13. Bölüm - EV - FİNAL!!!

3.3K 281 223
                                    

" Adada kesinlikle silah bulundurmama kuralımız var. Burada onlara ihtiyacınız olmayacak. Eğer üzerinizde silahınız varsa lütfen onları bu gece teknenize kilitleyin, ertesi gün bizden birileri gelip onları alacak ve güvenli bir şekilde saklayacaklar."



////****////



" Bağışıklı gibi görünüyoruz. En azından ben öyleyim."


Connie elindeki çayı yavaşça masaya bıraktı ve dikkatle ona bakmaya başladı. " Bunu nasıl bilebiliyorsun?"


" Çünkü ısırıldım. Omzumdan ve boynumdan, hem de kötü bir şekilde. Ama hiçbir şey olmadı. Kanımı test edebilecek bilim adamlarıyla tanıştık. Ben bağışıklıyım, en azından sonuçlara göre."


" Bilim adamı mı?"


" Uzun hikaye."


" Anlat bana."


Aniden Chanyeol bildiği her şeyi, en ufak detayına kadar Connie'ye anlatmaktan başka bir şey istemez oldu.



************************************************




" Ve sonunda oradan kaçmayı başardık."


Dr. Yamaguchi ve Ramon'la ilgili maceralarını anlatmayı bitirdiğinde Connie eskimiş minderlere geri yaslandı. Düşünceli görünüyordu.


" Geçtiğimiz aylarda buradaki vatandaşlarımızdan birinin ana karada ısırıldığı ve sonrasında etkilenmediğine dair bir rapor aldık. Ama kesinliğinden emin olamamıştık. Emin olmak için yeniden test etmek gerekiyordu ve bu da çok riskliydi. Ama eğer gerçekten bağışıklığımız varsa..."


Connie'nin gözleri bir anlığına altın ışıltısıyla parıldadı. Chanyeol'un kupasını kavramış parmakları anında sıkılaştılar. " Ana karaya gidebiliriz. Enfeksiyonlularla savaşıp kurtulanlara yardım edebiliriz. " Connie'nin bakışları yeniden ona odaklandı.


" Hmm... Zaman içerisinde virüsün değişmediğini ve bağışıklığımızın genetiğimize bağlı olduğunu var sayarsak. Kurt adamların geçmişi ve genetiği karmaşıktır. Mesela benim annem Meksikalı, babam Yunanlıydı. " Connie çay kupasını kaldırdığında bir damla çiçekli kazağına damlayınca yüzünü buruşturdu. " Torunumdan bir hediye. İronik bir durum aslında, genellikle büyükannelerin giyeceklerini giyiyor olmama rağmen bana her zaman sert biri olduğumu söyler. "


Kadını pençeler ve dişlerle hayal etmek zordu ama gücünün akımlar halinde üzerine doğru aktığına şüphe yoktu. " İnanabilirim. "


Connie ona gülümsedi. " Teşekkürler. " Kupasından bir yudum alıp geri bıraktığında yeniden ciddileşmişti. " Tamam, o halde uzun vadeli bir plan hakkında gerçekten dikkatli bir şekilde düşünmeliyiz. Şu anda bağışıklı olduğumuzu varsayarak hareket edemeyiz, bu çok riskli. Yaparsak ve doğru değilse sonuçları ölümcül olabilir ve zaten türümüz yok olmaya yeterince yakın halde. Şu anda sadece güvenli limanımıza odaklanmalıyız. Telsiz çağrılarımıza cevap verenlere yardım etmeye devam edeceğiz. " Connie saatini kontrol etti. " Şimdi revire dönüp çocuğu kontrol etmeliyim. Sen de gidip biraz uyu. Bu bir alfa emridir. Uyup uymadığına dair gözüm üzerinde olacak. "

Save Me 2 - ChanbaekWhere stories live. Discover now