımı yastığa daha sert bastırmıştım.

"Gevşe, sevgilim." Boğuk sesiyle mırıldandığında elleri yanaklarımı bulmuştu. Öpücüklerini çeneme getirip yavaşça dudaklarıma ulaşmış, anlam yüklü bir öpücüğe atılmıştık. Ellerim sırtına çıktığında aramızdaki kıyafetlerin fazlalık olduğunu düşünüp elimi tişörtünün ucunda koyup anlamasını sağladım. Anlarcasına kıpırdadığında hafifçe doğrulmuş ve tişörtünü bir çırpıda çıkarmama yardımcı olmuştu. Loş ışık altındaki esmer vücudunu süzdüğümde heyecanlı bakışlarımı yüzüne çıkartmıştım. O şekilde derin bakışlarla bana bakıyordu. Bu utanmamı sağladığında bakışlarımın yönünü değiştirmiştim.

Kucağımda oturur pozisyona geçtiğinde kendimde hareketlilik hissetmiştim. Bunun Taehyung'un hissettiğini düşünmemle tüm vücudumun yandığını hissetmiştim.

"Jeongguk," elini gömleğimin ucuna attığında düğmeleri yavaşça açmaya başlamıştı. Hm'ladığımda dudaklarını ısırmıştı. "Benim için sonsuz ol istiyorum." Düğmeleri açmaya devam ederken devam etmişti. "Bu defa gerçek aşkım ol istiyorum. Her şeyimle senin, her şeyinle benim ol istiyorum. Buna izin verecek misin?" Gözlerinin hafifçe dolduğunu hissettiğimde bunun onun için zor olduğunu düşünmüştüm. Kimi sevdiyse kaybetmişti.

Uzun ince parmaklarını yanaklarımda hissettiğimde ağladığımı farketmiştim. "Taehyung, eğer sen de izin verirsen her şeyimle, her şeyinle, sonsuzun olmak istiyorum." Dolu gözleriyle hafifçe gülümsediğinde eğilip dudaklarıma yapışmıştı. Elleriyle gömleğimi ayırdığında ona izin vererek hafifçe kalmış ve çıkartmasına yardımcı olmuştum. Dudakları yeniden boynumu bulduğunda belli bir bölgeyi işgal etmiş, sertçe emmeye başlamıştı.

"T-Taehyung." Kısık kısık inleyince gaza gelmiş ve kendimi üstümdeki bedene sürtmüştüm. Bu Taehyung'tan boğuk bir inilti kazanmama neden olmuştu. Başını boynumdan kaldırıp şaşkınca bana baktığında ellerimi ensesine koyup yeniden boynuma sokmuştum. Eh, düşündüğünüz kadar masum değildim.

Boynumun morardığına emin olduğumda yavaşça aşağı inmiş ve meme ucumun hemen yanında bitmişti. Dudakları göğüs ucumu sardığı an kendimi altında kıvrandırmıştım. Neden çıldıracakmış gibi hissediyordum?

Dişlerini hissettiğimde altımda şişliğin beni ciddi anlamda zorlamasıyla ağlak bir ses çıkartıp elimi saçlarını atıp çekiştirmiştim.

"T-taehyung, lütfen." Muhtaç dolu sesimle dolan gözlerim, ihtiyaç dolduğumu belli ederken, Taehyung'un eli pantolonuma gitmiş ve dili göğüs ucumdan ayrılmazken elleri çıldırtacak bir yavaşlıkla düğmeyi açıyordu. Sonunda pantolonumu aşağı indirdiğinde ayaklarımla yardımcı olarak baksırla kalmamı sağlamıştı. İç çamaşırım üzerinden kesin bir şekilde kendine belli ederken, Taehyung'un elleri kumaş parçası üzerinde beni okşuyordu. Aşağıya bakmayı bırakıp başımı arkaya yatırdığımda ağlamaklı bir ses bırakmıştım. Elleri yavaşça iç çamaşırımın içine girip beni -utanıyrm susrmsnz.s- açığa çıkarttığında parmaklarını etrafımı sarmıştı. Bu bile beni zorlarken belimi havalandırıp derin, sesli bir nefes vermiştim. Yanıyordum.

Stajyer || Taekook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin