Aceasta a fost Apocalipsa!

511 34 5
                                    

Proxima se trezi din somn, ca dintr-unul normal, cascând. Părea nedumerită, nu înțelegea de ce trăiește... ce s-a întâmplat?

Lucifer: Oh, Proxima! Ești vie!? Credeam că după ce ți-a facut Z...

Proxima: Da ... nici eu nu știu cum...

Deși practic știam...
Demonul mi-a zis că este un mod prin care poate rupe blestemul și nu m-ar mira ca acel mod să fie vreun sărut sau ceva legat de dragoste, dar cum aveam să-i spun lui Lucifer, dragostea vieții mele, ca m-a sărutat nenorocitul ăla?

Cel puțin acum a dispărut, sau cu impresia asta trăiesc pe moment...

Ce e clar, e ca m-a iubit

Ca de altfel...

Eram moartă acum.


Lucifer: Te iubesc atât de mult, Proxima!

Proxima: Stai, dar... ce e cu tine? Saia murea... tu... mureai... acum ești bine?

Acum stau să mă gândesc dacă Z nu l-a pupat și pe Lucifer sau ceva...

Lucifer: Saia e mama mea, ea reprezintă Universul și are grija de el... Chiar crezi ca ceva ce nu poate fi vazut, poate fi omorât?

Proxima: Nu știu... nu m-am gândit la asta... dar stai! Amuleta? Ce era cu ea?

Lucifer: Ce amuletă?

Proxima: Saia avea... o amuletă.

Lucifer: Nu știu nimic de asta... poate era doar o bijuterie care să inducă în eroare, poate făcea parte din planul ei.

Ma gândesc și, cred ca Lucifer are dreptate. Astfel n-am cum să-mi explic, cel puțin acum. Dar dacă amuleta aceea, chiar făcea parte din planul ei, de ce a vrut-o Z? Sau oare si el facea parte din plan si probabil am să-l vad sănătos mâine la ușa mea?

Încerc sa nu-mi bat capul cu asta. Sunt fericită aici în prezent, cu Lucifer și-

Proxima: Unde e Vincent?

Lucifer: E bine, nu te teme... e la Saia. Câmpul ei în sfarsit s-a deschis... nici nu știi câte amintiri mi-au revenit... pot vedea clar dacă închid ochii imaginea ei, cum mă ridică în brațe... eram un copil...

Proxima: Și acum ești Regele Iadului, zic în timp ce îl strâng în brațe, fără a păți ceva. Îl simt cald... și plăcut. E ceva atât de puternic că vocea mă trădează și-i spun ,,Te iubesc''. Nu-mi raspunde, așteaptă mai mult si știu asta. Nici nu trebuie sa-mi răspundă, mi-a demonstrat până acum cât de tare mă iubește.

Lucifer: Un sărut mai lung, te rog.

Zâmbesc.

Am cunoscut-o mai bine pe Saia în ziua aceea. Am stat mult de vorba cu ea. A venit si Creatorul într-un final. Ghiciți de ce nu s-a implicat pana acum? Exact, Saia. Ea controla totul din globul ei de cristal, si daca s-ar închide acum... probabil am uita cu toții de ea. De ce și-a amintit oare Z? Nu știu... poate făcea parte din planul ei si asta. Poate voia sa ma cunoască în persoana. Acum știu o parte din Univers, mai am de aflat însă altele. Am timp destul... nu am murit încă...

Îngerul Negru (2)Where stories live. Discover now