Part 12

2.9K 170 13
                                    

Την επόμενη μερα του γάμου ξυπνησα γύρω στις 10.Καθάρισα λίγο τις ακαταστασίες της προηγούμενης μέρας και πήγα να γεμίσω την μπανιέρα να κανω μπανιο να χαλαρώσω.
Δυστηχως η ησυχία που υπήρχε στον χώρο έσβησε με το κουδούνι να παιζει σαν τρελό.Εβαλα ενα μπουρνούζι και πήγα να ανοίξω ειχα ανυσηχισει με το τροπο που χτυπούσαν το κουδούνι.

«Καλημερα μοναδικη μου αγαπη»ε οχι.Ηταν ο Φίλιππος αγκαλια με μια σακούλα ντόνατς και δυο καφέδες.Πραγματικα ειναι μια απ τις φορες που θελω να τον βάρεσω αλύπητα.Βασικα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα παντα θελω να τον βαράω αλύπητα. «Και απ οτι βλεπω μαλλον ήξερες πως θα ρθω και ντύθηκες ανάλογα»
«Φιλιππακο μου σε παρακαλώ αγόρι μου οχι πανω που ειπα να ξεκινησω να σε εμπιστεύομαι να θελω να σε δείρω,κριμα δεν ειναι να χαλάσει αυτη η όμορφη βοδινη φατσούλα ;;;»του ειπα και πήγα στο δωμάτιο για να ντυθώ.Φυσικα και με ακολούθησε.Αλιμονο.
«Να σου πω η ιδεα μου ειναι η εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με το σωμα σου απο τοτε που εχω να σε δω ;;»ρωτησε
«Ε ναι ποσο να βαράω τον σάκο του μποξ νομίζοντας πως εισαι εσυ.Επομενο ηταν να μου βγει σε καλο»ειπα
«Και εγω σ αγαπω»μου απαντησε γλυκα.
«Εγω παλι δεν ξερω»ειπα
«Τι ;;»
«Αν σε θελω μετα απο ολο αυτο στην ζωη μου»ειπα
«Γιατι τα σκαλίζουμε παλι ;; Ασε το παρελθόν στο παρελθόν και ελα να φτιάξουμε το μέλλον»ειπε
«Τα λες ολα λες και ειναι ευκολα»
ειπα
«Κοιτα ξερω ποσο μαλακας ειμαι εξάλλου μου το εχουν πει και τα κορίτσια στα σχόλια κατω απο σχεδον καθε παρτ αλλα σ αγαπω.Σε θελω στην ζωη μου»
«Και τι αλλάζει απο το ήμαστε δυο καλοί φίλοι και τιποτα παραπανω απο το να ήμαστε οπως πριν ;»
«Πολλα»
«Οπως...;»
«Οπως το οτι θα εισαι δικιά μου,θα ξέρουν ολοι πως ήμαστε μαζι και θα ήμαστε μαζι»
«Εγω θα ειμαι δικιά σου εσυ ;; Θα εισαι δικός μου ;;»
«Δικος σου ημουν παντα απλα και εγω κάποιες φορες δεν ηθελα να το παραδεχτώ.Ενα μηνα ζητάω ενα μηνα να σου αποδείξω ποιος ειμαι»
«Ξερω ποιος εισαι Φιλιππε.Και για αυτο δεν ξερω αν αξίζεις να στην δώσω»
«Δοκίμασε.Γιατι δεν πέρνεις το ρίσκο να δοκιμάσεις κατι καινούργιο γιατι μένεις παντα στα ιδια»με προκάλεσε.
«Μην προσπαθείς να με κανεις να σου δώσω αυτο που θες με αυτόν το τροπο.Και να σου πω πήρα ρίσκο να αρχίσω ολη αυτη την παρωδία μαζι σου και να που κατέληξα»ειπα και πήγα και κάθησα στον καναπέ.
«Κοιτα ξερω πως δεν ειμαι η επιλογή που θα σου προσφέρει την σιγουριά που χρειάζεσαι αλλα δεν ειμαι χαζός να καταλαβω πως άμα ηθελες δεν θα μου το έπαιζες δύσκολη τωρα.Αρα μαλλον δεν θες και αρα καλυτερα να φυγω γιατι το εχουμε κουράσει»ειπε.Και τωρα τι θα φυγει απο θύτης θύμα ;; Ε οχι !!
«Καλα τοσο ευκολα τα παρατάς ;;»ειπα
«Δεν ειναι το ποσο ευκολα τα παρατάω ειναι το ποσο ικανός ειμαι να καταλαβω πως αν ηθελες μεχρι τωρα θα ησουν στην αγκαλια μου και πως περί προδοσίας και λοιπά ειναι ολα μπούρδες.Ειμαι μαλακας ηλιθιος και πολλα άλλα,αλλά ξερω πως οτι λεω τωρα εδω ειναι αληθεια»ειπε κοπάνησε την πόρτα και εφυγε.Η επόμενη κίνηση ηταν να παρω την Μαρίνα τηλεφωνο και να της πως τα παντα τοτε αυτη ειπε «Κοιτα δεν θελω να σου πω πως εν μέρει εχει δίκαιο και εσυ άδικο αλλα εν μέρει εχει δίκαιο και εσυ αδικο !!! Συγνωμη φιλενάδα αλλα αν τον θες κανε μια προσπάθεια να τον πλησιάσεις»ειπε η και αφου κλείσαμε ετοιμάστηκα για το σπιτι του.
Προς μεγαλη μου έκπληξη μου άνοιξε...μπααααμμμ

Συγνωμη κορίτσια αλλα με βρήκε και παλι η έμπνευση και ειπα να σας βασανιζω λιγο μεχρι το επόμενο.Λοιπον περιμενω τα σχόλια σας*τα οποία εχω λατρέψει* και φιλια στο επόμενο.Θα προσπαθησω να ειναι οσο πιο γρηγορα γίνετε αλλα λόγω σχολής μου ειναι λιγουλάκι δυσκολο.Σας φιλώ 😘😘

Friends With Benefits Or...Not!!Where stories live. Discover now