24; Everything's fine

697 56 18
                                    

Still Jungkook's P.O.V

Όχι.. αποκλείεται να συμβαίνει σε εμένα αυτό. Γιατι με άλλον? Γιατί να μην μου τον έχει γνωρίσει ακόμα όπως είπε? Γιατί με τον Taehyung? Απ' όλα τα αγόρια που υπάρχουν με τον Taehyung? Γιατί ο Taehyung δεν μου είπε τίποτα..? Αυτό με πονάει πιο πολύ από την Aria. Υποτίθεται πως είναι ο κολλητός μου,μα δεν ήξερα τίποτα για αυτό.. μετά δεν άντεχε η καρδιά μου και σηκώθηκα να πάω σπίτι,ελπίζοντας να μην συναντήσω τίποτα άλλο στον δρόμο μου..

End of Jungkook's P.O.V

Μπήκαμε στο σπίτι με τον Jimin και η Aria δεν ήταν εκεί. Κάτι έκανε στην κουζίνα και πήγα στο μπαλκόνι. Δεν ξέρω τι να κάνω με την Seulgi. Να μιλήσω στον Jimin για αυτό? Η να το αφήσω έτσι και να του πω πως απλά δεν νιώθω καλά?

"Εδώ είσαι και σε ψάχνω?" Είπε ο Jimin διακόπτοντας με από τις σκέψεις μου.

"Εε ναι" του απάντησα χωρίς να τον κοιτάω

Φαίνεται να το παρατήρησε ότι δεν είμαι καλά και ηρθε πιο κοντά "Ει,τι έχει γίνει?" Με ρώτησε

"Τ-Τιποτα Jimin άσε με.." του είπα και προσπάθησα να απομακρυνθω αλλά έβαλε το χέρι του πάνω από το δικό μου και με κράτησε.

"Απλά πες μου,όσο το έχεις μέσα σου το κάνεις χειρότερο.."

"Η- Η Seulgi.. ήταν αυτή που πήρες την θέση της τότε στο σχολείο.." του είπα χωρίς να τον κοιτάω "με κοροϊδευε όσο έκανα παρέα με τα αγόρια κι έκανε όλους να με μισήσουν.. και από τότε την μίσησα κι εγώ.." του είπα και ήμουν έτοιμη να κλάψω αλλά προσπαθούσα να το συγκρατήσω,όχι επειδή στεναχωριέμαι,αλλά από τα νεύρα μου.

Τότε με αγκάλιασε και μου είπε "Σε παρακαλώ,κάνε υπομονή για εμένα.. θα την αντικαταστήσω στο υπόσχομαι,εντάξει?"

"Εντάξει.." του είπα και σκουπισα τα μάτια μου.

Taehyung's P.O.V

Μιλούσαμε με την Aria καθώς περπατούσαμε στην παραλία. Υπήρχε πολύς κόσμος γύρω. Άλλοι ήταν ζευγάρια,άλλοι ήταν μόνοι τους. Σε κάποια φάση είδα ένα ζευγάρι να φιλιεται.. "το θέλω κι εγώ αυτό.." σκέφτηκα,και δεν πήρε πολύ ώρα για να το κάνω πραγματικότητα..

"Σταμάτα,Taehyung.." είπε μόλις σταμάτησα να την φιλάω..

"Συ- Συγνώμη.." ψελισσα.

"Γιατί το έκανες αυτό?!" Με ρώτησε.

"Γιατί το ήθελα!" Της απάντησα με ειλικρίνεια,και φάνηκε κάπως μπερδεμένη.

𝐌𝐘 𝐁𝐄𝐒𝐓 𝐅𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃 | 𝐏𝐚𝐫𝐤 𝐉𝐢𝐦𝐢𝐧Where stories live. Discover now