1. Bölüm

6.2K 226 37
                                    

Do Kyungsoo

24 yaşında.  Ailesini kaybedeli 20 yıl oldu. 18 yaşına kadar yetimhane de büyüdü.  En yakın arkadaşı Byun Baekhyun'nun ona ilanı aşk etmesiyle hayatı tamamen değişti.Şuan ise psikopat bir arkadaşıyla aynı evde kalıyor. Her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebilecek kadar zeki.  Üniversiteyi birincilikle bitirdi. Her sabah işkenceye maruz kalıyor.Ailesi öldükten sonra kendine olan güvenini kaybetmiş bir genç. En yakın arkadaşı Chanyeol. Erkeklerden hoşlandığını  lise 1. sınıf öğrencisiyken anladı. İlk aşkı Luhan adlı masum,sevecen ve güzel bir erkekti. Ama ona açılamadığı için kaybetmişti.

Kim Jongin

23 yaşında. Ailesinden ayrı yaşıyor. Üniversiteyi uzmanlıkla bitirdi. Şu an Ailesinin isteği üzerine şirkette patron. Hayali Kore'nin ileri dansçılarından olmaktı ama bunu artık gerçekleştiremeyeceğinin bilincinde. En yakın arkadaşı Baekhyun. sakin bir kişiliğe sahip.Bir kız arkadaşı var ve gerçekten ona çok değer veriyor. 

Byun Baekhyun

 24 yaşında. Kim Jongin ile birlikte yaşıyor. En yakın arkadaşı Kim Jongin. Çenesi düşük biri ve Bir kafenin sahibi. Ailesini hiç tanımamış ve yetimhanede büyümüş. Kim Jongin'le ise durmadan Cafe'ye gelip gitmesiyle tanışmışlardır. Kısa sürede yakın arkadaş olmuşlardır. Normal olmadığını 7 yıl önce bir erkekle öpüştüğünde anladı. Ve o kişi Byun Baekhyun'nun ilk ve Tek aşkıydı. Ondan sonra ise kimseye bağlanmadı sevmedi, sevemedi. Onun ilk aşkı Do Kyungsoo! ilk başlarda çok yakın arkadaşlardı ama Baekhyun'nun ilanı aşkıyla Kyungsoo ondan uzaklaşmaya başladı. Yetimhaneden çıktıklarından beri bir daha hiç görüşmediler.

Park Chanyeol

24 yaşında Ailesinden ayrı yaşıyor.  Uzun boylu ve çok yakışıklı. Kız erkek fark etmeden herkesi kendine aşık edebilir. Ama o erkeklerden hoşlandığının farkına uzun bir müddet önce vardı. Bu yüzden her ne kadar Seksi bir kadın görse dahi ilgisini çekmiyor. En yakın arkadaşı Do Kyungsoo. Bir şirkette sekreter. 

----

 Kyungsoo her sabah yaptığını yaptı. Günleri sanki kopyalanmış gibiydi. Her gün aynı şeyleri yaşıyordu. Her gün ama her gün.  Bugün bir iş görüşmesi vardı. Belkide bu evden kurtulmasının tek yolu buydu. Kapının kilidini yavaşça çevirdi. Kris'i uyandırmak istemiyordu. Çünkü uyandırırsa olacakları biliyordu. Kapısını kapatıp ayakkabılarını giymeye başladı. 

Kris ise onu izliyordu. ''Hey Kyungsoo bir şey unutmuyor musun?'' dedi. Kyungsoo korkakça başını kaldırıp ona baktı.  ''O-oh Kris hyung bugün b-bir iş görüşmem var g-geç kalmak i-istemiyorum da.'' dedi. Korktuğu titreyen sesinden anlaşılıyordu. Kris sinirlenmişti. Neden sinirlendiğini kendisi dahi bilmezken Kyungsoo'ya yaklaştı. Her sabah ona bu şekilde davranmak istemiyordu ama yapıyordu. Kyungsoo'nun kollarını duvara sabitleyip dudaklarını sertçe öpmeye başladı. Kyungsoo'nun canı yanıyordu. Bunu belli etse dahi Kris durmuyordu. Kris sertçe Kyungsoo'nun alt dudağını dudakları arasına aldı ve ezdi. Ardından yine sertçe emdi ve bıraktı. ''İyi şanslar Kyungie~'' Kris odasına girip sertçe kapıyı çarparken, Kyungsoo gözlerinin dolmasını engelleyememişti. Bu işkenceden bir an önce kurtulmak istiyordu.

Kyungsoo hızlı adımlarla evden çıkarken içinden çok geç kalmamak için dua ediyordu. Kyungsoo sağ ayağını yere vurarak yayalar için yeşil ışığın yanmasını bekliyordu. Yayalar için yeşil ışık yandığında arabaların önünden geçmeye başladı. Hızlı Hızlı geçmeye çalışıyordu çünkü sonlara kalmıştı ve Kırmızı her an yanabilirdi. 

Kırmızı ışığın yanmasıyla bir arabanın önünden geçmeye çalıştı. Adam durdu ve geçmesine izin verdi. Adam çok dikkatli bakmış olsa ki Kyungsoo'nun gözlerinde ki kırmızılığı fark etmişti. İnsanlara değer veren biriydi, ve her ne olursa olsun bir insana yakışan en son şey ağlamaktı. 

 Kyungsoo iş görüşmesine gittiği yer büyük bir şirket değildi bir Cafe'de garson olarak çalışmak için başvurmuştu. Her ne kadar güzel bir üniversite geçmişi olsa da ilk olarak kaldığı evden çıkmalıydı. Ondan sonra güzel bir iş arardı belki. Kafe'den içeri girdi çokta kalabalık olayan kafe de gözleri patron olarak düşündüğü kişiyi bulmuştu. Eğilerek selam verdi. '' Merhaba efendim Ben Kyungsoo, tanıştığıma memnun oldum.'' dedi ve Kalp gülüşlerinden birini karşısındaki tatlı olan çocuğa gönderdi. 

Baekhyun ise olduğu yere çakılmış duruyordu. Bu oydu ilk aşkı onun karşısında duruyordu. Baekhyun elini Kyungsoo'ya uzatarak ''Byun Baekhyun'' diyebilmişti sadece. O sırada Kyungsoo büyük olan gözlerini iyice genişleterek Baekhyun'a baktı. 

İkisi de şaşkınca birbirlerine bakıyorlardı. Baekhyun daha fazla dayanamayıp Kyungsoo'ya sarıldı ve ''En yakın arkadaşım Do Kyungie'' dedi ve gülümsedi. Kyungsoo başta şaşırsa da oda Baekhyuna sarılıp ''Bende Baekie Bende'' dedi sadece. 

Şimdi ise bir masada oturmuş sohbet ediyorlardı sanki Baekhyun'un ona ilanı aşk ettiğini unutmuş gibilerdi. Bu arada Artık Kyungsoo Baekhyun'nun kafesinde Garson Olarak çalışacaktı.

Ehm Ehm bu benim ilk Ficimde...  Kısa olduğunu biliyorum diğer bölümleri daha uzun tutmaya çalışacağım. Birde Kyungsoo ve Kai'ın buluşmasını uzatmayacağım 2 bölüme kadar buluşcaklar inşallah. Bol Bol Kaisoo içerikli olcak kkkk

Tanışma~ -KaiSoo-BaekYeol-Where stories live. Discover now