7🐚

2.3K 238 283
                                    

[Yeryüzü | Tony'nin Evi]

"Pijamalarımla çok sevimli görünüyorsun, ama onları tüm gün giyemezsin." diye mırıldandı Tony, Steve"i kolundan sürüklerken. Artık ikisinin olan odaya geldiklerinde Tony Steve'e onun için aldığı kıyafetleri gösterdi. Giyinmesine de yardımcı olabilirdi tabi ama, Steve'in utançtan ölmemesi için yapmadı.

Alışverişe beraber çıkabilirlerdi tabi, ama Steve kesinlikle buna hazır değildi. Daha gördüğü tek yeryüzü insanı Tony iken üstelik.. Felaket. O yüzden, Steve yeni yaşantısına alışana dek onu evde tutmaya karar verdi.

Steve üzerini değiştirdikten sonra Tony ona evi gezdirdi. Atolyesi hariç tabi, Steve'in henüz buna hazır olduğunu sanmıyordu. Tony şirkette olmadığı zamanları Steve'e günlük yaşantısını öğreterek geçiriyordu. Yeni yemekler, araç gereçler, terimler ve aklınıza gelebilecek diğer tüm şeyler (Seks hariç, çıkarın aklınızdan). Telefon ve televizyon aşaması biraz uzun sürse de, Tony üstesinden geldi. Steve o zamazingoların içindeki yeryüzü insanlarından korkmayı ancak üç gün içerisinde bırakabilmişti, evet fazla hassas..

Bir haftanın sonunda Steve artık hazır olduğu konusunda diretmeye fazla başlayınca, Tony onunla şirkete gelmesine izin verdi. Sadece Tony'nin ofisine gidecekler, Pepper'ın blabla konuşmasını dinleyecekler ve sonra eve döneceklerdi.

Tony arabayı çalıştırdığında Steve tekrar korkuyla kortuğu tırnaklayınca alayla mırıldandı. "Hazır olduğuna emin misin?"

"Sen bana evini öğrettin, bu şeye ikinci kez biniyorum."

Tony onun haklı olduğuna karar verip ilerlemeye başladı. Belki de biraz dışarı da vakit geçirseler fena olmayabilirdi.

"Bu binalar çok çirkin ve fazla büyük." dedi Steve yüzünü buruşturarak. Tekrar ediyoruz, yeryüzü berbat bir yer.

"Onlar apartman Steve, içinde sadece bir kişi yaşamıyor."

Steve bunun mantıklı ama yine de kirli bir görüntü oluşturduğuna karar verip sessizcd dışarıyı izlemeye devam etti. Yol kenarlarında birçok bacaklı insan vardı. Küçük çocuklar, güzel görünenler, korkutucu olanlar... kesinlikle hiç biri Tony'e benzemiyordu. Stev gülüseyip Tony'e döndü. O eşsizdi.

"Geldik." dedi Tony arabayı durdururken. Büyük, kocaman, çirkin bir binanın önünde durmuşlardı. Ve üzerinde de anlamsız şekiller vardı.

"Ne yazıyor?" dedi Steve eliyle yukarıdaki şeyi gösterek.

"Stark."

"Senin binan mı-- Yani hepsi mi?"

Tony gülümseyip başını sallarken dışarıya çıktı. Daha sonra Steve'in inmesine yardım edip girişe doğru yöneldi. Kapıya yaklaşmışlardı ki kocaman bir adam Steve'in kolundan tutup onu durdurdu. Zaten yeterince ürkek olan Steve, boşta kalan eliyle Tony'i sıkıca tuttu. Temasa geçtiği ikinci yeryüzü insanıydı ve canını yakıyordu.

"Happy, dedi Tony göz devirip iç çekerken. Ne yapıyorsun?"

"Yaka kartı efendim, yaka kartı yok."

"O benimle."

"Ama--"

Tony yaklaşıp Steve'in kolunu kurtardıktan sonra onu kendine çekti. "Sana, benimle birlikte dedim. Yaka kartı olmadan geçebilir."

mermaid | stonyWhere stories live. Discover now