15; I love you too

895 80 19
                                    

Ένιωθα τις ματιές της Yari να είναι γεμάτες μαχαίρια,αλλά δε με ένοιαζε. Μπορούσα να θαυμάζω την Υ/Ν για ώρες. Ήταν τόσο όμορφη με αυτά που φορούσε. Πάντα της έλεγα ότι το μπλε της πάει πολυ. Ελπίζω να το θυμάται.

"Αυτή η κοπέλα με βοήθησε- βασικά οργάνωσε μονη της την γιορτή που βρίσκεστε σημερα! Και την ευχαριστώ πολύ για αυτό!" Και τότε όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί την χειροκρότησαν. Μπορούσα από μακριά να διακρίνω τα ροζ από την ντροπή μάγουλα της και τα κόκκινα από τον φόβο χείλη της.

Τότε κατέβηκα από την σκηνή,δυστυχώς με την Yari κολλητσιδα,αλλά εντάξει.. ας το καταπιω κι αυτό.. και ξεκίνησα να κάνω τον δρόμο μου προς τον Jungkook,την Aria,την Nari,τον Namjoon και την Υ/Ν.

"Υ/Ν ήρθες τελικά!" Είπε ο Jungkook

"Εε ναι ένιωσα λίγο καλύτερα!- οο Jimin,χρόνια πολλά στο μωρό σου!" Μου είπε η Υ/Ν και μου έδωσε το χέρι της.

"Ευχαριστώ πολύ Υ/-"

"Δεν έχω γενέθλια!" Διακοπηκα από την Yari η οποία απάντησε απότομα στην Υ/Ν.

"Νομιζω πως αναφερόταν στην εταιρεία Yari καλή μου.." είπε με ένα περίεργο ύφος η Aria η οποία δεν χωνευει καθόλου την Yari.

"Δε σου μίλησα εσένα,κι εγώ είμαι το μωρό του!" Εύχομαι να σκάσει αλλιώς θα της το βουλώσω.

Αποφάσισα να αλλάξω θέμα γιατί είδα πως η Υ/Ν άρχισε να νιώθει άβολα "Υ/Ν από εδώ η ξαδέρφη μου Aria,Aria από εδώ η Υ/Ν!"

"Χάρηκα!" Είπε η Υ/Ν με ένα χαμόγελο στα χείλη.. πόσο μου είχε λείψει αυτό το χαμόγελο..

"Επίσης,φαίνεσαι πολύ καλή!" Απάντησε η Aria.

"Επίσης Aria από εδώ η Νari κι ο Namjoon"

"Χαιρόμαστε πολύ!"

"Κι εγώ χάρηκα,κι εσείς φαινεστε υπέροχα παιδιά!"

"Είναι είναι" συμπλήρωσα περίεργα εγώ.

Τότε πρότεινα "Λοιπόν,δεν πάμε στο μπουφέ να πιούμε κάνα ποτό?" Αφού συμφώνησαν όλοι,κάναμε τον δρόμο μας μέχρι εκεί..

Η ώρα περνούσε ευχάριστα,αν και η Yari πετούσε σποντες αλλά προσπάθησα να την αγνοώ όσο μπορώ. Οι περισσότεροι είχαν πιει πολύ,κι άλλοι είχαν φύγει όπως ο Jungkook και η Aria. Σίγουρα κάτι θα παιχτεί,και χαίρομαι για αυτούς τους δύο,το αξίζουν. O Namjoon και η Νari ηταν σε μια γωνιά και φασωνονταν,και η Y/N είχα πάει στην τουαλέτα. Ήμουν αυτός που είχε πιει λιγότερο,ενώ οι άλλοι είχανε σουρωσει.. Η Yari έφευγε το βράδυ για να πάει στο Gwangju να δει τους δικούς της,οπότε με χαιρέτησε και έφυγε πριν κάνα δεκάλεπτο. Μετά από λίγο είδα μια Υ/Ν να παραπατάει από το πολύ ποτό.

𝐌𝐘 𝐁𝐄𝐒𝐓 𝐅𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃 | 𝐏𝐚𝐫𝐤 𝐉𝐢𝐦𝐢𝐧Where stories live. Discover now