Part 8

3.3K 181 11
                                    

Όλη η υπόλοιπη μερα μετα το συμβάν πέρασε χαλαρά και το βραδυ βρήκε εμενα και τον Φίλιππο μόνους να μιλαμε μπροστα στην πισίνα.
«Τι σου ειχε πει ο Γιάννης το πρωι ;;»
«Ο Γιάννης ;; Το πρωι ;;»προσπαθεί να το αποφύγει.
«Ναι»
«Τιποτα σαν τι δηλαδη να μου ειπε ;;βλακιες μωρε δεν ξερεις τον Γιάννη τωρα ;;»ειπε
«Φίλιππε ;;»ειπα με θυμό.
«Καλα ενταξει.Ρωτησε αν εισαι έγκυος»είπε και του εφυγε μια ανάσα.Καλα τοσο πολυ φοβόταν να μου το πει ;; Τι ειμαι στρίγγλα ;; Ή μηπως φοβάται μην ειμαι οντως έγκυος ;; Παρόλα ταύτα και στο άκουσμα αυτο πέθανα στα γέλια.
«Γιατι γελάς τοσο αστειο ειναι»
«Ξαφνικό ειναι οχι αστειο»απαντησα.
«Να σου πω...εε πριν που πηγες βόλτα με την Αφροδίτη τι εγινε ;;»ρωτησε
«Σαν τι να εγινε δηλαδη ;;»
«Τιποτα απλα εσυ γύρισες πιο γρηγορα πισω και αυτη ηρθε πισω μουτρωμενη»ειπε και με κοίταζε εξεταστικά*χααα 1-0 ξανθοψηρα* «Ασε που ηρθε και μου ειπε την συζήτηση που κάνατε»
«Δηλαδη ηρθε και σου ειπε πως σου πέφτω λίγη ;;»ρωτησα
«Όλη την συζήτηση.Φυσικα θύμωσα μαζι της παρα πολυ διοτι ενα χρονο μετα δεν εχει κανενα απολύτως δικαίωμα.Το αγαπημένο μου σημείο στην συζήτηση ηταν το οτι θα ησουν λίγη εαν δεν με εκανες να φωνάζω το ονομα σου καθε φορα που κανουμε ερωτα»ειπε.Ερωτα ;; Μα αφου λεει πως δεν κανει ερωτα ;; Θα κανει λεει μονο με αυτην που θα παντρευτεί.Ναι το βλεπω πως υπαρχει συναίσθημα κάποιες φορες αλλα δεν πίστευα σε κατι τοσο...μεγάλο να το πω ;; Μεγάλο.Αλλα ας μην ξεχνάμε τα ειχε ψουξει με τον πατέρα του πριν οποτε ας μην δινω και πολυ σημασια στα λεγόμενα σου.
«Σε πείραξε που ανάφερα κατι τέτοιο ;;»ρωτησα διστακτικά.
«Οχι ρε μωρο μου απλα μου αρεσε.Εδειξες για πρωτη φορα τον σεξυ εαυτο σου.Ασε που δεν ειπες και καποιο ψέμα.Εδω θα πλησιάσει την πραγματικότητα και οταν πηδάω αλλες»την τελευταια την ειπε πιο σιγα αλλα και παλι την άκουσα ομως το έπαιξα χαζή*εισαι*. «Λοιπον υπνο τωρα γιατι αυριο θα εχουμε και την ονομαστική της Μαρίνας και θα κανει γλέντια ο πατέρας μου και σε θελω δυνατή να αντέξεις»ειπε σηκωθήκαμε καθαρίσαμε λιγο το χώρο οπου καθόμασταν και πηγαμαι για υπνο.Η πρωτη νυχτα που κοιμηθήκαμε μαζι χωρις σεξ.

