MERAK

423 21 0
                                    

Her zaman ki gibi sıkıcı bir okul gününün ardından eve dönüyordum. Hayatım hep sıradan ve olaysız geçmişti zaten benim. Asla kimse bana karışmaz, ben de kimseyle uğraşmazdım. Okulumuzun olaylı grubu bile bir kez olsun yolumu kesmemişti. Ki aslında bu onların hemen hemen her öğrenciye yaptıkları bir şeydi. Sanki ben yokmuşum gibi bana karışmıyorlardı.

Sanırım beni koruyan biri ya da birileri vardı. Kendimi tehlike altında hissettiğim zamanlar, arkamda  olduğunu bilip bana güven veren birileri, benim onlara taktığım isimle: Koruyucularım .

Evet evet, onları görmediğim ve tanımadığım doğru ama beni koruduklarından adım gibi eminim, ya bir olay bile yaşamadım diyorum, ne zaman bir şey olacak gibi olsa bir şekilde engellendi ve olmadı. Bunun böyle olması ise bende ki koruyucularıma olan hayranlığın ve merağın artmasına sebep oldu.

Ve bir gün öyle bir hal aldı ki bu başımı derde sokmaya karar verdim, eğer koruyucularım varsa beni kurtarırlardı, ya yoksa... Bu sadece benim düşüncemse...

Hayır hayır varlardı, biliyordum ve öğrenmek için bu tehlikeyi göze almaya değerdi, onlarla, koruyucularımla, tanışmak için can atıyordum.

Şimdi yapmam gereken sadece yarını beklemekti. Yarın her şeyi öğrenmiş olacaktım işte, heyecanla kafamı yastığa koydum ve onlarla olacak olan karşılaşmamızı hayal ederek ,ki uzun zamandır yaptığım bir şeydi bu, kendimi uykunun şefkatli kollarına bıraktım.

 Yarın her şeyi öğrenmiş olacaktım işte, heyecanla kafamı yastığa koydum ve onlarla olacak olan karşılaşmamızı hayal ederek ,ki uzun zamandır yaptığım bir şeydi bu, kendimi uykunun şefkatli kollarına bıraktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eveeeeeeeeeet 4 ay sonra sahalara geri döndük. İçimde böyle acayip bir heyecan var. 😄😄😄😄
İlk bölümleri ısınma turu olarak düşünün. Zaten olabildiğince hızlı yayımlıcam. Asıl olayların başlamasını bekleyin. Vaaaah olaylar olaylar Vaaaah. 😂😂😂😂
Ay resmen heyecandan klavyem tutuldu yazamıyom.😂😂😂😘😂😘😂😘😂😘😂😘
Neyse yaa çokta uzatmaya gerek yok daha çoooooook uzun zaman beraber olacağız. 💕💕💕valla ben gerçekten çok heyecanlıyım ilerisi için🙊🙊hadi kaçtım

 💕💕💕valla ben gerçekten çok heyecanlıyım ilerisi için🙊🙊hadi kaçtım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KORUYUCULARIMWhere stories live. Discover now