10.Bölüm

1.6K 94 7
                                    

Eve ulaştıklarında Jongin Kyungsoo'yu yürütmemişti. Yol boyunca Ailesine Sehun, Luhan, Baekhyun ve Chanyeol'e  haber vermişti. Jongin daha sormadan Baekhyun Kyungsoo'yu çalıştırmayacağını ve yeni bir çalışan bulacağını söylemişti.

Eve gittiklerinde Jongin Kyungsoo'yu koltuğa oturtturmak yerine kucağına yerleştirdi. Kyungsoo Jongin'in rahat göğsüne yaslandı. Jongin ise Kyungsoo'nun başına ufak öpücükler konduruyordu. Jongin sessizliği bozup "Teşekkür ederim. Benim olduğun için. Bana bu güzelliğini verdiğin için. Bu güzel aileyi kurmamı sağladığın için." Kyungsoo başını kaldırdığında Jongin burnuna alnına yanaklarına gözlerine ve son olarak dudaklarına öpücük bıraktı. Kucağındaki bu güzellik olmadan yaşayamazdı.

Kyungsoo son bir haftadır normalden fazla uyuyordu. Normalden fazla duygusaldı ve normalden çok çok çok fazla yemek yiyordu. Henüz 1 ay olmadan 3 kilo almıştı.

Jongin ve Kyungsoo damatlık bakmak için dışarı çıktılar. Jongin gördüğü ilk mağazaya girdi, iki meleğini de yormak istemiyordu. Kyungsoo ve Jongin siyah takım elbise beyaz gömlek ve diğer malzemeleri aldıktan sonra eve döndüler.

Kyungsoo kendini yavaşça koltuğa bıraktı. Jongin ise alınan malzemeleri yukarı çıkarmıştı. Kyungsoo'nun yanına indiğinde Kyungsoo'yu koltuktan kendi kucağına otutturdu. "Eee meleklerim ne yemek ister bugün?" Jongin sordu. Kyungsoo biraz düşündükten sonra "Tavuk!" dedi. Jongin büyük bir kahkaha attı. "Bu bebek kesinlikle bana benzeyecek. Ama güzelliğini senden almalı küçük burnu, iri gözleri , kalp dudakları herşeyiyle sana benzemeli." dedi.

Jongin 8 kutu tavuk sipariş etmişti. Kyungsoo başta o kadar tavuğu kim yiyecek diye mızmızlanırken 6 Kutuyu kendisi yemişti. Bu iştah da neydi böyle? Kyungsoo yemek yemeyi bırakıp bir anda ağlamaya başladı. Jongin bu ani değişimi anlamamıştı."Bebeğim ne oldu?" Jongin şaşkınlıkla sordu. "S-sen b-eni ş-şişmanlayınca s-sevmeyeceksin d-demi" dedi arada bir hıçkırıyordu. Jongin gülümsedi. "Bebeğim bu kalp sadece senin için var. Sen yoksan bende yokum. Sen benim hayatımsın. Seni bırakmak benim aklımdan dahi geçmez. Bunu düşünme sen şişmanlarsan bende şişmanlarım ha ne dersin o zaman sevecek misin beni?" Kyungsoo gülümsedi. "Seni seviyorum."

Kyungsoo acısıyla tatlısıyla hamileliğin ilk 14 haftasını geçirmişti ve şimdi Jongin ile birlikte çocuğun cinsiyeti için doktora gidiyorlardı. Arabadan indiklerinde Jongin Kyungsoo'nun elini tuttu. Doktor gerekli şeyleri istedikten sonra sıra cinsiyeti öğrenmeye gelmişti.

Sizin bir ...... Evladınız olacak tebrik ederim. Dedi

Ooo bana sövüyosunuz blyrm blyrm.s Henüz ne olacağına karar vermedim bol bol vote ve yorumlara göre yb gelir kuzucuklar diger bölümde görüşürüz :*

Tanışma~ -KaiSoo-BaekYeol-Where stories live. Discover now