Bölüm On Üç : Danielle'in Planları

1K 51 21
                                    

Heey ben geldim! Karşınızda yeni bölüm.. Bu bölümden ya da yazabilirsem bir sonraki bölümden sonra bölümler aralıkla gelebilir bahsettiğim gibi ailecek bir yere gideceğiz çünkü :( 

Bölüm biraz aceleye geldi umarım beğenirsiniz. Geçen bölümde Blanda'ya sinir olanlar bu bölümde mutlu olabiliriler :D 

Son olarak bölüm Yarın'ın doğum günü çocuğuna :D Mutlu yıllar! 

Sizi seviyorum :)) ♥

**

Bu nasıl olabilir? Ya da düzelteyim bu elimizde patlayan kaçıncı plan? Sabah Demi’nin beni arayıp azarlaması ve ardından olanları anlatmasıyla  neler olduğundan haberdar oldum. Gerçi internete ya da gazetelere bakınca Demi aramasa bile öğreneceğimin farkına vardım. Her şey yetmezmiş gibi bir de Demi’den beni gördüğü an öldüreceği şeklinde tehditler aldım. Tam da her şey düzeliyor, birazda olsa yakınlaşıyorlar derken nereden çıktı şimdi bu?

‘’Nasıl olmuş Nick? Yani bu plan işe yarayacak gibiydi’’ dedi Kevin.

‘’Bilmiyorum Kevin. İnan bana ben de çok emindim. Joe yoldayken Blanda onu arayıp affettiğini ve yemeğe katılmak istediğini söylemiş Demi böyle anlattı’’

‘’Tam da affedecek zamanı bulmuş. Oysa ki her şey planladığımız gibi gidiyordu.’’

‘’Yeni bir şey bulmamız lazım.’’

‘’Nick, bak dostum biraz kendi hallerine bıraksak? Yani belki kendi kendilerine açılırlar. ‘’

Kevin’ın evinde toplanmış yeni bir şeyler bulmak için uğraşıyorduk. Ama hala bir yol katettiğimiz söylenemezdi.

‘’Dostum biliyoruz ki onları kendi hallerine bırakırsak hiçbir şey yapmayacaklar. Farkındaysan bu zamana kadar öyle yaptık’’

Biz bunları konuşurken Danielle içeriye girdi.

‘’Siz iki şapşalın bu konuda daha fazla ilerleyebileceğini sanmıyorum. Bu işe bir kadının el atma sırası geldi.’’ Dedi gülümseyip göz kırparak.

‘’Aklında ne var senin?’’ dedik Kevin ile aynı anda gülümseyerek.

‘’Siz Joe ve Blanda’yı bu akşam yemeğe çağırın ve gerisini bana bırakın’’ dedi o içten gülümsemesiyle.

Danielle gerçekten çok sevecendi. Ne zaman yardımına ihtiyacınız olsa size çekinmeden yardım edebilirdi. Bu zamana kadar bu konuda hiç yorum yaptığını hatırlamıyorum. Bizim her gün aynı şeyden konuştuğumuz ve planlar yaptığımız halde yerimizde saymamızdan sıkılmış olacak ki konuşmaya karar verdi itiraf etmeliyim planını bilmediğim halde bir yanım işe yarayacağını söylüyor. 

Joe’nun ağzından

Kafam bu kadar karışmak zorunda mıydı? Ya da karıştırılmak zorunda mıydı desem daha doğru olacaktı sanırım.  Duygularımı bu kadar karışması normal değil.  Kesinlikle değil. Kendimi ikiye ayrılmış gibi hissediyorum. Bir yanım geçmişe gitmek istiyor. Deliler gibi özlediği o geçmişe. Demi’ye. O benim geçmişimdi. Dostum, sırdaşım, sevgilim..

Bir yanım ise korkuyor. Onu, geçmişini üzmekten korkuyor. Kalbini kırmaktan. Geleceğe bak diyor. Önüne bak. Bu zamana kadar nasıl yaşadıysanız öyle olun,bırak hem o sensiz mutlu olsun hem de sen onu üzmediğin için mutlu ol. Hem senin hayatında biri var.

Kalbim ikiye bölünmüşken ne yapmam gerek hiçbir fikrim yok.

 Bunları düşünürken telefonun sesiyle irkildim  Kevin arıyor. Bana rahat vermeyecek misiniz siz? Dayanamayıp telefonu açtığımda Kevin’ın neşeli sesini duydum.

Sebze Çorbası (Demi Lovato & Joe Jonas fan fic. )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin