Deel 53

341 17 1
                                    

Amira

Na 15 min rijden kwamen we aan bij een hele mooie restaurant. Het is een franse restaurant met heerlijke eten. Ik heb er vaak goeie dingen over gehoord. Samen stapte ik en Younes uit. Hij pakte mijn hand en samen liepen we naar binnen. We namen plaatst en kregen de menu kaart ik bestelde een stuk vlees met aardappelen en hij bestelde het zelfde. Nadat we klaar waren hadden we nog een toetje genomen en toen was het echt tijd om te gaan.
We liepen samen naar de auto en toen gebeurde er iets vreselijks iets wat ik nooit zal vergeten.

Leila
Samen liepen ik en Soufiane in onze villa. Het was een prachtige villa vol bewaking. Veiliger kon het niet. Ik was ontzettend moe en soufiane ook. Ik besloot om een heerlijke douche te nemen. Na 20 min te hebben gedoucht heb ik me omgekleed naar mijn pyama en liep ik de kamer binnen en zag ik soufiane op bed liggen. Ik kroop in zijn armen en het gaf me een veilig gevoel. Ik hou van jou Leila fluisterde hij in mijn oor ik ook van jou Souf en toen viel ik in slaap en Soufiane ook.

Volgende ochtend.
Ik werd wakker en ik keek naast me en soufiane lag er niet. Ik liep naar de douche en poetste mijn tanden. Nadat ik dat had gedaan liep ik naar beneden. Ik rook uhmm PANNENKOEKEN soufiane lachte ik hielp hem met tafel dekken en samen gingen we in de achter tuin eten. Ik keek naar het zwembad ik had eigenlijk wel zin om er in te zwemmen. Soufiane dit lijkt eerder een heerlijke vakantie voor ons. Hij moest lachen nou Leila dat hebben we ook verdiend na wat we allemaal hebben meegemaakt keer op keer en hij gaf me een kus op mijn hoofd. Schat ik ga mijn bikini aan doen en ik rende naar boven LEILAAA NEEM MIJN ZWEMBROEK MEE. OKEEE ZAL IK DOEN schreeuwde ik terug.
Ik trok mijn Calvin Klein bikini aan. En ik pakte souf zijn Calvin Klein zwembroek.
Ik rende naar beneden en ik hielp souf snel nog met het opruimen van alles. Dankjewel schat zei hij en hij tilde mij op net op het moment dat ik dacht dat hij me wou kusse BAMMM gooide hij me in het water.
AAAAAAAAHHHHH SOUFFIAAAANEEEE!
Sssssstt straks hoord bilal ons nog lachte souf voor de grap. Ik zeg jullie eerlijk dat was grappig. Soufiane zij kom geef je hand ik help je eruit. Ik pakte zijn hand en zei: sorry souf maar deze krijg je terug BOEM en nu lag hij ook in het zwembad ik ging er snel uit en rende naar boven. Ik pakte mijn telefoon en zag dat ik een afbeelding binnen had gek regen van een onbekkend nummer.

Oh My God!!!

Stem- reageer
Ly x

Voor het eerst naar MarokkoWhere stories live. Discover now