Deel 61

236 3 5
                                    

BLIJF STAAN
Schreeuwde ik en hield mn pistool op hem gericht. Hij sloeg mn pistool uit mn hand en sloeg mij tegen de grond aan. Mn onderbeen stopte maar niet met bloede. Bilal zn arm bloede ook maar hij negeerde het en stond op pakte zn geweer en hield hem tegen mn hoofd aan. Dag Leila see you in Hell en net op het moment dat hij wou schieten kwam Oualid de kamer in en schoot hij Bilal. Bilal viel op mij maar op het moment dat Oualid naar mij toe wou komen pakte de man een pistool en richte die op Oualid. OUALID PAS OOO.....p

Te laat de man schoot Oualid op zn hart NEEEEEEEEEEEE ik pakte mijn laatste pistool uit mn rug en richte die op de man en schoot op allebei zn benen(wil geen dode op mn naam)
Hij viel om waardoor hij niet meer kon lopen.
Ik huilde zo hard ik haalde bilal van me af en rende naar Oualid zn hart was gestopt. Ik liep naar de man toen en sloeg hem zoveel ik kon alle woede reageerde ik op hem af totdat Soufiane mn kamer inliep LEILAAA
SOUFIANEEEEE ik ben zo blij om je te zien.
Bilal is dood en Oualid ook mijn vader en zn mannen kwamen mn kamer ook binnen ik vertelde ze alles wat er is gebeurd ze namen de man mee en mij brachten ze naar het ziekenhuis aangezien ik nog altijd een kogel in mn onderbeen heb. Het was een slagveld de hele woonkamer zat vol bloed de tuin zat vol bloed alles zat onder bloed.

Ik lig al een week in het ziekenhuis en vandaag mag ik naar huis maar ik krijg wel krukken.
De begrafenis van Oualid is al geweest maar helaas kon ik er niet bij zijn aangezien ik in he ziekenhuis lag maar straks ga ik er gelijk langs. Oualid was een dappere jongen hij heeft mij gered hij heeft zijn leven voor mij opgeofferd en dat noem je pas een held meskien. En terwijl ik daar aan dacht liet ik tranen los en souf keek me aan hij wist wrm ik huilde.
En toen zei Soufiane:

Het was een heftige week
Een week om nooit te vergeten
Een negatieve week
Een dapper iemand verloren
Gehuild
Gekrijst
En heel veel geschreeuwd
Het zit nog diep
Het was een erge week
Er leek geen einde te komen
Het leek nooit te stoppen
Het leek de einde van de wereld
De einde van ons
Einde tussen iedereen
Het leek de dood
Maar we hebben het overleefd❤️

Voor het eerst naar MarokkoWhere stories live. Discover now