Το πρωι δεν άργησε να ερθει και εγω να ξυπνησω στην αγκαλια του.Ηταν ξύπνιος και έστελνε μηνυματα.Σε ποια ;; Οποία και αν ηταν γέλαγαν και τα μουστάκια του.*Ζηλειαααα*Μολις ανακάλυψε οτι ημουν ξύπνια πέταξε το κινητό και ανέβηκε επανω μου.Η συνεχεια γνωστή.Η μερα κύλισε ομαλά και το μικρο πάρτι οπου είχαν ερθει καποιοι στενοι συγγενής για την ονομαστική της Μαρίνας και για φαγητο.Εγω ειχα ξαπλώσει στο κρεβατι κομμάτια η ωρα ηταν καπου 11:30 στο δωμάτιο μπαίνει ο Φίλιππος και ξεκινάει να ετοιμάζετε.Ξαφνιαστικα γιατι είχαμε πει να καθησουμε στην πισινα παλι με μπυρες.
«Που θα πας ;;»ρωτησα σπάζοντας την σιωπή.
«Θα παμε με έναν παλιό συμμαθητή μου και κατι αλλα παιδια για ποτό.Δεν ηθελα να σου πω γιατι ξερεις αντροπαρέα θα βαρεθείς.Ασε που δεν θελω σε κοιτάνε ειναι λιγουριδες.»
«Χμμμ...καλα ετσι και αλλιως δεν νομιζω να ερχόμουν μετα τις ρακές του μπαμπά σου νιωθω λιγο περίεργα.»*ναι καλα*ειπα και σηκώθηκα  μπήκα στο μπανιο του δωμάτιου του έδωσα ενα φιλι και εκανα ενα ντουζακι φυσικα,ηταν και αυτος μεσα στον χώρο αφου έφτιαχνε τα μαλλιά του συον καθρέφτη.Εμεινε λιγο μαλακας αλλα σκασίλα μου ας έμενε εδω.

Αυτος εφυγε και έμενε δεν μου κολλούσε ύπνος.Κοιμοντουσαν και ολοι και εγω κουκουμπαγια.Ειχα βάλει Netflix στο κινητό,ειχα δει 10 επεισόδια Supergirl ηταν σχεδον 5:30 το πρωι και ο Φίλιππος άφαντος.Τον πήρα τηλεφωνο κλειστό.Έκανα μια βόλτα στο σπιτι μηπως ηρθε αλλα ηταν τοσο λιώμα που καπου θα ειχε σωριαστεί αλλα παλι άφαντος.Περεμεινα ξύπνια στο κρεβατι αυτος σημείο ζωής 0. και περιπου κατα τις 9 πήγα για πρωινό.Στον κήπο καθόταν η κυρια Αυγή και η Μαρίνα.
«Καλημερα»ειπα οσο πιο ευδιάθετα μπορουσα.
«Καλημερα κορίτσι μου πως κοιμήθηκες ;;»ρωταει η κυρια Αυγή.Η ερωτηση ειναι αν κοιμήθηκα φυσικα αλλα τι φτεει και αυτη που ο γιος της ειναι γαϊδούρι.
«Ναι ναι ολα τελια.»ειπα με μια μεγαλη δόση ψέματος μεσα.
Και αφου κατέβηκε και ο κύριος Άρης κατω καθήσαμε και συζητούσαμε και η Μαρίνα που ειπε πως ο Γιαννης η ωρα 4 ειχε γυρίσει.Γιατι δεν γύρισε και αυτος τι εκανε με ποια ηταν ;; Ερωτηματικα έκαναν την εμφάνιση τους μεχρι που εκανε την εμφάνιση του και αυτος.Καλως τον.
«Καλημερα» ειπε ευδιάθετος και αυτη εικόνα δεν ηταν καθολου ανθρώπου ο οποιος ξενυχτισε. «Παω να αλλαξω και ερχομαι να φαω»ειπε και πήγε μεσα σημασια μηδέν.Ολοι έμειναν παραξενεμενοι και εγω σε δύσκολη θέση.
«Αγαπη μπορεις να ρθεις μεσα ;;»ρωταει.Μπα με θυμήθηκες;; WOW. «Ελα πες» ειπα βιαστικά.Δεν ξερω σαν να μην ηθελα να ειμαι μαζι του σαν κατι να με τραβούσε πισω.
«Ηθελα να σου πω πως χθες πέρασα στο βραδυ με την Αφροδίτη.Καλη φαση δεν λεω αλλα επειδη εχω δικαιολογια το ποτό και οτι ειμαι μαζι σου νομιζω δεν θα γινει κολιτσιδά παλι»ειπε και ένιωσα ενα κρακ.Αυτη ηταν η καρδιά μου που εσπασε σε 1002 κομμάτια.
«Μπράβο σου γλυκέ μου.Ας ελπισουμε γιατι δεν κανω δευτερο γύρω μαζι της ε...στο λεω»ειπα και γέλασα ψεύτικα.Λοιπον ετοιμάσου σε περιμένω κατω»ειπα και τον άφησα να ετοιμαστεί.

Οι μερες στο χωριό πέρασαν σαν αστραπή και αυτος καθε βραδυ σπιτι της και εγω ολο και πιο κομματια ευτυχως αυριο θα φυγουμε να παω πισω στην δουλεια μου και στην ζωη μου να δω πως θα μαζέψω τα κομματια μου.

Friends With Benefits Or...Not!!Where stories live. Discover now