7. Bölüm - Jacop

3K 231 107
                                    

" Ailemin neden bizi diğer kurtlardan uzak tutmak için bu kadar ısrarcı olduklarını merak etmekten vazgeçemiyorum. Eğer içgüdüsel olarak diğer kurtlara çekiliyorsam bu kötü bir şey mi? Ramon'la işlerin iyi gitmediğini biliyorum. Ama dışarıda başkaları da var. Benim gibi birileri... Olmalı değil mi?"


/////*****/////


" Niye? Yeterince büyük değil miyim?" Bakışlarını kaçırarak Chanyeol'un eline odakladı. " Bunu sinir bozucu güvensizliğim yüzünden söylemiyorum. İlk başta çok sıkıydın ama sonra... Çok kolaydı."


" Sorun da bu zaten. Nasıl iyileştiğimi biliyorsun. Sanırım bununla ilgisi var. Sanki... Vücudum o kadar çabuk iyileşiyor ki yeni duruma çabucak adapte oluyor. Asla yeteri kadar dolamıyorum."


" Evet ama bir şey olmalı. Bu problemi çözme işinden vazgeçmedim henüz." Düşünürken Chanyeol'un koluna daireler çizmeye başladı. " Geçen gün dildo kullanma konusunda şaka yapmıştım ama yapabiliriz biliyor musun? Büyük boylarda olanlardan. Kıçının alabileceği kadarının da bir sınırı olmalı değil mi?"


Chanyeol dudaklarını yaladı, zorlukla yutkunduğunu görebiliyordu. " Yapabiliriz. Ya da..." Kızarıklık boynundan kulaklarına kadar çıktı.


" Ya da ne?" Baekhyun'un kalp atışları birden hızlandı.


" Elini kullanabilirsin. Yumruğunla beni becerebilirsin."




**********************************



PS :  Geçen bölümde sorduğum soruya sadece 4 kişi cevap vermiş. İkisi olumlu, ikisi olumsuzdu. Bu yüzden yumruklu seks sahnesini ekliyorum ama okumak istemeyenler direkt sahneyi es geçip diğer kısımdan okumaya başlayabilirler. Uyarladığım bu serinin ikinci kitabında bulunan bu sahne zaten okuyucuların en çok eleştirdiği sahne olmuş. Yazar, nasıl desem, biraz abartmış bu sevişme sahnesini. Okuyucular, ben dahil, pek beğenmemiş. Bu yüzden ben de sahneyi olabildiğince sadeleştirmeye çalıştım. ;) Sahnenin hikayeye tek katkısı Chanyeol karakterinin içinde bulunduğu yalnızlığı ve doğası gereği aradığı bütünleşmeyi bulamamasının onda yarattığı etkileri biraz daha iyi anlamamızı sağlaması. ;)




*******************************



" İstemiyorsan yapmak zorunda değiliz. "


Chanyeol ıslak saçlarını havluyla kurularken Baekhyun'un kalp atışlarının hızlanmasını dinliyordu. " Yaptığımız diğer şeyleri sevmiyor değilim. " Mutfak bölümünde bulaşıkları durulayan Baekhyun " Hayır, bunu yapıyoruz. " dedi.


" Ama eğer gerginsen-"


" Elbette gerginim. " Son parçayı da yerleştirdikten sonra gelip Chanyeol'un önünde durdu, elini eline alıp göğsünün üzerine yerleştirdi. " Ama bunu yapmak istiyorum, tamam mı? "

Save Me 2 - ChanbaekDonde viven las historias. Descúbrelo ahora